Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Melyik brókercéget érdemes választani?

Collapse
X
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Sziasztok!

  1000$-os kezdőtőkével melyik brókert ajánlanátok Day Trade-hez? Főleg USA részvények,futures.
  Mindenképpen olyan helyet keresek, ahol már ekkora összeggel is lehet tőkeáttétellel kereskedni. Sajnos Interactive Brokers itt esett ki.
  Utoljára szerkesztve a következő által: Angelli; 2019-05-05, 19:44.

  Hozzászólás


  • David Chateau
   David Chateau kommentje
   Editing a comment
   Mit tanulsz? Vagy miket tanultal meg eddig? Amig kis penzzel jatszol, en nem a reszvenyeket eroltetnem, kicsiben se. Ha nagyon ragaszkodsz hozzajuk, akkor reszveny cfd-ket sok broker kinal, talan admiral is, Exante es tarsai. Ha majd komolyabb tokevel szeretnel kereskedni, raersz akkor visszaterni a brokerkerdesre. De persze folyamatosan tanulni, tajekozodni kell

  • Angelli
   Angelli kommentje
   Editing a comment
   Miket ajánlanál?
   Egyelőre még azt is csak keresem, hogy mit érdemes tanulni.
   Ha tudnál ajánlani hasznos olvasnivalót, annak nagyon örülnék.

  • David Chateau
   David Chateau kommentje
   Editing a comment
   Első körben okvasd el itt a Tőzsdepszichológia topikot, valamint a könyvekről, filemkről szólóakat. Egész szép kis gyűjtemény jött össze, de ha rám írsz priviben, küldök párat

 • A 200 dolláros alaptőke valóban kis összeg, ha az ember kereskedni akar, lehetőleg megbízható brókernél. Az, hogy van-e értelme, attól függ, hogy mi a cél? Ha az, hogy a jövő hónaptól ebből éljek meg, akkor nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Ha azonban az a cél, hogy elinduljak a hosszú úton, akkor közel sem reménytelen.

  Vegyünk egy ESMA alá tartozó brókert 30-as tőkeáttétellel. Ha az alap depositra elég a 200 usd és van század lotos kötésmennyiség is, akkor 0,01 lot esetén eurusd átlagból kiindulva kb. 50 dollár minimum összegre van szükség (plusz a bekalkulált veszteség, költségek stb.) ahhoz, hogy elindítsd a tradet. Így élesben kereskedni tudsz, megszokod azt és élesben szerzel tapasztalatot. Ez mind előnyős.
  Az egyetlen hátránya az, hogy pénzben mérve annyira kicsi a profit, hogy nem lesz elegendő motiváció. Ugyanebből fakad az a „pozitívum” is, hogy a veszteség is annyira kicsi, hogy nem okoz akkora fájdalmat, ha nem megy, mintha tízezrek mennének el.
  Ha az ember komolyan akarja ezt, akkor - ha megy - idővel a 200 dollárhoz a fizetéséből hozzáspórol még 200-t, idővel ezer majd több ezer lehet belőle, és ott már a profit is lehet motiváló.

  Ha úgy állunk hozzá, hogy egy ilyen rendkívül kis összegű kezdést hogyan valósítsak meg, akkor meg lesz a megoldás is. Ha úgy nézem, hogy miért nem fog menni, akkor az is meg lesz.


  Számomra fontos!

  1. Bármilyen kis összegről is legyen szó, kezeld nagyon komolyan és felelősségteljesen. A rendszer mutatói a mérvadóak, a tőke pedig az üzemanyag a motorhoz.

  2. Amíg nincs pozitív eredmény, addig ajánlott a demó. Demóban pedig szintén elengedhetetlen az előző pont.

  Hozzászólás


  • Sziasztok. Valaki használja a Tiomarkets céget? UK-ban szabályozott. $50 havidíjjért, és kb kötésenként 4pip költségért visszakapot a veszteséged, ha ellened megy a kötésed, amennyiben 60 percen belül zárod a kötésed.
   https://tiomarkets.uk/
   És emellett a havidíj esetén már nem kell jutalékot fizetnek abban a hónapban,

   Hozzászólás


   • Megalith
    Megalith kommentje
    Editing a comment
    "és kb kötésenként 4pip költségért visszakapot a veszteséged, ha ellened megy a kötésed, amennyiben 60 percen belül zárod a kötésed."

    Ez ám a "fontos" szempont egy bróker választásnál... Ha ezen múlik a siker, akkor ne foglalkozz tőzsdével.
  Working...
  X