suncika eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Nincs ra bizonyitekom, de szeretek gondolkodni es erre jutottam, ezek tenyek.
- kinai cpa ahogy itt is olvashattuk
- kinai balhe
- chf mm
- chf haeres stp
Abuserek max a munkatarsak fizujat befolyasolja, nem a ceget.
Pl: Van sima 10000 ugyfel, van aki nyer van aki veszit, van aki sokat nyer van aki keveset es van aki sikat veszit van aki keveset
Abusereknel mi a mas ha external??? Semmi
(External, ha masik ceg van szembeallitva)
Akik internaloztak azokat viszont en is letiltanam mert az most hogy szabalyos vagy sem azt hagyjuk, mert sima trader is kothet bonusz nelkul is akar vagy bonusszal egymastol fuggetlenul longot a masik meg shortot, de az, hogy ilyen modon szerezzenek penzt az gusztustalan magukat kopik szembe, mintha a sajat cegukbol lopnanak...
De ismetlem az ott dolgozok fizetesen kivul semmit nem befolyasol az external az internal az igen
Amikor gaz lett a fenti feltetelezett dolgokkak akkor kellett egy mese ameddig szereznek penzt, befektetot, csendes tarsat tok mindegy, hogy hivjuk... A lenyeg hogy ezek szerint talaltak, a likviditas szolgaltatotak nem puszira osztogatjak, foleg, hatudjak, hogy a multbeli szolgaltatoknak tartozik az Iron, tehat komoly osszeget szerezhettek aminek en orulok
Ne akarok politizalni, de az ironnal a kommunikacio ugyan az mint a lezer janinal, vityanal... Hulyenek nezik azokat akikbol elnek.... sok komment lett volna akkor is ha azt irjak, hogy hej fiuk lanyok szereznunk kell penzt mert sajna nem ugy jott ossze ahogy szerettuk volna, de nem akarunk csodot, az hogy melyik a jobb nem tudom, szerintem ti sem
En ugy vagyok vele, ha tenyleg ez van amit gondolok es lett penz, akkor maradni fogok, en szeretek cfd-kel tardelni magyarral is es leszarom hogy van e bonusz vagy sem csak fizessenek
Abusereknek annyit, ha varni kell 1-2 honapot akkor varjatok, eddig aki internalozott az lopott szava se lehet ha a legkesobb lesznek kifzetve, akik nem internaloztak vagy siman tradeltek azoknak kellemetlen ez az ugy, de ha Zoli most nem hazudott akkor lesznek kifizetesek, kivsit lassabban de lesznek, tehat elismeri hogy kevesebb a le mint eddig de igyekeznek, nekem ez eleg
De ha ez utan se lesz semmi akkor gaz van

b
Hozzászólás