mva eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
-
Profi(t) eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Korábban érdeklődtem bróker cég kiválasztása ügyben.
Becsülettel meg kell említenem, hogy Sidiustól kaptam is egy igen hosszú, részletes magyarázatot válaszként. Aminek nagyon megörültem, aztán megnéztem a brókercégek honlapjait, és valahogy mégsem tudtam eldönteni melyiket válasszam.
Olyan emberke reagálása érdekelne most, aki már hosszabb ideje skalpol, day tradel, aki szintén kis tőkével kezdte, és meg van elégedve a brókerével.
Lehessen 1000 $ kezdő tőkével indítani, Metatrader 4 platformon kereskedni, ne csússzanak a megbízás teljesítések, devizapiaci kereskedés legyen ne MM, normál spread és egyéb ktsg-ek legyenek , viszonlyag gyors pénz kivételi lehetőség, stb....
Remélem van olyan skalper aki frankón azt tudja mondani, hogy évek óta elégedett minden szempontból a brókerével.
Lehet külföldi a bróker cég, sőt mondanám, hogy inkább kifejezetten ilyet keresek, nem szükséges a magyar nyelvű ügyfélszolgálat vagy kapcsolatartó sem. Fontosabb a korrekt tevékenysége a brókernek.
Találtam már mindent átlapozva egy Fin Fx nevű bróker céget is. Csak annyira ismeretlen a cég, hogy bár elvileg (túlságosan is) ideális paramétereket ír magáról, ennyire "no name" cégtől meg tartok kissé.
Mivel mindig a személyes ajánlásokban hittem, ezért kérnék konkrétan refenciát, olyantól, aki hasonló paraméterek mentén kezdett Forexezni, és elégedett a brókerével.
Köszönöm előre is a választ.
477.,484. hsz-t olvasd el! Van másik ismerősöm is,aki centes számlán kereskedik náluk kb 1 éve.Ő is elégedett.
Szólj hozzá::
-
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem bróker cég kiválasztása ügyben.
Becsülettel meg kell említenem, hogy Sidiustól kaptam is egy igen hosszú, részletes magyarázatot válaszként. Aminek nagyon megörültem, aztán megnéztem a brókercégek honlapjait, és valahogy mégsem tudtam eldönteni melyiket válasszam.
Olyan emberke reagálása érdekelne most, aki már hosszabb ideje skalpol, day tradel, aki szintén kis tőkével kezdte, és meg van elégedve a brókerével.
Lehessen 1000 $ kezdő tőkével indítani, Metatrader 4 platformon kereskedni, ne csússzanak a megbízás teljesítések, devizapiaci kereskedés legyen ne MM, normál spread és egyéb ktsg-ek legyenek , viszonlyag gyors pénz kivételi lehetőség, stb....
Remélem van olyan skalper aki frankón azt tudja mondani, hogy évek óta elégedett minden szempontból a brókerével.
Lehet külföldi a bróker cég, sőt mondanám, hogy inkább kifejezetten ilyet keresek, nem szükséges a magyar nyelvű ügyfélszolgálat vagy kapcsolatartó sem. Fontosabb a korrekt tevékenysége a brókernek.
Találtam már mindent átlapozva egy Fin Fx nevű bróker céget is. Csak annyira ismeretlen a cég, hogy bár elvileg (túlságosan is) ideális paramétereket ír magáról, ennyire "no name" cégtől meg tartok kissé.
Mivel mindig a személyes ajánlásokban hittem, ezért kérnék konkrétan refenciát, olyantól, aki hasonló paraméterek mentén kezdett Forexezni, és elégedett a brókerével.
Köszönöm előre is a választ.
-
A forex mellett/ stp-ecn skalpra, hosszabb távra mind1/ ,vagy helyett az amerikai futures brókereket említeném.
ampfutures,proactivefutures,dorman,tradestation,in teractivebrokers,stb
Soha ne legyen szempont a magyar nyelvű ügyfélszolgálat, nagyon fontos az angol irodalom a területen. Természetesen vannak jó cégek itthon is, de érdemes kitekinteni külföldre is.Minél szigorúbb a szabályozás, annál jobb az ügyfélnek. Nem rossz az EURUSD sem a forexen, de az e-mini russell, minidow, s&p stb az a pálya. Persze a forex sem rossz, de komoly trader inkább indexeket köt, esetleg ezekhez köthető opciókat. A részvények is jól trade-elhetők, illetve egyéb termékek is. Ez egy vélemény, lehet, hogy tévedek, mindenki hallgasson magára és senki ne ajánljon brókercéget senkinek, mert a világ nem áll a legstabilabb lábakon, inkább töltsetek le 100 demot és ne menjetek az éles piacra akár hónapokig, évekig. A tőzsde veszélyes üzem, akár szerencsejáték, akár nem, gyakoroljatok sokat, mielőtt éles számlát nyitnátok, ne a szerencsén, hanem a ti tudásotokon múljon ...
-
Papa!
Írtam az általad megadott e-mail címre, de semmi reakciót nem kaptam. Nem tudsz esetleg másik elérhetőséget?
üdv: jozsó
-
redsea eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMelyik KÜLFÖLDI brógercégnél lehet még magyar részvényekkel kereskedni a Plus500-on kivül?
Előre is köszönöm!
-
Melyik KÜLFÖLDI brógercégnél lehet még magyar részvényekkel kereskedni a Plus500-on kivül?
Előre is köszönöm!
-
Köszönöm a segítségeket, enélkül vakon voltam, mint Stewe Wonder!
Holnap bepróbálkozom egy levéllel!
-
-
HJozsó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Sidius!
Sajnos a nyelvhasználatom korlátozódik a magyarra, németül csak egy pár szót gagyogok, az ezekhez az oldalakhoz kevés!
Ha esetleg tudsz olyan oldalt, ahol magyarul is megvannak ezek, akkor megköszönném a linkjét. Mármint a Dukascopy érdekel, letöltöttem a demo programot, most küzdök vele!
Pl. nem tudom, hogy tudok több instramentumot kirakni a felső sorba, háromnál megáll!
Egyet kitöröltem, de csak cserélgetni tudom őket, többet berakni nem.
-
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAnnyit, hogy az Alpari új zélandi cége. Nagyjából hasonló kondíciók mint az Alpari Uk-nál, mivel az ország a brit nemzetközösség tagja hasonló jogrenddel.
Vagy csak nekem jön fel az orosz szám?Találkoztam már olyan site-al, hogy amelyik országból kerested, annak az országnak a hívószámát adta meg. De szerintem itt nem erről van szó. Akkor meg fura. Legalábbis nekem.
-
Sapka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÍgy van, nagyon köszönjük a részletes válaszodat! Én személy szerint nem szeretnék skalpolni, csak daytrade, esetleg agresszív daytrade. alpari-forex.com-ról esetleg tudsz valamit Sidius?
-
Szia Sidius!
Sajnos a nyelvhasználatom korlátozódik a magyarra, németül csak egy pár szót gagyogok, az ezekhez az oldalakhoz kevés!
Ha esetleg tudsz olyan oldalt, ahol magyarul is megvannak ezek, akkor megköszönném a linkjét. Mármint a Dukascopy érdekel, letöltöttem a demo programot, most küzdök vele!
Pl. nem tudom, hogy tudok több instramentumot kirakni a felső sorba, háromnál megáll!
Egyet kitöröltem, de csak cserélgetni tudom őket, többet berakni nem.