Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

általános chat mindenről

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #61
  vagy még ezek is itt vannak:

  joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  A szóban forgó cég tényleg kemény büntit kapott.. Az egyik legtrógerebb cég a piacon..

  Minden európában bejegyzett és regulált brókercégnél alapkövetelmény a letétgarancia, pontosan az Ügyfelek érdekében, nehogy a cég elforma1-ezze közvetlenül az ügyfelek pénzét! Bocs, de ezt nem hagyhattam ki! Amúgy a McLaren szimpatikus, nem fikázni akarom!

  Őszintén mondva nem tudom, hogy előny-e a Pszáf vagy sem.... Nekem inkább nem...

  Abban nem értek egyet, hogy futni kell a pénzed után, ha bedől mondjuk egy ciprusi brókercég... Nekem volt szerencsém az elmúlt 8 évben ahhoz, hogy beborúlt a kereskedés közben az amerikai brókercég, ahol tradeltem... És képzeld nem kellett amerikába utaznom!!! Sajnos!!! Így egy élménnyel kevesebb volt... Csak a bankszámla adataimat kérték, hogy hova utalják vissza a tőkémet... és megérkezett!!

  Végre jól írtátok!!! Európa EGYIK legnagyobb brókercége, de NEM ELSŐSZÁMÚ, ahogy azt pozíciónáljátok!!

  Hogy valami jót is írjak a végére! A marketingetek jó!
  joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Ne kereskedj market maker-nél főleg nem no-name cégeknél, de ha van eldobni való pénzed, akkor írjál és inkább bulizzuk el!! )

  joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Az FXCM az egyik legtrógerebb bróker a Trading Station 2-vel együtt.... Volt hozzájuk szerencsém....

  Hozzászólás


  • #62
   Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   vagy még ezek is itt vannak:
   Mikre van neked időd. Jó melóhely lehet, ahol még fórumozásért is fizetnek.

   Hozzászólás


   • #63
    archenius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mikre van neked időd. Jó melóhely lehet, ahol még fórumozásért is fizetnek.
    Nem is panaszkodtam hogy rosszul megy a sorom

    Egyebkent 2 perc volt az egész.

    Hozzászólás


    • #64
     Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     Nem is panaszkodtam hogy rosszul megy a sorom

     Egyebkent 2 perc volt az egész.
     Először is köszönöm, hogy összeszedted a hozzászólásaimat! Kedves Tőled.

     Lássuk:
     Hát igen, ez kell a népnek! Hogy idézzem a régi mondást "...Kenyeret és Cirkuszt...". Az Iron FX-nél mindezt most megkaphatod egyben! Autó, pénznyeremény, bónusz és persze kenyér híjján alacsony spreadeket, fórumozó munkatársakat, akik nem képesek a negatív kritikát elviselni. Itt halásszák össze az ügyfeleket... Sorry Zoli?! Te akartad folytatni a küzdelmet. De azért valld be egész jó lett ez az első bekezdés!

     A kis bevezetés után folytatom:

     Ha Te azt hallod ki a hozzászólásaimból, hogy csaló egy bróker, akkor nagyon sajnálom... No komment. Minden ember úgy éli meg a bejegyzések tartalmát az elolvasásukat követően, amelyre kapósabb vagy közel áll személyéhez, gondolat- és érzelmi világához. Én mindig a személyes tapasztalataimból fakadó véleményemet osztom meg másokkal. Nyersen, szókimondóan és ha cinikus választ kapok, akkor azt kőkemény cinizmussal hajlamos vagyok lereagálni. Ilyen vagyok. Minden ember más, szerencsére... Ki ilyen, ki olyan... Az, hogy nem írok oldalas bejegyzéseket (szemben veled, idő hiány miatt) vagy nem gratulálok, éljenezem a nagy "világmegváltó" marketing hadjáratokat, ezért nem érzem hibásnak magamat... Mint már említettem neked jó néhányszor szemben VELED én nem eladni akarok!!! Ha ezt nehéz megérteni, ismét csak sajnálni tudom. A marketing hajlamos elvonni a figyelmet a fontos dolgokról.... Hadd ne részletezzem... Ez már más téma lenne.

     Igazán azt nem értem, hogy te valójában mit csinálsz?! Nézd csak meg a bejegyzéseidet.... Állítólagos IRON FX értékesítőjeként fél- vagy nem pontos információkat osztasz meg fontos kérdésekről, amellyet nem feltételem, hogy tudatosan teszel, csak legalább ne szólj hozzá... Nyomod az ilyen-olyan akciókat majdnem szétesik alatta már a fórum motor is... Mondjuk ma már hiányoltalak a Pepperstone-os fórumról, ahol éppen az európai brókerek előnyeit ismertettem az olvasókkal, szóval igazán vártam, hogy jöjjön egy bejegyzés tőled az Iron FX sales-esként! Szóval most egy kicsit csalódott lettem! De biztos szabin voltál, mert a fórumozás kifárasztott!! !

     Jó hétvégét kívánok mindenkinek! Neked is Zoli!

     Zoli: Ne érts félre! Nem sértegetni akarlak! Ez csak kőkemény kritika!

     Üdv.: Joe

     Hozzászólás


     • #65
      Kedves Joe,

      Nem hargszom, ez a személyes véleményed.
      Úgy érzem itt nem rólam és rólad van szó.

      Egyszeruen az gondom hogy tényszeru kijelentéseket teszel indoklás nélkul.
      Ezt más is észrevette már:

      joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Már a neve sem kezdődik jól! Új-Zélandi bejegyzésű nem szabályozott bróker.... A kezelt számláknál nagyon kell figyelni!!! nagyon nem mindegy, hogy kikre bízod a pénzedet!!!! Engem abszolút nem győznek meg a weblapukon láthatók.... Sőt...
      Bobby11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Én igazából nem találgatásokra és feltételezgetésekre lennék kíváncsi, hanem tapasztalatokra... :-) de azért köszönöm.
      Lehet hogy jót írsz és az is valószínu hogy segíto szándék áll mogotte. De ez úgy hangzana korrektul hogy volt náluk éles számlád, és ezt meg azt tapasztaltad. Vagy bemásolsz egy másik fórumról egy harmadik személy tapasztalatát.

      Eddig nem írtál semmit az IronFX-rol ugyhogy nem is volt ezzel gondom, rólam írhatsz nyugodtan bármit nem tudsz megsérteni. A hozzászólásaimban nincsen semmi félrevezeto, de ha találtál ilyet nyugodtan tedd be idézve. Kitárgyalhatjuk.
      Nem háborúzom senkivel, sajnálom ha te annak tekinted.

      Hogy mit csinálok itt a fórumon?
      Képviselem az IronFX céget.
      Sokan hálásak az infokért amit felteszek. Ha neked nem tetszik valamelyik szolgáltatás/akció akkor ne vedd génybe.

      Hozzászólás


      • #66
       Mindenkinek Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Happy New Year 2013!

       http://www.youtube.com/watch?v=LHrMF026X_0

       Hozzászólás


       • #67
        Boldog Karácsonyt mindenkinek!

        Hozzászólás


        • #68
         Áldott Karácsonyt mindenkinek, és egészségben, gyarapodásban gazdag új esztendőt. Tessék végig égetni egy zöld gyertyát
         Nincstelen projekt

         Hozzászólás


         • #69
          Koszonok mindent!
          Csatolt fájlok

          Hozzászólás


          • #70
           Kereskedési nyereség minden nap? - Egyes bankoknak összejött

           "Napi felbontásban rendkívül jó eredményeket ért el az első negyedévben a JP Morgan és a Bank of America az értékpapír-kereskedésben, hiszen e három hónap során minden egyes nap nyereséget tudtak elkönyvelni. Kereskedési bevételük az egy évvel korábbihoz képest azonban így is esett. A Goldman Sachs kettő, a Morgan Stanley nyolc napon volt veszteséges - írja a Bloomberg."

           http://www.portfolio.hu/vallalatok/p...tt.183719.html

           Azt nem értem, hogy ez most árfolyam nyereség, vagy jutalék.

           Hozzászólás


           • #71
            egy kis makró

            GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Eddig Kaynest és Hayeket néztem meg. Igazából nem értem miért emelték őket géniuszi statuszba Nem tettek mást, minthogy egy radikális nézetet alakítottak ki, amihez utána görcsösen ragaszkodtak.
            Volt (/van) olyan szakasza a történelemnek, amikor az övék volt a járható út, de mint minden modelnek itt is vannak egyértelmű hibák, olyan hiányosságok, amik egy új modellt követelnek meg, ami kijavítja az előző hibáit.

            Great Depression idején nem volt pénznyomtatás, elhúzódó szegénység volt, jó hogy most ezt elkerültük? Igen. Lehet emiatt fog összeomlani a kártyavár? Igen.
            De mégis ki akarna 20 évet szenvedni azért, hogy a következő generációnak jó legyen. Ezt senki nem vállalja fel, én sem tenném, mert nem akarok kenyéren és vizen élni. Őszintén szólva az sem érdekel ha összeomlik a rendszer... a nagytőkések megszívják, káosz lesz, még az is lehet h polgárháború az elakadó élelmezés miatt, de kit érdekel? Jön egy új rendszer, ahol mindenki tiszta lappal indulhat és újraindulhat a "hogyan legyünk igazságosak vs hogyan szedjük meg magunk mindenki zsírján" játék.

            Soros is folyton azt emlegeti, hogy több szabályozás kéne a piacokra. Remélem egyszer megírja még, hogy pontosan hogyan. Van egy sejtésem miért mondja: a lelkiismerete mondatja ezt vele. Ő is látja, hogy a pénz NEM oda áramlik a kapitalizmusban, ahol szükség lenne rá. NEM! A pénz oda áramlik, akiknek már eleve jól megy. Ez a kapitalizmus legnagyobb hibája. Természetesen a szabad verseny egy nagyon áldásos dolog, de a feltételek nagyon egyenlőtlenek a rossz forráselosztás miatt. Europa is ezért cracholt majdnem. Magas a kamatláb, nem tudjuk fizetni? Adjunk el még több kötvényt... No comment.

            Az meg szintén furcsa, hogy cégek tönkremehetnek, nagy bankok pedig nem igazán. Én a betéteseket védeném, őket biztosítanám (akár államilag) viszont magát az intézetet nem. Pusztuljanak csak bele a saját hülyeségükbe ha arról van szó. A regulációt meg azzal kéne kezdeni, hogy csökkentik a tőkeáttételt, mert nekem úgy tűnik, hogy a legtöbb gond a túlzott rizikóvállalásból fakad. De mintha erre lennének is már lépések....

            Apropó, mi lett volna ha előbb van QE és nem vágnak kamatokat? Ezzel lehet valóban elkerülhető lett volna a housing boom. Ja de várjunk, 5%-on már elég nehéz ekkora adósságot visszafizetni Akkor nincs más, mint imádkozni
            Ahogy most látom, a kapitalizmus semmivel sem fenntarthatóbb rendszer, mint a szocializmus volt Európában.
            A kapitalizmus motorja az Egyesült Államok, aki fogyasztásával fenntartja a rendszert. Csakhogy az USA hitelből fogyaszt, szvsz évtizedek, ha nem évszázadok óta. Szvsz soha nem termelte meg azokat az értékeket, amit elfogyasztott.
            Csakhogy, amikor a kommunizmusról kiderült, hogy fenntarthatatlan, összeomlott, mert senki, a világon nem volt hajlandó finanszírozni. Ellenben, mikor az USA-ban derül ki, hogy fenntarthatatlan hitelbuborék fűtötte a gazdaságot, az csinál egy gazdasági válságot, de az egész világ oda menekíti továbbra is a pénzét, és továbbra is az Ő fogyasztásuktól várja, hogy húzza a világot.

            Jelen esetben is, a túlhitelezés miatt összeomlott gazdaságot, további hitelezéssel tarják fent.
            Nemrég jöttek a hírek, hogy "Hurrá!!! Nő az amerikai fogyasztás és a hitelfelvétel. Meg vagyunk mentve!"
            Tehát az amerikai lakosság újra elkezdett hitelből fogyasztani.
            Éljen!
            Tisztán látszik, hogy a költségvetésüket soha nem fogják rendbe tenni.

            Azt mondják az agyoniskolázott MBA közgazdászok, hogy a hitel jó, mert pörgeti a gazdaságot.
            Na most, jó ha TŐLEM tudják, hogy a beruházási hitel jó, de a fogyasztási hitel ROSSZ!!!!
            Mert így most elköltöm az összes jövedelmemet, sőt, még az unokám jövedelmét is, akkor, lehet, hogy most minden ****ának tűnik, de holnap, már nem tudok vásárolni.
            Következésképpen, a vásárlás nem oszlik el egyenletesen időben, hanem csúcsok alakulnak ki, ami után jön az összeomlás.

            A másik érdekes téma a számomra, ez a népesedés kérdés.
            25%-os a fiatalkorú munkanélküliség Európában, 20 milliárd indiai és kínai éhezik és már az afrikaiak is kezdenek felzárkózni, a vállalatok beruházásaikat arra terelik, hogy ne keljen humán munkaerőt foglalkoztatni,
            de "Jajj! Szaporodjunk, mert elöregszik a társadalom!"
            MBA!

            Talán kapcsolódik ide, feltünt egy mondatod:
            "Őszintén szólva az sem érdekel ha összeomlik a rendszer... káosz lesz, még az is lehet h polgárháború az elakadó élelmezés miatt, de kit érdekel?"
            Te vagy rövid időn belül a második ember, aki ilyen könnyen kijelenti, hogy háború lesz.
            Azért ebbe ne törődjünk bele ilyen könnyen!
            Hiába sok náci film, nem tudunk már belegondolni, hogy mivel jár egy háború!
            Nagyon régen volt. És ez jó!!!!!
            Ne dobálózzunk ilyen jóslattal, ilyen könnyelműen!!!

            Hozzászólás


            • #72
             egy kis makró

             Gáz, hogy mindíg későn jut eszembe, hogy elfelejtettem valamit.

             Ez a jelenlegi amcsi pénznyomda.
             Nem tudom elhinni, hogy ez a Ben Bernanke nem látta előre, hogy a kinyomtatott pénz csak pénz és árupiaci lufit fog fújni.

             Persze lehet felhozni, hogy csökken az amcsi munkanélküliség, meg van egy kis növekedés, de könyörgöm! Havi 85 milliárd Dollár????!!!!
             És az amerikaiak hitelből kezdtek el fogyasztani, és nem jövedelemből.

             Szóval, ahelyett, hogy közvetlen beruházásokat finanszíroztak volna, vagy közvetetten, ahogyan az angolok is próbálták, felhizlalták a bankokat.
             Akiket egyébként meg akartak szabályozni, az öreg Obama is milyen határozottan rázta az öklét, és mi történt?

             Hozzá kell tenni, hogy az angolok sem állnak valami fényesen.

             Hozzászólás


             • #73
              Nem azt mondtam, hogy háború lesz. Ahhoz ideológia kell, hogy a népet a másik kardjába lehessen vezetni. Ma már ennél sokkal felvilágosultabb Európa és USA is. Soha nem menne egy amerikai állampolgár mondjuk Kínába háborúzni. Abszurd.

              Viszont ha nincs élelmiszerállátás, abból belső zavargások lesznek. Az a lényeg, hogy ha ilyen előfordul, akkor az ember akkor se essen kétségbe, legyen mindenre felkészülve.

              Nem vagyok egy közgazdász, úgyhogy Bernanke-t is csak így tudom véleményezni... Milyen állami befektetésekről beszélünk? Infrastruktúra van már... az állami gyárak meg tudjuk hogyan működnek... kivásárolni a meglévőket pedig nem éppen rendszer-hű.
              Nehéz itt okosnak lenni

              Hozzászólás


              • #74
               Még azt is nehéz megfogalmazni, hogy milyen világban szeretnénk élni. Igazságosabb? Kinek a szemszögéből? Emeljük a szegény országok életszínvonalát a gazdagabbak kárára? Dolgozzunk helyettük? Várjuk el azt, hogy az ő munka-moráljuk ettől javulni fog?
               Vagy adjuk oda a pénzt a felső 1%-tól a köznépnek, hogy az elherdálja azt?

               Ugyanmár....

               Az életszínvonal így is jobb világ szinten mint 20 éve... sokkal. Kár is panaszkodni.

               A megoldást valamilyen szinten abban látom, hogy a nagy cégek (felső 1%) nagyobb társadalmi szerepvállalásra lesz kötelezve. Ezt persze maguktól nem fogják meglépni és mivel a verseny nemzetközi, ezért országonként is nehéz lesz bevezetni.

               Ilyenkor örülök, hogy "csak" trader vagyok és nem politikus, sem filozófus.

               Hozzászólás


               • #75
                Nem a rendszerekkel van baj. Az emberekkel, akik működtetik.

                Minden társadalomban szükség van egy szociális érzékenységre, de egészséges versenyre is.

                Jó a demokrácia, ha a választott nem a saját érdekeit képviseli, visszahívható, felelősségre vonható.

                Vigyázni kellene a környezetre, de ki kell elégíteni a szükségleteket a földrajzilag megosztott erőforrások ésszerű cseréjével.

                A gond mindig abból fakad, ha az arany középút helyett az emberi mohóság kerekedik felül.

                Hozzászólás

                Working...
                X