Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Plus500 vélemények

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • A paypal-on nem limites a kifizetés, úgytudom max. 15.000 Ft.

  Hozzászólás


  • Borik Tomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Szia! Köszönöm a válaszod.

   Sajnos bementem a gyöngyösi OTP-be és a főkártyámat leszerettem volna cserélin VISA-ra, de ott azt a választ kaptam, hogy náluk már nincs forgalomban VISA, ezért váltottam bankfiókot. Ott nyitottam egy új folyószámlát, és ahhoz kaptam egy VISA Elektron bankkártyát, de arról nem tudok befizetni sem. A kérdésem annyi lenne, hogy érdemes-e VISA Classik-ot kiváltani 5.000-ért, vagy keressek másik bankot, amire tutira fizetnek is.
   Válaszodat, előre is köszönöm!
   Én ugyan nem vagyok a Plus500-nál, de alig hiszem, hogy a Classikot ne fogadnák el. Viszont ha írsz az ügyfélszolgálatuknak egy e-mailt, biztosan megtudják mondani.

   Anyagilag ha nem létkérdés a Visa kártya nem éri meg kidobni az 5000-est az ablakon, mert a feljebb általam leírt módszerek, nem kerülnek annyiba.
   Facebook: https://www.facebook.com/pages/Live-...446651?fref=nf

   Hozzászólás


   • Kérem, aki tud egy olyan magyarországi bankot, ahol VISA bankkártyára sikeres kifizetése volt azt megadná nekem, hogy melyik banknál milyen típusú kártya kell ehhez?

    Hozzászólás


    • En most toltottem fel eles szamlara VISA Classic kartyarol, azonnal rajta volt. Most 1 het alatt kicsit adok-veszek, es megprobalom a kivetelt is.
     Ha lesz valami info, majd irok.

     Hozzászólás


     • sidius eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Hát kár volt átmenned csak ezért a CIB-hez, mert az OTP is adott volna VISA Classikot és azt mindenhol elfogadják, szerintem a Plus500-nál is. De ha már átmentél másik bankhoz, akkor ne sokat variálj, hanem nyiss egy Moneybookers számlát kb 2 perc alatt ahová fel tudod tölteni a pénzt a bankszámládról, majd onnan be tudsz fizetni a Plus500 számládra. Nagyon biztonságos és sok más helyen is használhatod anélkül, hogy a bankszámlaszámodat ki kellene adnod. Én sportfogadó irodáknál csak ezt meg a Netellert használom. Tudsz hozzá igényelni Mastercard kártyát és ugyanúgy tudod használni mint bármelyik bankkártyát.
      Sidius, te hogyan csináltad meg azt, hogy ne devizakonvertálják át oda vissza a pénzt magyar bank -> Moneybookers utaláskor.
      Én kb 2 éve úgy jártam, hogy próbaként odautaltam pár dollárt, és levontak kb 5%ot (akkor azt hiszem 2.5% volt a konverziós díj). A Moneybookers számlámat USDben vezettem.
      Most a konverziós díj 1.99%, tehát ha USDben vezeted a számládat, és magyar bankból utalsz oda USDt, akkor 4%ot vonnak le.

      Hozzászólás


      • Üdv!

       Az a lényeg, hogy ha Forintos bankszámlád van akkor a Moneybookers számlád is Forintban kell nyitni, így ha pénzt utalsz haza róla azt forintban kapja a bankod és nincsenek átváltási költségek!
       Moneybookers-ről pedig bárhova utalhatsz a neten szinte bármilyen devizában nem gond, hogy forintba vezeti a Moneybookers, mert ő azt átváltja középárfolyamon az utalni kívánt devizába...
       A piacon szerintem ők a legjobb megoldás, ha Forint bankszámlád van itthon! (a lényeg, hogy a Moneybookers számlád is Forintban nyisd!!!)

       Azonban arra figyelni kell, hogy nem lehet két számlád náluk...ha már nyitottál nem Forintos számlát, azt be kell záratnod velük mielőtt Forintos számlát akarsz nyitni !!!
       Erre figyeljetek, nehogy lezárják mindkét számlátokat !!!

       Remélem tudtam segíteni...

       Üdv!

       Hozzászólás


       • smk eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Sidius, te hogyan csináltad meg azt, hogy ne devizakonvertálják át oda vissza a pénzt magyar bank -> Moneybookers utaláskor.
        Én kb 2 éve úgy jártam, hogy próbaként odautaltam pár dollárt, és levontak kb 5%ot (akkor azt hiszem 2.5% volt a konverziós díj). A Moneybookers számlámat USDben vezettem.
        Most a konverziós díj 1.99%, tehát ha USDben vezeted a számládat, és magyar bankból utalsz oda USDt, akkor 4%ot vonnak le.
        Úgy, hogy én nem utalok magyar banktól egyáltalán Moneybookersre!
        De egyébként forint bankszámláról forintos Moneybookersre érdemes utalni és nincs konverzió.
        Facebook: https://www.facebook.com/pages/Live-...446651?fref=nf

        Hozzászólás


        • Szen, Sidius, köszi a válaszokat.

         A forintos MB nem igazán jó megoldást. Tegyük fel, hogy nyitok számlát plus500nál.
         átutalok rá 1000000 Ftot - nincs költség. Átutalom plus500hoz - átváltják USDre. Ha középárfolyam 230, akkor 1000000/230*0,9801 = 4261 USD érkezik be. (konverziós díj 1.99%)
         Ha ez után plus500ról át akarok állni Alparira, és mb-n keresztül játszom át, akkor 2*1.99% konverziós díjat vonnak le (mert átváltják Ftra, majd vissza USDre), így alparihoz csak 4261*0,9602 = 4091 USD marad.

         Ha ezt az utat akarom végigjátszani, akkor az Interactivebrokeres fórumban írt verzió a legolcsóbb:
         1 ingynes kp Ft felvét bankszámláról
         2 olcsó valutaváltónál USDre váltás (középárfolyamhoz képest 0.55% veszteség spread miatt)
         3 valuta befizetés OTP bankszámlára, majd onnan utalás külföldre (0.15% min 2200 Ft), OTP devizaszámla megszűntetés.
         4 USD alapú moneybookers számlával már olcsón lehet átrakosgatni egyik brókerből a másikba a pénzt, mert nincs átváltás.

         Hozzászólás


         • Scalping tiltva van, mind emellett Cyprus Securities and Exchange Commission a következő figyelmeztetőt adta ki:
          "1.
          Has never been granted a license to operate in the Republic in accordance to PART II of the Investment Firms Law (Law Number 144(I)/2007).
          2.
          Ηas never been authorized by the Commission in accordance to PART XII of the Investment Firms Law (Law Number 144(I)/2007), which would have enabled it to provide investment services on a professional basis in the Republic of Cyprus, or to persons outside the Republic.
          3.
          Ιs not a bank established in the Republic, licensed by the Central Bank of Cyprus, and allowed pursuant to the above mentioned PART XII to offer investment and ancillary services.
          4.
          May not operate in the Republic in the investment services sector through a branch nor provide cross border investment services pursuant to PART IX of the Investment Services Law (Law Number 144(I)/2007).
          Finally, the Commission urges the investors, before doing business with Investment Firms, to consult its Web Site (http://www.cysec.gov.cy/default_en.aspx) to confirm the companies which have license to offer investment and ancillary services in the Republic."

          forrás--> http://www.cysec.gov.cy/Downloads/In...s500%20Ltd.pdf

          Hozzászólás


          • és egy másik figyelmeztetés Norvégiából :
           "Investor warning
           Finanstilsynet (The Financial Supervisory Authority of Norway) warns against investment offers promoted by Plus500 Ltd.


           Finanstilsynet has been informed that Plus500 Ltd. (address: Belize) offers investment services and foreign exchange activity to Norwegian investors from the website www.plus500.com.


           Finanstilsynet wishes to make it clear that Plus500 Ltd. is not authorised to provide investment services or foreign exchange activity in Norway, and therefore lacks the licence required under Norwegian law. The company is consequently not subject to Finanstilsynet’s supervisory oversight, nor has Finanstilsynet approved the services offered by the company. Finanstilsynet therefore recommends investors not to enter into agreements with or transfer assets to Plus500 Ltd.


           Finanstilsynet's registry (http://www.finanstilsynet.no/en/Seco...ynet-registry/) gives details of all companies authorised to offer investment services in Norway. A list (not complete) of companies operating in the market without a licence can be found on Finanstilsynet's website (http://www.finanstilsynet.no/no/Venstremeny/Markedsadvarsler/)."

           forrás-->http://www.dfsa.dk/en/Nyhedscenter/I...us500-Ltd.aspx

           Hozzászólás


           • Es ez tömören magyarul? Tudnad esetleg a lenyeget? Köszi!

            Hozzászólás


            • papa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             Es ez tömören magyarul? Tudnad esetleg a lenyeget? Köszi!
             A norvég figyelmeztetés szerint a norvég pénzügyi felügyelet óva int attól, hogy a befektetők (itt konkrétan a norvég befektetők), de nevezhetjük őket kereskedőknek is, használják a Plus500-at, mert a cég semmiféle engedéllyel vagy jóváhagyással és felügyelettel nem rendelkezik Norvégiában, annak érdekében, hogy bármiféle pénzügyi szolgáltatást nyújtson. Ezen a linken http://www.finanstilsynet.no/en/Seco...ynet-registry/ lehet megnézni az engedéllyel rendelkező cégeket.

             A ciprusi figyelmeztetés alapján a Plus500:

             Nem rendelkezik működési engedéllyel Cipruson. Nem kapott engedélyt befektetési szolgáltatásokra sem a ciprusiaknak, sem Cipruson kívüli személyek részére.Bankként sem kapott engedélyt a Ciprusi Központi Banktól és telephellyel sem rendelkezik ugyanitt, és ez utóbbi alapján nem is nyújthat határokon átívelő szolgáltatást. Sorolja minden ponthoz a hatályos törvényi szabályozást is. Végül azt kérik, hogy mindenki mielőtt tevékenységbe kezdene nézze meg a lenti linken, hogy a cég Cipruson engedéllyel rendelkezik e vagy sem.

             http://www.cysec.gov.cy/default_en.aspx

             Tömören ennyi. Hát ebből mindenki azt von le amit csak akar. Én nem néztem utána, hogy a Plus500 vajon hirdeti e magát ciprusi engedéllyel vagy sem. Ha nem, akkor nem biztos, hogy probléma van, hiszen máshol még lehet engedélye, erre a forex brókereknél számtalan példa van. Viszont ha igen, akkor az gáz a fenti ciprusi figyelmeztetés alapján.
             Utoljára szerkesztve a következő által: sidius; 2012-01-30, 07:52. Oka: hiba
             Facebook: https://www.facebook.com/pages/Live-...446651?fref=nf

             Hozzászólás


             • Köszönöm a segitsegedet Sidius!

              Hozzászólás


              • Ahogy nézem a Plus500 azt írja magáról, hogy az UK-ban bejegyezve és az FSA alatt áll:

               "About Plus500™
               Authorized and regulated MiFID Investment Firm
               Plus500UK Limited is authorized and regulated by the Financial Services Authority, FSA Register No.509909, to carry on business across the European Union and elsewhere.
               Plus500UK Limited is a company registered in England and Wales (Company No 07024970) specializing in Contracts for Difference (CFDs) in commodities, shares, currencies and indices.

               Office Address
               Plus500UK Limited
               359 Goswell Road
               London
               EC1V 7JL"
               Facebook: https://www.facebook.com/pages/Live-...446651?fref=nf

               Hozzászólás


               • Üdvözlet!

                A közeljövőben szeretnék a Plus500-nál éles számlát nyitni. Olvasom a hozzászólásokat, és látom, hogy írjátok azt, hogy nem csak forint alapú lehet a számlám, hanem akár euró, usa dollár, svájci frank...stb is, ha írok a supportnak. Igazából az euróval szimpatizálok, a forinthoz képest jobbnak érzem. Kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri e váltani forintról pl: euróra vagy akár más valutára? Előre is köszönöm!

                Hozzászólás

                Working...
                X