attiati eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
cseppcsanyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok,
Jelenleg demozok cityindex es fxcm platformokon. Eles szamla nyitashoz keresek brokert. Kit ajanlanatok EURUSD, DAX es arany daytrade (<5 kotes) kereskedelemhez kb. $500 kezdo befizetessel..Mi fizetünk Neked > Csökkentsd Kereskedési Költségeidet > Globe Gain Cashback
Hozzászólás
-
GlobeGain, koszonom. A portfolio.hu-n talaltam oket, semmi kulonos keresgeles. Az ottani forumot olvastam regebben arannyal kapcsolatban. A demo miatt nem akartam jobban korulnezni, bar a google adsense mar kitomi a kepernyot kulonfele ajanlatokkal.
Ami fontos lenne egy eles szamlanal, hogy hosszabb tavon nyeresegesen tudjak ott kereskedni. Mivel a kereskedes
1/szinte 100%-ban pszichologia es
2/a broker ugy szamol, hogy 80%-a az ugyfeleinek veszteseges lesz, ezert fontos, hogy nyereseges kereskedokkel* szemben legyen eleg az, amit a spread-eken meg a koltsegeken megkeres.
*optimista vagyok. A jelenlegi munkam mellett ennek a masodik forrasnak versenykepesnek kell lennie.
Szovan nincs megkotes a brokerrel kapcsolatban, annyi hogy kisebb osszeggel kereskedokkel szemben (is) tisztesseges legyen.
(Erdekes lenne tudni, a "no dealing desk" mogott mi van valojaban, mivel a mikro koteseimet nem tehetik ki a bankkozi piacra. Legalabbis en nem tennem.)
Koszonom,
Hozzászólás
-
A Ninjatrader bróker lett
Sziasztok,
lehet, hogy hallottátok már: pár hete a Ninjatrader (www.ninjatrader.com) megvette a Mirus Futures brókercéget, így a Ninja már bróker is.
A jutalékuk 3.38 USD az ES-en, ami nem rossz (mondhatnám, remek!
A számlanyitáshoz nem kell Chicagóba menni.
Mivel a Ninjatraderen fut a Bloodhound, ez olyan erős kombináció, hogy már emiatt is érdemes megfontolni a Ninjánál történő számlanyitást.
Üdv,
Ferenc
www.remek.ca
Hozzászólás
-
bercii eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok,
lehet, hogy hallottátok már: pár hete a Ninjatrader (www.ninjatrader.com) megvette a Mirus Futures brókercéget, így a Ninja már bróker is.
A jutalékuk 3.38 USD az ES-en, ami nem rossz (mondhatnám, remek!
A számlanyitáshoz nem kell Chicagóba menni.
Mivel a Ninjatraderen fut a Bloodhound, ez olyan erős kombináció, hogy már emiatt is érdemes megfontolni a Ninjánál történő számlanyitást.
Üdv,
Ferenc
www.remek.ca
hallottuk már, bár személy szerint azt gondolom ez nekünk gombnyomogatóknak inkább rosszul fog elsülni.
Elképzeltem, ha a metának lenne brókercége, ott milyen új funkciók kifejlesztése lenne favorizálva
De ha írnál egy részletes szájbarágós leírást, konkrét példával is megspékelve, hogy mitől jobb/véresen-rémesen egyszerűbb ez Bloodhound mint az mql4 amit itt legalább 20x annyian nyomnak, akkor lehet mindenki jobban járna.
Ez a Bloodhound a Tiétek, vagy csak értetek hozzá?
(az már csak hab lenne a tortán ha privátban valaki megdobna egy általa is kipróbált/használt *sérült japán tréderrel. )
//*sérült=törött (szoktam vásárolni is programokat (néha) és tudom van demo is.Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
szia kockaseggu,
nem ismerem a mql4-t, így nem tudom összehasonlítani a Bloodhounddal.
A Bloodhoundhoz nincs közöm, csak megszerettük, és ezzel írjuk a stratégiákat.
A youtube-on rajta vannak: https://www.youtube.com/user/sharkindicators/featured
Én is beszélek róla itt magyarul: http://www.remek.ca/blog/2014/7/18/bloodhound-in-action
Majd még felrakok több videót is, remek eszköznek tartom.
Szóval, a válasz, hogy nem a miénk, csak értünk hozzá, és szerintünk a magunkfajták számára ez a jövő.
Üdv,
Ferenc
Hozzászólás
-
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMT4-ben a számlatörténetből eltűnik a kifizetési kérelem, ha automatikus MT4 update van?
Ha igen, akkor hol tudom megnézni, hogy mikor volt auto update?
Hozzászólás
-
Hozzászólás