Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Egy webináriumon rákérdeztem, hogyan fog reagálni a Dukascopy az ESMA szabályozásra. Azt a választ kaptam, hogy a Dukascopy Europe oldalról el fognak tűnni a magasabb tőkeáttételek de a svájci anyavállalatnál megmaradnak. Csak az nem derült ki mekkora lehet a számlanyitási limit. Most már ezt is tudjuk. A régi 5000 doleszos limitet levitték 1000 dodóra. Egyelőre nem akarok brókert váltani de jó tudni róla.
Személyi jövedelem adó. NAV. Google kereső motor. PL😊
Amúgy 15% az SZJA Magyarországon jelenleg.
Mindegy hol kereskedsz ha Magyarországon élsz és itt adózol.
Csak részleteket ne itt kérdezz hanem nézd meg a kitöltési útmutatót. Külföldről származó jövedelem.
A Svájci Dukascopynál kereskedve(nem a leány Europe-nál) a profit után mennyi adót kell Mo-on fizetni?
Mivel Svájc ugyan nem EU tag, de a magyar adótörvények szerint EGT tagállamnak minősül, így úgy kell tekinteni adózási szempontból, vagyis EHO nélkül adózol itt is magánszemélyként (15%)
No van folytatás...
A leállás miatt nem teljesült egy stoploss, csak 2.5 óra múlva tudtam kézzel zárni 37 pippel odébb...
Ez volt 17.40-kor, írtam nekik, hogy ez nem oké...
22.40-kor a stoploss és a kézi zárás közti különbséget jóvá írták a számlámon.
A leállás nem oké, de az utólagos kezelése korrekt és gyors.
Az egyik legjobb hírnevű brókercég. Vkinek vannak tapasztalatai a cégről, komolyabb kifizetések gördülékenyen mennek? Az nagyon zavaró így előzetesen, h bónuszokat kínálnak, amit sztem elvileg már betiltottak, valamint a honlapjukon tájékoztatás terén nagyon következetlenek, a magyar nyelvű oldalon kifejezetten spórolnak az információnyújtással. Állítólag elérhető akár a 200x-os tőkeáttétel, erről tud vki vmit? MT4-en max 100x Jforexen 200x-os? Ez sem világos teljesen... A svájci számla az európaival szemben mivel rosszabb? Gondolom nincs negatív egyenleg elleni védelem, emellett van még vmi?
Hozzászólás