Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljöttetek a két napos rendezvényre. Nekem sokat jelentett, hogy nem csak simán részt vettetek rajta de rengetek kérdést is feltettettek a srácoknak ami azt jelenti tényleg sikerült átadniuk a tudásukat és talán elindult bennetek is valami.
Szeretném továbbra azt is megköszöni, hogy küldtetek visszajelzéseket nekem és ősszintén elmondjátok mire van szükségetek, milyen előadásokat tartsunk a továbbiakban.
A jövőben sem fogunk engedni az előadás színvonalából és olyan előadókat, tradereket fogok meghívni nektek akik hiszem, hogy hozzá tudnak titeket segíteni a még nagyobb profit eléréséhez. Remélem a webináriumokon is hasonlóan sokan lesztek, amit hamarosan indítani fogunk!
Azért lett péntekig meghosszabbítva hogyy azok akik már elindították az átutalást pénteken, nehogy kicsússzanak a bónuszból.
Így mindenki megkapja aki eredetileg szerette volna.
Érdekes egy cég vagytok! Háromszor fizettem már be hozzátok és háromszor veszítettem és most amikor negyedszer is befizettem hozzátok azt mondjátok ,hogy nem jár nekem a bonusz mert már két bonusszal növelt számlát lenulláztam.Akkor mit jelent az oldalatokon a minden befizetésre járó bónusz??????? A szabályzatban sincs semmi ilyenről szó.Semmi gondom ezzel csak akkor azt reklámozzátok amit valóban tudtok is,ne többet.Ja és az új 50%-os bonuszt sem kaphatom meg. pffff.......
Tisztában kell vele lenned hogy a cég fenntartja a jogot hogy megtagadja bárkitől is a bónuszt. (A szabályzatunk 17. paragrafusa)
A bónusz nem egy olyan dolog ami automatikusan jár mindenkinek! Csak adható. Semmi nem kötelez bennünket rá hogy ezt megadjuk neked.
Természetesen a fórumon is ugyanezt a választ fogom adni neked, es a tobbieknek is.
Tisztelettel,
Zoltan Nemeth | Senior Account Manager
t +357 25027850 | m +357 96860400 | e ZNemeth@ironfx.com
IronFX Financial Services Limited
t +357 25027000 | f +357 25027001 | w www.IronFX.com
Érdekes egy cég vagytok! Háromszor fizettem már be hozzátok és háromszor veszítettem és most amikor negyedszer is befizettem hozzátok azt mondjátok ,hogy nem jár nekem a bonusz mert már két bonusszal növelt számlát lenulláztam.Akkor mit jelent az oldalatokon a minden befizetésre járó bónusz??????? A szabályzatban sincs semmi ilyenről szó.Semmi gondom ezzel csak akkor azt reklámozzátok amit valóban tudtok is,ne többet.Ja és az új 50%-os bonuszt sem kaphatom meg. pffff.......
Elfelejtetted megemlíteni hogy a másik szamládon profitot csináltál amit kivettél.
Egyik szamlán profitot érsz el a bónusszal a másikon pedig elveszíted a teljes bónuszt.
Szívesen bemásolom ide a számlatorténetet is ha kívánod.
a szabályzatban minden benne van teljesen tisztán, idézem:
17. Ha az IronFX gyanítja, hogy az Ügyfél visszaélést/manipulációt követett el, vagy megkísérelte a visszaélés/manipuláció elkövetését ebben a promócióban, illetve más módon rosszhiszeműen járt el vállalatunkkal szemben, saját belátása szerint fenntartja a jogot arra, hogy megtagadja, visszatartsa vagy visszavonja a felhasználótól az Induló Bónuszt vagy a promócióban való részvétel jogát, továbbá szükség esetén ideiglenesen vagy véglegesen visszavonja a feltételek érintett felhasználóra vonatkozó érvényességét, illetve megszüntesse a felhasználó szolgáltatáshoz való hozzáférését és/vagy letiltsa a felhasználó számláját. Az IronFX fenntartja a jogot a jelen ajánlat bármely időben történő, az ügyfél beleegyezése nélküli módosítására, megváltoztatására vagy megszüntetésére. Ezenkívül, ha az IronFX gyanítja, hogy a résztvevő megszegte az Induló Bónusz igazságos szabályait pozícióinak belső (az IronFX-nél vezetett más kereskedési számlát használva) vagy külső (más brókerek által vezetett kereskedési számlát használva) fedezése által, az IronFX fenntartja a jogot arra, hogy az Ügyfél beleegyezése nélkül azonnal visszavonja a jóváírt induló bónuszt az Ügyfél kereskedési számláiról (számlájáról) VAGY a nyertes fedezett számláról.
Ja igaz,az 1000$-t majdnem sikerült megdupláznom és utána kiutaltam de a bonusz összeget visszavontátok belőle és egyszerre csak egy számlán kereskedtem,ti mondtátok ,hogy nyissak egy alszámlát a 100%-os bonus miatt.Nem tudom milyen visszaélésre gondoltok.....
Ja igaz,az 1000$-t majdnem sikerült megdupláznom és utána kiutaltam de a bonusz összeget visszavontátok belőle és egyszerre csak egy számlán kereskedtem,ti mondtátok ,hogy nyissak egy alszámlát a 100%-os bonus miatt.Nem tudom milyen visszaélésre gondoltok.....
A mai tranzakciót te kérted telefonon hogy toroljuk!
Összeg Devizanem Állapot
323051 2013-07-09 WBUY5PP70DMPNOKF 2,450.00 Declined
De ha mégis vissza szeretned hívni a pénzed szólj és kuldjuk máris!
Ezt lebeszélhetjuk telefonon is, szerintem egyszerubb.
A bónuszt használtad, profitot termeltél vele kivetted a profitot és vissza is vettuk a bónuszt ahogy kell.
Befizettél kaptál bónuszt ahogy ígértuk, elveszítetted a bónuszt is meg a pénzed is.
Ezek után már nem adunk bónuszt neked. Nem hiszem hogy ezen fel kellene háborodnod. A bónusz az egy olyan dolog ami adható de nem jár neked. Nem lehet kovetelni...
Hozzászólás