AngyalBandi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
Ahogy tegnap ígértem. MS spreadek. Tehát bankközi spreadek. Csak a további vita elkerülése érdekében, ha Citi, Goldman, JP stb helyen néznénk akkor is ennyi lenne
Nálunk igaz, hogy változik, hogy éppen 15 vagy 18 likviditás szolgáltató van, de ezeket itt tudjátok nézni : http://www.ironfx.com/hu/about/advantages/liquidity
Tehát szerintem mindegy, hogy hol kereskedek mert a lényeg, hogy legyen likviditás szolgáltatók listázva és ne csak bemondásra fogadjam el. Ha több van akkor jobb áron tudok kereskedni mint a bankközi piacon. (Ez természetesen nem fogja azt eredményezni, hogy tuti profitos leszek az tény).skype:zalan831;
Hozzászólás
-
_Gabor_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia! Meg tudnád nézni, hogy éles számlán is van-e ilyen leszúrás az LMAX-nál?
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVPS ha jól értem. Azt hittem IB. Lmaxnál kin keresztül lehet nyitni kevesebb mint 10k-val?
Hozzászólás
-
Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhogy tegnap ígértem. MS spreadek. Tehát bankközi spreadek. Csak a további vita elkerülése érdekében, ha Citi, Goldman, JP stb helyen néznénk akkor is ennyi lenne
Nálunk igaz, hogy változik, hogy éppen 15 vagy 18 likviditás szolgáltató van, de ezeket itt tudjátok nézni : http://www.ironfx.com/hu/about/advantages/liquidity
Tehát szerintem mindegy, hogy hol kereskedek mert a lényeg, hogy legyen likviditás szolgáltatók listázva és ne csak bemondásra fogadjam el. Ha több van akkor jobb áron tudok kereskedni mint a bankközi piacon. (Ez természetesen nem fogja azt eredményezni, hogy tuti profitos leszek az tény).
Szögezzük le, hogy a MS nem a bankközi piac, ezért a képen nem bankközi spreadeket láthatunk, hanem kizárólag egyedül a MS árjegyzését mutatja a screen shot.
(Berakhattad volna az Unicredit árjegyzését is vagy bármely befektetési szolgáltatót aki rendelkezik ezzel a jogosítvánnyal.)
A bankközi piaci spredaekhez légyszí legközelebb reuters vagy ebs felületet skiccelj!
Hozzászólás
-
Vizsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉlő számlán nem volt ilyen! Töltenék fel képet is, csak nem tudom hogy kell!
Egyébként tényleg nagyon szűk spread-el dolgoznak. Idexeknél brutális swap-ot vágtak rám, de remélhetőleg ez is csak demoban van.
Hozzászólás
-
vatafx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos féligazság!!!!!
Szögezzük le, hogy a MS nem a bankközi piac, ezért a képen nem bankközi spreadeket láthatunk, hanem kizárólag egyedül a MS árjegyzését mutatja a screen shot.
(Berakhattad volna az Unicredit árjegyzését is vagy bármely befektetési szolgáltatót aki rendelkezik ezzel a jogosítvánnyal.)
A bankközi piaci spredaekhez légyszí legközelebb reuters vagy ebs felületet skiccelj!
Még MS árjegyzést sem kapsz millió alatt.
De akkor nézzünk pár lehetőséget:
Ha pl. MS-en keresztül kereskedek a piacon akkor vagy kapom a bankközi spreadeket és ez egy bridge az otthonomba mert olyan nagy ügyfél vagyok nekik, hogy ezt megtették nekem vagy ők is rátettek spreadet/jutit az árakra és úgy tudok kereskedni a millió dollárjaimmal. Tök mindegy, mert ugyan azok a spreadek szinte amit retail bróker ad nekem.
Tehát teljesen mindegy szerintem, hogy hol kereskedek mert nem az fog dönteni, hogy mekkorák a spreadek és milyen környezetben van hanem a stratégiám. Ha átcsesz a brókered, nem fizet ki, nehezíti a kereskedésedet, ( nem ad bónuszt, bocsi nem tudtam ezt kihagyni ) akkor menj oda ahol rendesen tudsz kereskedni. Lehet ez Lmax, fxcm, oanda, IronFX vagy bármelyik amikben megbízol.
De ha beteszel egy long EUR/TRY és 2 napra/2 hétre rá fellövik az égig, akkor nem tudnak téged megkárosítani a cégnél.
Ez csak, hogy milyen környezetben folyik a kereskedés egy újabb kis kapú azoknak akik szeretik másra terelni a hiba okát/felelősséget.
Nagyon sok embernek ment el a háza, kocsija, pénze a BÉT-en.
Ráadásul Londonban már nem a LSE-én van a nagyobb forgalom hanem a black poolban. Most akkor ilyenkor amikor Bef. Alapok, vagyonkezelők stb inkább ilyen helyen kötik meg, mit várnál el egy retailtől?skype:zalan831;
Hozzászólás
-
_Gabor_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi! Válts részletesre, és akkor lesz ilyen menüpont.
[ATTACH]4596[/ATTACH]
Egyébként tényleg nagyon szűk spread-el dolgoznak. Idexeknél brutális swap-ot vágtak rám, de remélhetőleg ez is csak demoban van.
[ATTACH]4597[/ATTACH]
Hozzászólás
-
Vizsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegpróbálom, adhatnak neked -os spreadeket is, nem az a lényeg. Hanem hogy MTF. Na látszik a kéééép?[ATTACH]4600[/ATTACH]
Hozzászólás
-
_Gabor_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi! Arra gondoltam, hogy az LMAX demo Metan elemzek, és az LMAX saját felületén kötök, de az nem az igazi. Inkább váltok éles LMAX Meta-ra, igaz lehet, hogy úgy kicsit drágább lesz.
Hozzászólás
-
Vizsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMetan 30%-al drágább kötni. Egyébként ez igaz az összes metás cégre, csak ott nem kötelező a költségeket elkülöníteni. A webtrader is jö de daytradre kicsit nehézkes, swingre sztem jó. Illetve ha metán kötsz onnan nem megy be egyből a kötés az ajánlati könyvbe, a wbtraderből viszont igen. A multichart a legjobb, gyors, egyből mész a könybe csak ugye havi 90 dodo vagy 1500 lifetime...
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVPS ha jól értem. Azt hittem IB. Lmaxnál kin keresztül lehet nyitni kevesebb mint 10k-val?
egy nagyon kicsivel még kevesebb is a commission, és metában.
Hozzászólás
-
sorosgyuri eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseén az Armada-n kersztül használom őket.
egy nagyon kicsivel még kevesebb is a commission, és metában.
Hozzászólás
-
Vizsi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a baj h az armadasok már nyúlkálnak., de még nem láttam eddig pl h levadásznának. Más trükközés a csúszás lehetne, de ha hírmentes a piac akkor nincs is slippage-em, ha meg rángatózik a piac akkor ugyan úgy van pozitív csúszásom és negatív is. Sztem korrekt. Szóval ezt is figyelem, de mindig megkaptam eddig a plusszosakat is. különben a lokális elmozdulás ellen szállok be stratégiám szerint limittel leginkább, így ha slip-em van az esetek többségében az plusszos irányú számomra.
Excahnge számlán tolom amúgy.
Hozzászólás
Hozzászólás