white eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
white eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIlyen sok lenne a jutalék? Mennyit vesznek el? Én most az otp banknál veszek/adok el otp részvényt és ott eladásonként 1000ft annál csak kevesebb
Hozzászólás
-
Zooli Trading Klub eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalán a Random Capitalt nézd meg.
White: Arra célzott, hogy világviszonylatban egy katasztrófa a költsége a magyar piacnak, egyszerűen értelmetlennek tűnik itt kereskedni. Kb olyan mintha forex piac helyett pénzváltóban adnád vennéd a valutát. Ráadásul sosem tudhatod mikor milyen hír lát épp napvilágot persze zárva tartási időben, hogy ne tudj rá reagálni. De gondolom ezeket tapasztalod te is ha aktív vagy.
Hozzászólás
-
balika03 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi a véleményetek a következő két cégről (megbízhatóságban és egyéb dolgokban)?
ErsteTrader és Qaestor eQwebTRADER
Előre is köszönöm
a quaestor ugyanez, sőt ha jol tudom a budacash is már ezt használja.
viszont magyarok (izé sógorok), ismert erős bank megbizhatóságuk rendben van. erste-hez személyesen be kell menni a bp-i központjukva szlanyitashoz.. ami kissé gáz, de ez nem az ő hibájuk hanem a törvényi háttéré.
napon túli, esetleg hosszabb távú buy n hold-ra szerintem elég jók.
Hozzászólás
-
Nagyon szépen köszönöm a választ
Igaz még az hogy nagy letét 500 ezer Ft-ra van szükség. Én demo-t használtam (tudom egyálatlán nem reális) ott megfelelt, nehezen érthető a felület az elején, de odafigyeléssel ok volt.
Még ha egy külföldihez hasonlítanám én mint kezdő (bizalom, kifizetés szempontjából is) Pl.: FxCm-hez, akkor inkább maradjak a banknál (Pl.: Erste)?
Hozzászólás
-
Ajánlás
Ajánlom nektek a Portfolife-t, http://portfolife.hu/. Még nem egy nagy oldal, de egész jó elemzések, és egyéb hasznos információk találhatók benne. Az oldalnak bróker csapata is van, úgy veszem észre profik.
Hozzászólás
-
dozse51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAjánlom nektek a Portfolife-t, http://portfolife.hu/. Még nem egy nagy oldal, de egész jó elemzések, és egyéb hasznos információk találhatók benne. Az oldalnak bróker csapata is van, úgy veszem észre profik.
Hozzászólás
-
dozse51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem ismerem Bandi.hut. Nem hiszem,hogy köze lenne hozzá.
Hozzászólás
-
Ginew eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnek az XM-nek nincs topicja, vagy más ne e is van? Nem találtam..
Lényeg, hogy én nem ismerem őket, de most 100% bónuszoznak.
Hozzászólás
Hozzászólás