alleexander!
Miért nem választasz egy régi megbízhatónak számító forex brókert? Le lett már írva itt néhány!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Plus500 vélemények
Collapse
X
-
Guest replied+ 500
Üdvözletem az "érdeklődőknek " !
Engem is CEFETÜL ÉRDEKEL a +500 " platformja " ! már kb egy hónapja " gyakorlok " . DE valós pénzre NEM MEREK váltani ! TÚL SOK a bizonytalansági tényező : többször írtam nekik ......GYANÚSAN !!! egy gépi fordítás " zavarodott" szövegét küldték el !!! - ha már " itt " vannak ?! miért nem tud magyarul válaszolni ? ÉRDEKESSÉG : a levele legutolsó mondata TELJESEN JÓ ! MAGYAR SZÓRENDDEL jöt . - ugye ? ez fölöttébb gyanússá teszi őket .
Kb 4 kérdést tettem föl : pl adózás-kifizetés- " szerződés " ......
3 levélben CSAK ZAVAROS válaszokat ' ... sem KAPTAM !
Értem én a mostani világot ' , de úgy érzem - győzzetek meg HITELESEN az ELLENKEZŐJÉRŐL - " itt " - ott " - NEM ÁLL SENKI HITELES ember a túloldalon .
Mintha agy fásszínbem ' működne a " CÉG " ! sajnos ez a megérzésem.
Pedig a szoftver HASZNÁLHATÓ .
Jelenleg tőzsdei képzéseken veszek részt , egy csomó szakirodalommal a háttérben ...... DEEEE ott vannak EMBEREK ! és hitelesek !
Keresek olyan, KONKRÉTAN +500 KERESKEDŐI tapasztalatokkal bíró embert AKI KÖZZÉ adná KIFIZETETT- HITELES KERESKEDÉSEINEK "részleteit" .
számomra gyanús a + 500 !
FŐKÉNT : a kereskedési föltételek - ismét - idegen nyelven történő közreadása miatt !
Amikor mi megyünk Angliába ......TERMÉSZETESEN MI tanuljunk angolul ..... ha ők jönnek .....akkor is MI tanuljunk !!!???
- természetesen tanulok , de ez nem " fölhasználóbarát " koncepció -
várom konkrét tapasztalataitokat .
üdv
alexander
- velociped56@gmail.com -
Szólj hozzá::
-
sziasztok, tegnap regisztráltam, plus500ra majd mondom a véleményt hogy mi lett
-
Az stratégia témakör...szerintem.
Itt a szorosan Plus500-hoz mint szolgáltatóhoz kapcsolódó témáknak kell helyet adni. Egész egyszerűen azért mert ez a topic címe..
-
hello
Énis kereskedek már egy ideje a plus 500-al!! Jó kis programnak tartom!
Már utaltam rá pénzt is! Utána pedig vissza is utaltam magamnak mert kiváncsi voltam hogy működik e egyáltalán! Minden rendben ment!
De ennek a fórumnak nem arról kéne szólnia hogy segítsük egymást minél nagyobb nyereséghez juttatni?
-
zuzu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok!
Én egy idő óta használom a Plus500 demó számlát és megpróbáltam tegnap feltölteni pénzt a valódi pénzes számlára bankkártyáról. A feltöltést nem fogadta el, hanem egy E-mail-ben kért tőlem többféle dokumentumot többek közt a bankkártyám minden adatát!
Van valaki aki ezt már csinálta? Nem kockázatos ennyire kiszolgáltatni az adatokat?
-
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs hol lehet ezekre fogadni?Beszéljünk róla másik topicban.
-
willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs mire fogadsz? Adj létszi tippet. Én is szeretnék nyerni.
-
Lackok eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy van. Nincs kényelmesebb mint Moneybookers-en keresztül használni. Azt bizton állíthatom, hogy működik én is azon keresztül töltöttem rá pénzt. Ha van a Moneybookers számlán pénz akkor azonnal teljesül a Plus500-ból történő letéti lehívás.
Kifelé még nem vettem, de lassan időszerű lesz az is. Ha megtörtént beszámolok róla.
-
Úgy van. Nincs kényelmesebb mint Moneybookers-en keresztül használni. Azt bizton állíthatom, hogy működik én is azon keresztül töltöttem rá pénzt. Ha van a Moneybookers számlán pénz akkor azonnal teljesül a Plus500-ból történő letéti lehívás.
Kifelé még nem vettem, de lassan időszerű lesz az is. Ha megtörtént beszámolok róla.
-
Miért nem utalsz nekik Moneybookersről? Ha nincs nyiss egyet, és oda utald a pénzt a bankszámládról, majd az ilyen cégeknek onnan utalj át!
-
Sziasztok!
Én egy idő óta használom a Plus500 demó számlát és megpróbáltam tegnap feltölteni pénzt a valódi pénzes számlára bankkártyáról. A feltöltést nem fogadta el, hanem egy E-mail-ben kért tőlem többféle dokumentumot többek közt a bankkártyám minden adatát!
Van valaki aki ezt már csinálta? Nem kockázatos ennyire kiszolgáltatni az adatokat?
-
Üdv mindenkinek! Álmodozni lehet, de a csodák ritkák. Tekintve a netes reklámkampányra és a bónusz összegekre költött jelentős zsét, brutális anyagi hátér kellene a plus500 mögé, viszont ahogy írtátok semmit sem tudni a cégről.
Igen, egyenlőre működnek a kifizetések, egyenlőre. Két-három év múlva, ha még talpon lessz a cég, lehet véleményt mondani. Addig orosz rulett az egész. Használjátok ki a lehetőséget addig is.