Mondjuk most nézem, hogy dax-ban határidős kötésméretük van (1 pont = 25 eur), az nekem nagy...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
forbexx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondjuk most nézem, hogy dax-ban határidős kötésméretük van (1 pont = 25 eur), az nekem nagy...
Hozzászólás
-
CCC Capital
Ismeritek-e ezt a brókercéget a neten találtam és nem találok róluk infókat.
https://www.cccapital.co.uk/
Hozzászólás
-
szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa fix és nem tágít akkor is tud szivatni, slippage el.
Rengetegszer limitmegbízást használok és sokszor kimaradnak trédek amik jók lennének,mert a kedves bróker pont ott kitágítja a spreadet.
Slippagel nem lehet mit kezdeni szerintem.
Én fxprot nézegettem mert ott 1,6 nappal az végül is nem olyan rossz.
DE gondoltam megkérdezem itt hátha van valaki akinek nagyon bejött valamelyik brókernél valamelyik fix sreades számla.
Még hotforexet néztem,de ott 1,8 nappal is.
Szóval ha van valaki aki az 1,6-osnál tud jobbat az jelezzen.
Hozzászólás
-
A wh nál nem tágítanak általában, még ki is írták a honlapon hogy nagy hírek alatt se.
Ahol fix ott se mindig fix, úgy tudom, csak jó időkben.
Kipróbálhatnád: Colmexpro, Sensus Capital, Activtrades, érdekel jók e, ők vannak rajta a listámon most.
Nem fix, de egy jó nem mm broki nem tágítgat nagyon, remélem ők se, ha meg nem tágítanak akkor nem kell hogy fix legyen ugye.
Hozzászólás
-
MónikA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy egyszerű kérdésem lenne.
Melyik a legjobb fix spreades bróker? Csak eurusd re kellene!
Köszönöm a segítséget!
Jobban utánaszámolva meg sem éri folyamatosan extra felárat fizetni minden tranzakcióért, ha nem kereskedsz éjszaka, vagy hírek idején.
Hozzászólás
-
szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA wh nál nem tágítanak általában, még ki is írták a honlapon hogy nagy hírek alatt se.
Ahol fix ott se mindig fix, úgy tudom, csak jó időkben.
Kipróbálhatnád: Colmexpro, Sensus Capital, Activtrades, érdekel jók e, ők vannak rajta a listámon most.
Nem fix, de egy jó nem mm broki nem tágítgat nagyon, remélem ők se, ha meg nem tágítanak akkor nem kell hogy fix legyen ugye.skype:zalan831;
Hozzászólás
-
szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA honlap szerint ecn, már egy éve is úgy olvastam.skype:zalan831;
Hozzászólás
-
Sziasztok!
Eddig csak deomztam de most szeretnék élesben kereskedni, ehhez keresek brókercéget.
Ezt szeretném:
- Robottal kereskedni (én írtam)
- Csak EUR/USD 1 percesen
- Jó spread és alacsony egyéb költség per tranzakció nagyon fontos (slippage stb) mert egyelőre csak 3-as spread mellet nyereséges a stratégiám úgy, hogy egyébként minden megbízás piaci árfolyamon teljesül.
- Korrekt céget keresek (ECN ?)
- Nem érdekel se bonusz se egyéb akció, de az utalások legyenek rendben ne kelljen könyörögni azért ami alap szolgáltatás kellene legyen.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Hozzászólás
-
FPisti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Eddig csak deomztam de most szeretnék élesben kereskedni, ehhez keresek brókercéget.
Ezt szeretném:
- Robottal kereskedni (én írtam)
- Csak EUR/USD 1 percesen
- Jó spread és alacsony egyéb költség per tranzakció nagyon fontos (slippage stb) mert egyelőre csak 3-as spread mellet nyereséges a stratégiám úgy, hogy egyébként minden megbízás piaci árfolyamon teljesül.
- Korrekt céget keresek (ECN ?)
- Nem érdekel se bonusz se egyéb akció, de az utalások legyenek rendben ne kelljen könyörögni azért ami alap szolgáltatás kellene legyen.
Nagyon köszönöm a segítséget!skype:zalan831;
Hozzászólás
-
Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
- spreadek nagyon jók
- gyors teljesülés
- kiutalás 2 nap
- 4 éve itt kereskedünkskype:zalan831;
Hozzászólás
Hozzászólás