Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
Köszönöm sidius!
Melyik Bróker céget ajánljátok árutőzsdéhez aminek a platformja is ok?
kösz
Szólj hozzá::
-
hateze eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok feltelepítés előtt szeretném kérdezni az Admirallal lehet-e árucikkekel is tőzsde vagy csak devizával?
kösz szépen
-
Sziasztok feltelepítés előtt szeretném kérdezni az Admirallal lehet-e árucikkekel is tőzsde vagy csak devizával?
kösz szépen
-
Sziasztok!
Először is nagyon köszönök minden hasznos információt, naponta több órát olvasom a fórumot már néhány hete.
Részvényekhez, forexhez, árutőzsdéhez (CFD nem) keresnék egy megfelelő brókercéget. IB tetszik leginkább, azonban úgy tudom, hogy számlára fizetés nélkül nem lehet demózni friss adatokkal. Ezt jól tudom? Néhány hónapot még mindenképpen demózni szeretnék. 2000-3000USD-vel szeretném elkezdeni.
Esetleg ha ajánlotok más brókercéget (akár csak demóhoz is), annak is örülnék. A Metatradert már jól ismerem, illetve a Dukascopy Jforex programját, de más platform kezelését is szívesen megtanulom, ha az kiforott.
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.
-
Sziasztok.
Próbáltam már sok céget, sok platformot, élesben is (Plus500,Equilor,IFC Markets).
Igazából csapongás volt, megalapozott előkészítés, tájékozódás nélkül.
most próbálok racionális döntést hozni.
Elsősorban Forex ami érdekel, biztonság alacsony spread.
Nézegettem ezt az oldalt:
http://www.bestonlineforexbrokers.co...x-Brokers.html
és ahogy a fórumot olvasgattam kevés általatok preferált cég szerepel a listák élmezőnyében.
Ti mi alapján választotok, miért azt, miért nem Delta mondjuk ?
A kíváncsiságon túl fontos döntés megalapozásához kérem a véleményetek.
Köszönöm.
-
recefyce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is azt hittem, hogy lefagyott.....
Egyébként most nézem a használatot segíteni hivatott videókat.
A tag olyanról magyaráz, hogy spotfx esetén magyar idő szerint 23 órakor van valamiféle elkönyvelés.
A pozíciómat nem zárják, hanem csak elkönyvelik...
És ez miért jó nekik?
Ilyenkor úgy gondolják, hogy akkor én biztosan átakarom vinni másik napra a pozíciómat és ezért díjat számolnak fel?
Mondjuk ezt nem mondja ki, csak azt, hogy ez milyen jó dolog, mert ha veszteséget termelne a pozícióm, akkor ez valamennyit lefaragna belőle. :S
Viszont a napi elszámolásnak egy esetben van egy komoly előnye, ha poziépítessz és nyerőben vagy, akkor folyamatosan nő a szabad tőkéd, és tudsz új pozikat felvenni, míg cfd-nél a lebegő nyerő terhére nem engedné szerintem, de még nem kerültem sajnos ilyen helyzetbe
-
Én is azt hittem, hogy lefagyott.....
Egyébként most nézem a használatot segíteni hivatott videókat.
A tag olyanról magyaráz, hogy spotfx esetén magyar idő szerint 23 órakor van valamiféle elkönyvelés.
A pozíciómat nem zárják, hanem csak elkönyvelik...
És ez miért jó nekik?
Ilyenkor úgy gondolják, hogy akkor én biztosan átakarom vinni másik napra a pozíciómat és ezért díjat számolnak fel?
Mondjuk ezt nem mondja ki, csak azt, hogy ez milyen jó dolog, mert ha veszteséget termelne a pozícióm, akkor ez valamennyit lefaragna belőle. :S
-
Guest repliedén tegnap próbáltam ki a protradert, de olyan nehezen akar betöltődni
-
Protrader-nek három hibáját tudnám mondani:
Nincs olyan erőgép amivel gyorsan betöltődne, gondolom nem is ezen múlik, sokan első telepítéskor indulás közben azt hiszik lefagyott, de nem.
Trendvonalak használhatatlanul elcsúsznak idősík váltásnál
Lehet a megbízásokat vizuálisan odébbrakni a charton, de nagyon nehézkes, mert húzás közben minden tick-nél visszaugrik, szinte használhatatlan ez miatt
+1: nem tudom normálisan átvinni a beállításokat egyik gépről másikra
-
recefyce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSidius:
Náluk is volt számlád?! Melyik brokinál nem voltál még?!
-
recefyce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSidius:
Tomaso:
Na igen, így érthető a váltás.
Rengeteg jó véleményt olvasni velük kapcsolatban. Lényegében a Te tapasztalataiddal teljesen ellentéteseket.
De az biztos, hogy a saját tapasztalatnál nincsen erősebb érv...
Hol szándékozod folytatni?
Már korábban nyitottam számlát az ActivTrades-nél,az elmúlt 1,5 hónap tapasztalatai pozitívak:székhely Londonban,FSA felügyelet,no dealing desk/ECN teljesítés,korrekt stoppok,kicsit nagyobb spread,de nincs comission.
Index CFD-k nagy számban,arany,ezüst,olaj,szintén van.Ami még szintén pozitívum,hogy lehet az indexekel is kis kötésméretben (0,01 lot) kereskedni,
aki kezdő,vagy kevesebb gyakorlata van,mindenképpen ajánlom.
Némi angol nyelvtudással minden egyszerűen bonyolítható,de nem dícsérem tovább,mert még gyanússá válok...
-
Sidius:
Tomaso:
Na igen, így érthető a váltás.
Rengeteg jó véleményt olvasni velük kapcsolatban. Lényegében a Te tapasztalataiddal teljesen ellentéteseket.
De az biztos, hogy a saját tapasztalatnál nincsen erősebb érv...
Hol szándékozod folytatni?
-
recefyce eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa az kemény...!
Pedig azt hiszem pont ebben a topic-ban olvastam, hogy a Tada-nál milyen korrektek voltak gap-ek és rendszerhiba esetén. Előfordulhat, hogy a konkurencia terjeszti az általad említett dolgot?
Úgy tudom a BpF.-nél alacsonyabbak a spread-ek, úgyhogy ha korrektek /nem csak a kifizetés, de a fentebb említett eseteknél is../, akkor valszeg. ott nyitok számlát.
( meg ha nem nagyon ratyi a platformjuk)
A számlamegszűntetés miatti pénz hazautalási költsége egészen horror volt,szerintem világcsúcs !
(A korábbi hazautalások még elfogadható költségek mellett mentek.)
Igaz,én csak DAX és SPY határidős CFD-kkel kereskedtem,itt a költségek(spread + commission)sem túl kedvezőek.
A legjobban az dühített,hogy időnként nem ott teljesültek a stopjaim,ahová betettem,hanem számomra rosszabb helyen,naná!
Az ügyfélszolgálat(magyar/ciprusi) sem tudott elfogadható válaszokat adni,úgyhogy kiszálltam.
Ennyit a korrektségről.