Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Melyik brókercéget érdemes választani?
Collapse
X
-
olvasgattam a hozzászólásaid Hook, nagyon jók!a nagyok spreadelnek főleg, és nem outright tradelnek, illetve arbitrázsolnak is, meg layering/spoofing minden mennyiségben, web TT-t próbáltad esetleg vagy a stellart? az egyik prop cégnél most a stellart fogom használni, elvileg gyorsabb mint az XTrader, ha jól van beconfigolva, majd kiderül
-
Ezen az oldalon össze tudod hasonlítani a cégeket amiket írtál.
https://www.forexbrokers.com/compare...ime+swissquote
-
Sziasztok!
Most állok brókercég választás előtt. Főleg devizakereskedéssel próbálkozom, az előző fél évet demóztam, nyereséggel. Az eddig olvasott tapasztalatok jópár évesek. Kíváncsi lennék friss véleményekre tőletek, különböző brókercégekkel kapcsolatban. Eddig a következő cégek keltették fel a tetszésemet: Swissquote, FXTM, CMC, Admiral Markets
Ha van olyan aki ezeknél a brókereknél forexezik, kérném ossza meg eddigi tapasztalatait. Nagyon szépen köszönöm!
-
Átcsomagolt, CFD.
Arra is figyelni kell, future v promt amiket nézel. Nincs-e késleltetés a Bloomberg/Reuters-nél.
-
köszi, még egy kérdés
Admiralon éles számlán S&P500 árfolyama ilyen 500-1000 pontokkal eltér
Aztán meg hirtelen összeér a bloomberg / reuters árfolyammal.
Admiral: 2531
reuters forrású weboldalakon: 2537
pár perccel később 2550 körül van mindkét helyen
ez normális?
ez egy átcsomagolt termék?
WTF?
Szólj hozzá::
-
-
szia, lmaxnal ugy van, hogy -66.4 asszem pontban es ugy szamolod, ha 0.01 lot, akkor ugye azzal szorzod, tehat napi 0.66$, 0.1-nel 6.64$ stb, hatha segit valamit
a legegyszerubb: nyisd meg a legkisebb pozimeretet es utana tudni fogod aranyositani a swapot nagyobb pozik eseten, en ezt csinalnam
oandan: https://www.oanda.com/us-en/trading/financing-fees/
itt le van irva dollar ertekben napi szinten, azert jo, mert itt a brentre pl pozitiv a swap, lmaxon negativ, szoval erdemes tobb brokernel is penzt tartani emiatt
-
hogyan tudom kiszámolni olajnál a swap költséget mt4-ben mondjuk 0,01 lotra?
ha percentageben van megadva, akkor az éves %-os mérték?
és ha pontban?
Konkrét példával:
dukasnál WTI long 0,06 pont swap költség.
ha 33,5 a WTI ára, akkor itt 0,06 a költség?
Ezt naponta?
Mekkora pozira?
https://www.dukascopy.com/trading-to...olicy_rollover
-
A tastyworks kifejezetten opciózásra van kihegyezve, arra tökéletes. Csak dicsérni tudom.
Viszont daytrade-re a felülete annyira fapados, hogy (nyereséget célzó) kereskedésre alkalmatlan.
Amikor utoljára élesben próbáltam, még OTO, OCO megbízást sem lehetett rajta beküldeni.
Ezen túl náluk a daytrade-hez legalább $25 000 -nek kell a számlán lenni, másképp beleütközöl a Pattern Day Trader Rule-ba.
Ha ezt megsérted, jön a bünti. Először jó esetben csak figyelmeztetés, aztán 180 nap eltiltás.
-
Az Interactive Brokers adja magát...
"...CapTrader is an Introducing Broker of Interactive Brokers..."
-
Tudna valaki ajánlani szinte kizárólag EQ és EQ CFD kereskedésre brókert? Jelenleg Erste Investmentnél van számlám, de iszonyat sok pénzt lehúznak az emberről.
Napi szintet nyitok/zárok pozíciókat. Nem mindig, de előfordul. Van, hogy 4-5 hétig nem csinálok semmit. Tehát napon túli tartás is fontos. NASDAQ érdekel, de azért nem árt ha elérhető EU piac is.
Jelenleg a Saxo Bank, Tastyworks és Captrader felé kacsintgatok.
-
Valszeg vmikor rájönnek erre mert az EU-ban csak kóvályognak. Sztem a ciprusi ágat erősítik az EU-ban. Megkérdeztem, h miért Ciprus, nem jött világos válasz. Bár ez a CFD is minek nekik, dugig az EU a fx-brókerrel. Vannak más amcsi brókerek is hasonló kondíciókkal.
De most tőzsdézünk v brókerezünk mert a ezek együtt nem mennek.
Látom itt a fórumon, egyesek csak "brókereznek" ideoda, így nem lehet a piacra koncentrálni. Már akinek érdemes a piacot figyelni.
-
Gyanakvó (alapos?) ember vok. A bank wire az banki utalás. Néhány perce írták, h "the same, 30 USD". SEPA-utalással, ez pofátlanság.
Sztem alakítanak még ezen talán.
A client portalt még nem frissítették.
Ezeknek semmi európai tapasztalatuk nincs. Többezer EUR esetén a 30 USD fee nem "vészes".
De így ez vhogy nem "frankó".
A Brexit és SEPA is kérdéses, nem lett volna ésszerűb német számlát csinálniuk?