sidius eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
-
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa jól tudom a Budacash-nél nincs devizakereskedelem, csak részvények vannak.
Hogyne lenne.
http://www.budacash.hu/befektetesi-s...evizaugyletek/
Szólj hozzá::
-
Ha jól tudom a Budacash-nél nincs devizakereskedelem, csak részvények vannak.
-
animatrix11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseFőleg devizával kereskedem, jól megy, viszont jobb lenne inkább mgyar cégnél lenni ezért kérdeztem milyen a budacash
-
sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseanimatrix11!
Nem igazán értem, hogy mit is írtá Mire használod a Plus500-at és mire kell a Budacash? Magyar tőzsde? Külföldi? Deviza? Vagy mire?
-
animatrix11!
Nem igazán értem, hogy mit is írtá Mire használod a Plus500-at és mire kell a Budacash? Magyar tőzsde? Külföldi? Deviza? Vagy mire?
-
Melyik brokicéget?
Sziasztok
A fórum elején sok rosszat olvastam a Buda-cash brokicégről, mi most vele a helyzet?állitolag most van olyan olcsó mint a pl equitas én a plus 500-nál vagyok, teljsen meg vagyok elégedve vele, de regeltem a chartok.hu-ra onnan küldenek tőzsdei tippeket aminek nagy része (kb 80-90%ban) be is jön, elő is fiettem rá, csak a kapcsolattartóm mondta ha akarok velük dolgozni akkor regeljek be náluk..., most pár ismerősömet érdekli a tőzsde és ezt a céget ajánlottam nekik, és a chartok miatt lehet, hogy én is átmennék
-
Máté eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv, a tadawulnál ha nyitok egy euró alapú számlát, akkor oda utalhatok forintot, amit átváltanak az aktuális árfolyamon, vagy deviza számláról kell utalnom?
-
Üdv, a tadawulnál ha nyitok egy euró alapú számlát, akkor oda utalhatok forintot, amit átváltanak az aktuális árfolyamon, vagy deviza számláról kell utalnom?
-
Köszönöm Szilárd!
Igazából az érdekelne próbálta-e már valaki a www.ceforex.eu szignálszolgáltatót. Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg velem.
-
Toto85 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Sajnos nem találtam témát a szignálszolgáltatókról, ezért itt teszem fel a kérdésemet: próbálta már valaki?
Egyébként én a ZuluTrade-t két hónapig demo-ban nyomtam, de még nem éreztem rá, hogy élesre váltsam.
Szilárd
-
Sziasztok!
Sajnos nem találtam témát a szignálszolgáltatókról, ezért itt teszem fel a kérdésemet: próbálta már valaki?
-
totka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm Sidius!
Én ilyen "apróságokra" nam is figyeltem. Lehet, hogy a bróker cég egész mentalitására jellemző a pontatlanság? A visszautalásnál, vagy a grafikonon biztosan nem jönne jól.
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy tökéletesen megszerkesztett weblap mögött esetleg nem lapulhat egy rossz bróker, de ha már a weblapra sem fordít figyelmet a cég, az nem túl jó cégér. Azért fordítson erre is figyelmet és legyen igényes.
-
Köszönöm Sidius!
Én ilyen "apróságokra" nam is figyeltem. Lehet, hogy a bróker cég egész mentalitására jellemző a pontatlanság? A visszautalásnál, vagy a grafikonon biztosan nem jönne jól.
-
totka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSenki nem hallott az Instaforexről?
Akárhogy fényezi magát egy cég ( ugyebár el kell adnia magát) ha ilyen apróságokra nem ad, akkor mit csinál ha nagyobb problémák vannak? Ez kb olyan mintha behozna egy angol autógyártó egy autót Magyarországra ami szép és csili-vili, meg jó a reklámja aztán közben véletlenül jobb kormányos. Te megvennél egy olyan kocsit aminél tesznek rá, hogy a te hazádban melyik oldalon közlekednek és neked kényelmes e a jobb oldalról vezetni? Én biztos, hogy nem!