Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Szerintem nézz utána mely neves brokiknak van huf számlájuk, mert az valszeg országon belül marad, utána hogy mennyi a spread.. Vhol láttam reklámot, kifejezetten az eurhuf spreadjével reklámozták h milyen jó, nemtudom melyik broki, de 20-30 fillér már elég jó.
Eur/hur es usd/huf al nem kereskedem
Csak a majorokkal.
Van miért je a tanácsodnak? Vagy csak nem szimpatikusak?
a DCFX egyik tulaja magyar, Gróf Pálnak hívják. TradersNights-on tartott egy előadást pár hónapja, itt megnézheted (kb 8. perctől kb 46. percig. kicsit le van vágva a videó végéből.): https://www.youtube.com/watch?v=2KTJjgDwhO8
kb ennyit tudok a DCFX-ről, nem próbáltam őket, nem lettem meggyőzve
Tisztelt Gyuri!
Az IronFX-nél érdemes számlát nyitni? Most 60% bónuszt adnak a befizetésre, bár van ennél jobb ajánlat is, az XM brókercég 100%-ot ajánl, nem tudom mennyi a bónusz értékének maximuma, gondolom market maker, v dealing desk számlákra vonatkozik. Lehet korrekt egy market maker rendszer, ahol ők jegyzik az árat? Az IronFX telefonon felhívott, a hölgy azt próbálta bizonygatni h a cég nem fog ellenem kötni, teljesen piaci áron teljesül a megbízás, továbbá nem is teheti meg egy brókercég sem, hisz felügyelik őket és ilyenért megbírságolják, továbbá hogy nekik érdekük hogy az ügyfél sikeres legyen, tehát folyamatosan növekedjen a számláján lévő pénz, az ügyfelek elégedettsége számukra nagyon fontos. A market maker megbízásról jómagam azon a véleményen vagyok, hogy mivel nem megy ki a megbízás a piacra, gyakorlatilag a dealing desk bármit megtehet, hisz gyakorlatilag ők kialakítottak ezáltal egy piacot, ahol kizárólag az Iron ügyfelei között folyik a kereskedés, és kérdéses h van-e érdekellentét az ügyfél és a brókercég között, vagy kizárólag a spread a brókercég haszna, amely kevesebb, mivel nem kell a tőkeáttételhez finanszírozóként egy bank, mint a no dealing desk megbízásnál. Az IronFX v az FxPro a jobb választás?
Tisztelt Gyuri!
Az IronFX-nél érdemes számlát nyitni? Most 60% bónuszt adnak a befizetésre, bár van ennél jobb ajánlat is, az XM brókercég 100%-ot ajánl, nem tudom mennyi a bónusz értékének maximuma, gondolom market maker, v dealing desk számlákra vonatkozik. Lehet korrekt egy market maker rendszer, ahol ők jegyzik az árat? Az IronFX telefonon felhívott, a hölgy azt próbálta bizonygatni h a cég nem fog ellenem kötni, teljesen piaci áron teljesül a megbízás, továbbá nem is teheti meg egy brókercég sem, hisz felügyelik őket és ilyenért megbírságolják, továbbá hogy nekik érdekük hogy az ügyfél sikeres legyen, tehát folyamatosan növekedjen a számláján lévő pénz, az ügyfelek elégedettsége számukra nagyon fontos. A market maker megbízásról jómagam azon a véleményen vagyok, hogy mivel nem megy ki a megbízás a piacra, gyakorlatilag a dealing desk bármit megtehet, hisz gyakorlatilag ők kialakítottak ezáltal egy piacot, ahol kizárólag az Iron ügyfelei között folyik a kereskedés, és kérdéses h van-e érdekellentét az ügyfél és a brókercég között, vagy kizárólag a spread a brókercég haszna, amely kevesebb, mivel nem kell a tőkeáttételhez finanszírozóként egy bank, mint a no dealing desk megbízásnál. Az IronFX v az FxPro a jobb választás?
hm... (sóhaj)
szerintem olvasd el itt a fórumban a különböző cégek topikjait, és fontold meg magad. Egyébként, ha nem hajtasz feltétlenül az irreális bónuszajánlatokra, akkor nézd meg az Armadát. csak ajánlani tudom őket.
a DCFX egyik tulaja magyar, Gróf Pálnak hívják. TradersNights-on tartott egy előadást pár hónapja, itt megnézheted (kb 8. perctől kb 46. percig. kicsit le van vágva a videó végéből.): https://www.youtube.com/watch?v=2KTJjgDwhO8
kb ennyit tudok a DCFX-ről, nem próbáltam őket, nem lettem meggyőzve
Gróf Pali jó fej, a társaival együtt lehúztak jó pár száz embert a " forexakadémia " -val pár éve ha jól emlékszem kb 130-150 ezer ft-val "irodafejlesztési hozzájárulás" címszó alatt...
Nyilván ez a történet is teljesen tiszta...
Gróf Pali jó fej, a társaival együtt lehúztak jó pár száz embert a " forexakadémia " -val pár éve ha jól emlékszem kb 130-150 ezer ft-val "irodafejlesztési hozzájárulás" címszó alatt...
Nyilván ez a történet is teljesen tiszta...
Ma hívtak az FxPro-tól, ahol ecn és metatrader számla érhető el, 1,2 körüliek a spreadek, ecn esetén látható a forgalom is, metatradernél indexek is kereskedhetőek. Ahol a spreadek fixek, az általában market maker. Sztem az FxPro elég jó, no dealing desk és 1,2-es spreadek elég jók. Vkinek van tapasztalata az FxPro-val kapcsolatban, amelynél 2012 óta nem nyitható market maker számla?
Eddig csak forex-szel foglalkoztam, de gondolkodok a részvényekkel való kísérletezésen is. Először csak szigorúan kipróbálás szintjén (de nem demón, azt nem szeretem), így a kérdésem az lenne, hogy:
A Plus500-nál egy rakás USA részvény van, de a Plus500 olyan, amilyen, azzal nem állnék szóba.
Egyelőre nem akarok igazi USA brókerrel valódi részvényekkel kereskedni (természetesen a végső cél ez lesz, tehát a kulcsszó: egyelőre), így most a részvény CFD érdekelne kipróbálásként.
Melyik bróker az, amelyik:
1. megbízható
2. sok USA részvény CFD-vel lehet játszadozni.
Spread nem feltétlen érdekes, nem daytrade lesz, én annak nem vagyok híve, napi chart alapján, medium ill, long term.
vchris: nezd meg a whselfinvestet (vagy a magyar viszonteladojukat a bpforex-et.) naluk tobb instrumentum nem hiszem, hogy letezik barhol. a tobbi a te dontesed.
Hozzászólás