Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • suncika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  iron leosztas ha a szamladon veszitsz a veszteseg +5% jutalek ha nyersz a nyereseg -5% en igy tudom
  Én csak ennyit hallottam amit leírtam. A lényeg nem is a leosztásban van, hanem abban hogy ha elkülönülten kezelték volna az üfél számlákat, akkor nem kerültek volna ilyen helyzetbe.

  Hozzászólás


  • Dukasnál van olyasmi hogy saját bankszámládon van, ilyesmire emlékszem, lehet félre értettem.

   Hozzászólás


   • [QUOTE=Forex Robot World;62119]

    Egyébként nem az Iron lesz az első brókercég ami csődbe megy (HA ez tényleg megtörténik) és valószínűleg, hogy nem is az utolsó, az online kereskedés mégis működik.

    QUOTE]

    Persze hogy nem. Az a nem mindegy ahogyan tortenik. Lásd Alpari.
    Nem kell találgatni, reménykedni. Megtörtént, ott a magyarázat, amit felvállalt a cég. Ilyen van.
    Amit most az Iron csinál, olyan nincs.

    Hozzászólás


    • emberek neki kel fogni es kihedgelni a penzt amig meg a szamlak aktivak lassan ki lehet .

     Hozzászólás


     • Ha képes vagy profitos lenni a kinti számládon akkor minek állítanád szembe az Ironosat, ha véletlen oda megy akkor talán sose látod viszont. Bár ha ki tudják sokan hedgelni az nagy bevétel Ironnak, azzal jól is lesz anyagilag.

      Hozzászólás


      • lassan ki lehet peldaul ha van bent 4000$ kb 3000-et ki tudsz hedgelni igy legalabb csak 1000-et buksz ez nem jo megoldas de legalabb a penzed egy reszet megkapod

       Hozzászólás


       • Ezzel a kinti számládon elérsz 3000 nyereséget a tradjeiddel, de akkor minek állítod szembe az Ironosat, én ott is profitos akarok lenni, hátha még is fizet majd,
        ha meg nem fizet akkor olyan mintha nem létezne ott a pénzed, ennyi erővel hiába nyersz vesztesz ott az már csak demonak minősül mert nem fizetnek ki, te hedgelnél egy igazi számlát egy demóval?
        Ha meg mégse megy csődbe akkor is ott a tc ami szerint elveheti a nyereséged.
        BalazsiS, megelőztelek

        Hozzászólás


        • suncika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         emberek neki kel fogni es kihedgelni a penzt amig meg a szamlak aktivak lassan ki lehet .

         Hát... ha él a számla akkor vissza kell ,hogy utalják a kp-t amit kérsz,ha meg nem utalják akkor miért biznál meg abban hogy az ott nyitott pozició bármit is ér,legfőképp ha pont rossz irányba indul el a hedgelődés,és tolsz át az iron.hoz pénzt,miért lenne ez jó ?

         Hozzászólás


         • Nehéz pálya ez a fx, ilyenhez hasonló rossz döntések, mint véletlen ironhoz hedgelődik a pénzem és megvan a baj, nem csak az iron a hibás, nem árt észnél lenni mikor mi döntünk, mennyit rakunk be, hova...

          Hozzászólás


          • en mar nem hisszem ,hogy az iron visszautal penzt. amit leirtam az egy alternativ megoldas mondtam en lehet ,hogy megprobalom . rengeteg penzvisszakeres van az ironal es senki se kereskedik . ne legyetek naivak a penzt amit lattok az ironos szamlatokon az csak virtualis mar reg nincsen meg az a penz. tehat amig aktiv a szamla ez egy lehetoseg mert ha jon a csod es ez nagyon valoszinu akkor mar a szamlad nem lessz aktiv csak egy szep virtualis osszeget fog mutatni amit ki tudja ,hogy visszakapssz-e. a ciprusi biztositasi alap meg a negyedet se fogja fedezni

           Hozzászólás


           • Ez max úgy működhet ha egy 10 szer nagyobb számlát állítasz szembe az ironossal akkor az esélyed a hogy az ironosra megy át 1:10. A valószínűség és a matematika melletted van de a kockázat nagy ha mégis a rossz irányba megy.Pl akkorát kötsz hogy 50 pip elmozdulás elég legyen a sikerhez akkor 500 pipet mehet ellened hogy szarba kerülj.

            Hozzászólás


            • suncika
             Értsd meg, ha tudok nyerni kinti számlán 1000 et akkor minek akarjak ironnál veszteni 1000 et, akkor nincs szükségem hedge re, gondold át normálisan, ha úgy érzem nem tökéletesen értek v mit akkor nem döntök ha komoly a dolog, egy két rossz döntés hosszú távra tönkre tehet, a sok hedger akinek behedgelődött a pénze ironhoz most szív mert nem kapja meg.
             Én azt mondom ha bírsz nyerni pl 3000 et akkor ne szembe kösd iront hanem nyerj ott is 3000 et úgy mint a kinti számládon.
             Ha még is hedgelsz inkább és véletlen befele hedgelődik az nagy baj, ha meg csak ki jó akkor nincs értelme a hedgének.

             Iron olyan mintha demo lenne, nem fizet, mit akartok hedgelni rajta, én is mondtam ezelőtt hogy hedgelni kell ki, de rájöttem hogy tévedek, a 10 szeres számla meg martingale, összes pénzed átmehet Ironhoz, az meg a tc re hivatkozva nem fizet ki mert csaló vagy.
             BalazsiS, megint megelőztelek

             Hozzászólás


             • Laller74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ez max úgy működhet ha egy 10 szer nagyobb számlát állítasz szembe az ironossal akkor az esélyed a hogy az ironosra megy át 1:10. A valószínűség és a matematika melletted van de a kockázat nagy ha mégis a rossz irányba megy.Pl akkorát kötsz hogy 50 pip elmozdulás elég legyen a sikerhez akkor 500 pipet mehet ellened hogy szarba kerülj.
              Ennek az áthedgelésnek akkor lenne értelme ,ha az irontól is tutira visszautalható a kp.(ezen fórumbeirások szerint ez perpillanat nem annyira jól működik).
              Egyébként meg ennyi erővel egy demószámláról is hedgelhetsz át pénzt másik számlára

              Hozzászólás


              • ez nem igaz en nem ugy csinalom hanem csak egy 100$ szamlat allitok szemben az ironnal. nagyon pici lotokkal kereskedek es robottal hirek alatt es ejszaka nem kereskedsz. en mar csinaltam ezt az ironnal es mindig az ironnal vesztettem csak akkor nem erte meg mert a sok kereskedes elvitte a nyeresseg egy reszet .

               Hozzászólás


               • Ha iron nem fizet akkor olyan mintha nem lenne ott pénzed akkor nincs értelme hedgelni, ha tudsz nyerni kinti számlán akkor nyerj, iront felesleges szembeállítani, ott direkt veszteni,
                igaz ha áthedgeled az olyan mintha átraknád a pénzed a kintire ez igaz, de ha iron nem fizet akkor hülyeség az egész amit mondasz, értelmetlen, ha ezt nem érted akkor óvatosan tőzsdézz mert okosabb emberek is buktak már, ne haragudj, kell az építő kritika az embernek.
                Iron gyakorlatilag most demó, nem fizet, a hedgelésed is csak demó lesz, a valóságban annyi lesz csak hogy nyersz a külső számlán,
                az ironos (demó már nem létező csak virtuálisan létező) pénzed meg veszted, de azt amúgy is elvesztetted már ha nem fizet.
                Ha meg fog fizetni Iron akkor meg azért értelmetlen a hedge, mert ebben az esetben meg fizet.
                Ha fizet akkor azért , ha nem fizet akkor meg azért igy se úgy se van értelme hedgelni.

                A hedgének az az értelme hogy fedezve van a pozi, nincs rizikó, egyiken vesztesz másikon nyersz, de ha egyik számla nem adja oda a nyereséged akkor a hedge már nem kockázatmentes vagyis értelmetlen.

                Hozzászólás

                Working...
                X