qwerty eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
_pda_ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetartsd rajta kurzort, feljön egy popup és olvasd el a tartalmát figyelmesen
Hozzászólás
-
qwerty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOK, de miert kulonbozik az ar?
BUX határidővel nem kereskedtél soha?
ott is ez van, csak évente 1x
még él a régi, mondjuk a 2013-as de decemberben már indul a 2014-es
miután átfedés van kereskedési időben a 2 között, ezért az új, már mást áraz
itt ez 4x történik meg, tehát jobb ha figyelsz a kifutási időkre, mert lezárják az aktív pozíciódat az utolsó napon, ha te nem zárod, nem figyelsz
kapsz persze egy ilyen üzenetet elötte mint ez, ma:
Please note that today is the last trading day for Futures contract #NKDH4. Upon contract’s expiration, all open positions will be closed at the last trading price as quoted on the company’s Platform. Clients wishing to continue trading on the same instrument should manually open a new position on the new contract (#NKDM4).
Hozzászólás
-
qwerty eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErtem, koszi
ott van az is az ablakban, trade: close, trade: full
Hozzászólás
-
Sziasztok!
Még kezdő vagyok. A plus500on nyitottam demot de csak tapasztalatszerzes celjabol. Valaki tud valami infot mondani az Intertraderrol? Ugy tervezem ott nyitok szamlat ha elkezdem elesben a dolgot. Appon keresztul nekem sokkal konyebb lenne kovetni az esemenyeket. Koszi
Hozzászólás
-
Gold Forex-en néztem mik a feltételei az árutőzsdés kereskedésüknek, de valami aggasztóan alacsony tőkeáttételt lehet csak használni a termékeiken. Egyedül arany ami 1:200 a többit meg sem említeném. Melyik bróker az ahol 1:200 minimum cfd-vel nem pedig a teteje?
http://www.gftuk.com/Range-of-Market...mmodities.aspx
itt a táblázat, ha valakit érdekel
Hozzászólás
-
Zoé eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Még kezdő vagyok. A plus500on nyitottam demot de csak tapasztalatszerzes celjabol. Valaki tud valami infot mondani az Intertraderrol? Ugy tervezem ott nyitok szamlat ha elkezdem elesben a dolgot. Appon keresztul nekem sokkal konyebb lenne kovetni az esemenyeket. KosziCashbackCloud Ltd. - Rebate és cashback szolgáltatás
Hozzászólás
-
CashbackCloud eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseplus500-ról nincsenek túl jó vélemények, azon éleset szerintem ne nyiss. Intertraderről én nem tudok sokat, de elég jónak tűnik vélemények alapján (FPA), bár csak kevés van róla, de a weboldal is elég jól össze van rakva. Bár tudom ez nem feltétlenül mérvadó.
Hozzászólás
-
Porter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEn 2 eve hasznalom az Intertradert eles szamlaval, megvagyok veluk elegedve.
Please be advised that you will be directed away from InterTrader.com where you can set up a separate InterTrader Direct account, trading via the MT4 platform. Please note that you are moving away from an FCA regulated entity to an FSC regulated entity. Registered address Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTetszik ahogy az Intertrader a saját oldalán burkoltan figyelmeztet az MT4 platformjukkal járó veszélyekre:
Please be advised that you will be directed away from InterTrader.com where you can set up a separate InterTrader Direct account, trading via the MT4 platform. Please note that you are moving away from an FCA regulated entity to an FSC regulated entity. Registered address Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.
Hozzászólás
-
-
TPG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
https://www.youtube.com/watch?v=w_IMCV_FZs0
Hozzászólás
-
Brókercég kiválasztása
Üdv mindenkinek!
Én most tervezem, elkezdeni a kereskedést. Sokat gondolkoztam, hogy melyik bróker céget lenne érdemes választani, de sajnos nem jutottam dülőre.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Tervem, magyar érték papírok vásárlása napon belül többször, itthon neten keresztül. Nem tudom, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.
Esetleg ki melyik céget ajánlaná. Ha tudtok segíteni azt nagyon szépen megköszönöm!
Üdv!
Hozzászólás
Hozzászólás