attiati eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
-
na igen, tudják a brókercégek, hogyha mindenki elvakultan a spreadet nézi, akkor megadják a jó spreadet és máshol trükköznek
Vajon melyik keresztben lehet sokáig pozit tartani alacsony swappal, aminek a spreadje is extrém alacsony? eurusd?
Szólj hozzá::
-
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenincs mit
van spread-re is, tegnap este úgy láttam, hogy live frissül folyamatosan
http://www.myfxbook.com/forex-broker-spreadstalán fontosabb is lenne, mint csak a spreadet mérni.
-
nincs mit
van spread-re is, tegnap este úgy láttam, hogy live frissül folyamatosan
http://www.myfxbook.com/forex-broker-spreads
-
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
és találtam egy brutál jó myfxbook linket, ahol baromi sok bróker swapja van összegyűjtve egy listába és lehet szűrni
http://www.myfxbook.com/forex-broker-swaps
érdemes figyelni a swap típusra:
"*Please note brokers might have different swap calculations which are presented below (taken from MQL4 documentation):
Type 0 - in pips, Type 1 - in the symbol base currency, Type 2 - by interest, Type 3 - in the margin currency.
*Swap data is updated every 24 hours."
Armadánál én eur/huf-ot szoktam shortolni swapért, ami jó náluk, ezért gondoltam a többi is amit kérdeztél szintén jo lehet. de itt elég szépen le lehet listázni mindent ezen a myfxbook linken, tetszik!
-
Forex Gump eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a gyanúsan jó ne tévesszen meg. Még az Ironnál is jobb pedig ők nem egy swap vitézek... Nézd meg Alparit. A tizedesek ne tévesszenek meg. Iron 1.91 pont de csak négy tizedes náluk a pár, ezért az eltérés. Öt tizedesnél az 19,1 lenne értelemszerűen, így hasonlítgasd őket. Remélem segítettem
[ATTACH]5449[/ATTACH]
-
végeztem még egy kis gyűjtést
thinkforex 51,1 (5 digit) (nincsenek MXN párok, van skrill ki-befizetés, fee-t nem tudom, USDTRY spread most 8-14 pip között mozog)
http://www.thinkforex.com/markets/fo...rex-swap-rates
ez így jó ajánlatnak tűnik, még dukassal is versenyképes
DBFX-et (Deutsche Bank) megnéztem volna, de nem látok demot, rákérdeztem mailben
és találtam egy brutál jó myfxbook linket, ahol baromi sok bróker swapja van összegyűjtve egy listába és lehet szűrni szinte az összes fx párra. Nem tudom mennyire friss, de a thinkforex, alpariuk, armada teljesen naprakész, és a fenti hsz-ben levő swapokat mutatja a táblázat is. Leszedi a szerverről 24/7-ben az adatokat?
http://www.myfxbook.com/forex-broker-swaps
érdemes figyelni a swap típusra:
"*Please note brokers might have different swap calculations which are presented below (taken from MQL4 documentation):
Type 0 - in pips, Type 1 - in the symbol base currency, Type 2 - by interest, Type 3 - in the margin currency.
*Swap data is updated every 24 hours."
-
megtévesztett
tehát alpari uk 4,37 pip, ironfx 1,91pip és a fent említett armada 1,71 pip?
fxpro-t néztem most, az 4,18 (4 digit)
dukascopy 5,26 pip
mindig oda lyukadok ki, hogy nyitni kell végre egy dukas számlát
-
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea try swap gyanusan jo.
-
StLui eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt még sosem figyeltem meg, hogy a hétvégén meglévő pozik után van dupla swap szerdán, vagy az aznapi pozik után?
-
Azt még sosem figyeltem meg, hogy a hétvégén meglévő pozik után van dupla swap szerdán, vagy az aznapi pozik után?
-
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea try swap gyanusan jo. gondolom ez mar a hetvegi swap, csak az a kerdes, hogy punkosd miatt 3 vagy 4 napi?Az instrumentum tulajdonságainál mindig az 1 napra érvényes swapot látod. A hétvégét legtöbb brókercég úgy oldja meg, hogy szerdán éjjel vonja le/adja oda a 3 napra való swapot.
-
koszi szepen, jol hangzik. a tulajok lakcime, mobilszama is a kirakatban van, ha baj lenne?
a try swap gyanusan jo. gondolom ez mar a hetvegi swap, csak az a kerdes, hogy punkosd miatt 3 vagy 4 napi?
ha kedden irok neked privatban, akkor meg tudnad nezni ujra legy szives?
-
attiati eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekellene egy brókercég:
1. kiemelkedően jó swapok carry trade-hez (usdmxn, usdtry short)
2. ingyenes ki és befizetés Skrillel (moneybookers)
3. megbízható, valóban kifizeti a pénzt
4. online számlanyitás
Nézd meg az Armadát szerintem:
1: elég jó swapjaik vannak
2: a befizetés ingyenes Skrillen, kifizetés 1% költség
3: sosincs gond velük, mindig fizetnek. Megbízhatóak. (<- talán az egyetlen broki, ahol a tulajdonosok vezetik és kiteszik magukat a kirakatba is. Nekem legalábbis ez nyomós érv volt a megbízhatóság szempontjából amikor számát nyitottam.)
4: igen, online tudsz számlát nyitni.
megnéztem neked az aktuális swapokat a két párra amit kérdeztél:
(Exchange számlán)
-
kellene egy brókercég:
1. kiemelkedően jó swapok carry trade-hez (usdmxn, usdtry short)
2. ingyenes ki és befizetés Skrillel (moneybookers)
3. megbízható, valóban kifizeti a pénzt
4. online számlanyitás