Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • stopvadász eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Hallom a Profit.hu-t feljelentette az Iron Fx!

  Ajjaj...... Megy a vagdalózás....
  érdekes, én napi kapcsolatba vagyok veluk, és semmi ilyesmirol nem tudok...

  Hozzászólás


  • vigyázzatok kinek adjátok meg az elérhetoségeteke és számlaszámaitokat...
   Osszefogást igérnek kozben pedig ugyfél adatokat gyujtenek INGYEN!

   Elmennek egy másik brókerhez és eladják az adatbázist jó pénzért!


   Minden ugyfel egyénileg kell a felugyeleti szervhez forduljon csatolva a jogi részleg válaszát!

   Hozzászólás


   • Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    vigyázzatok kinek adjátok meg az elérhetoségeteke és számlaszámaitokat...
    Osszefogást igérnek kozben pedig ugyfél adatokat gyujtenek INGYEN!

    Elmennek egy másik brókerhez és eladják az adatbázist jó pénzért!


    Minden ugyfel egyénileg kell a felugyeleti szervhez forduljon csatolva a jogi részleg válaszát!
    Elmondásod szerint kb. 10 ember csinálja a balhét, rajtuk kívül mindenkivel minden a legnagyobb rendben van. Ennyi emberért nem fizetnek jó pénzt.

    Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A számláid tudtommal vizsgálat alatt vannak.
    Ha errol nem kaptál értesítést akkor megnézem hogy ennek mi az oka.
    Köszönöm, várom...

    Hozzászólás


    • Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     vigyázzatok kinek adjátok meg az elérhetoségeteke és számlaszámaitokat...

     Jajj, ez nagyon édes Zoli, hogy így aggódsz azokért az emberekért, akiket az Iron szopat. Minden tiszteletem azoké az embereké, akik önzetlenül jót akarnak a másiknak. Ahogyan te megannyiszor felajánlottad a segítségedet, így most más is felajánlja. Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, még ha az is következik be, hogy "ellopják" az adatokat és majd jól eladják a wizzairnek, akik majd küldözgetnek olcsó repjegyes mailt nekünk.

     Ennél lesz hamarosan nagyobb poén is itt és más fórumokon, ezt te is tudod.
     Nem igazán fizettek ti semmit ki, mert kong a kassza az ürességtől, persze lehet ezt cáfolni, de attól még ez így van.
     Hallod, Zolinak nem fizettek ki rongyos 600EUR-t? Az milyen már...
     Szépíthetjük a dolgot, hogy sokan állnak sorba bla, bla, bla, csak az a bökkenő, hogy itt, nagy nyilvánosság előtt, absz. láthatóan kérte Zoli az infót, nem is privátba, így ennél nagyobb gázt, ennél kellemetlenebb szitut nem is tudok elképzelni, mint amit csináltok.
     Érted ugye, hogy mi a gáz ebben? 600 rongyos EUR, közvetlenül neked, nyilvánosan és te tehetetlen vagy egy 200.000HUF-os ügyben. Jajjjjjjj...jajjjjjjj.jajjjjj....a fejem fogom és kacagok, kínomban igaz, de kacagok.

     Global leader, ez ugye a m.therf.ckers szinonimája, ugye, vagy másnak?

     Hozzászólás


     • Ajánlom figyelmetekbe a következő konklúziókat. (lehet, hogy nehéz átvergődni rajta, de megéri)

      Tekintve, hogy magyarországon nem nagyon vannak forexre szakosodott ügyvédek, ezen és korábbi írásaimmal ezt a szakadékot is szeretném némileg kisebbé tenni. Ha egy ügyvéd rááll erre az ügyre, azt gondolom találhat itt hasznos információkat.

      Valójában milyen mozgástere van az Ironnak a szankciók területén?

      Itt fontos a jelenlegi TC-vel való összehasonlítás is, mert pont az a kérdés, hogy mi az ami a régiben MÉG NEM volt benne.

      Mint azt korábban írtam, nem az a legfőbb kérdés, hogy gyanúsított vagy-e, illetve, hogy mivel vagy gyanúsított, mert az Iron TC értelmében gyakorlatilag BÁRKI LEHET GYANÚSÍTOTT, ugyanis nem adtak semmilyen garanciát arra a TC-ben, hogy tudhasd, hogyan, milyen kereskedési kritériumokkal lehetsz MENTES a gyanúsítással szemben. (pl. pozíciók mérete, futási ideje, stb…)
      Mint említettem, ennek a hiánya önmagában ellenkezik a már idézett mögöttes Cysec törvénnyel."„A cégnek kötelessége úgy eljárni (tevékenységet folytatni), hogy minden szükséges garanciát megad a befektetők védelmére”

      (Egy abszolút gyanúsíthatatlan, szankcionálhatatlan helyzet azért mégiscsak van – ez közben jutott az eszembe – az, hogy ha megadták egy adott hónapban a bónuszt és TE NEM KERESKEDTÉL VELE, akkor ugye nem történt pozíció nyitás, tehát hedgeléssel sem gyanúsíthatnak.)

      De most nézzük a szankciókat:

      1. A legenyhébb szankció az volt, hogy megtagadták a bónusz adását.
      „…reserves the right, at its sole discretion, to deny, withhold ….. from that Client the Welcome Bonus”

      ” fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint megtagadja, visszatartsa … a Bónuszt”

      Persze ez csak egy fenntartott jog, amivel ha akar él, ha akar nem él. A NAGYON, NAGYON NAGY BAJ pontosan az, hogy nem éltek vele!

      2. Következő fokozat: Visszavehetik a bónuszt az Ügyféltől „…withdraw from that Client the Welcome Bonus”

      Először is csak megadott Bónuszt vehetnek vissza, PROFITOT nem, DEPOSITOT meg végképp NEM!
      Na most:
      Csak az ELVESZÍTETT bónusz visszavétele az érdekes, hiszen ha a bónusz megmaradt, kiutalásnál alapjáraton is visszavették, az nem szankció.

      Mikor és honnan vehetnek vissza elvesztett bónuszt?

      1. Csak azonos név alatt futó számlákról!

      A régi TC szövege alapján nem lehet „keresztbe” szankcionálni úgy, hogy „Józsi” számlájáról leveszik „Laci” elvesztett bónuszát!

      Csak ilyen kifejezések vannak a szövegben:

      ...from that Client’s account(s), from the Client’s trading account(s) or from his winning hedged accounts.

      Vagyis CSAK „annak az” adott ügyfélnek a (saját) számláiról (nyereséget termelő számláiáról) vonhatják vissza a korábban megadott bónuszt!

      Tehát eszerint a belső hedgelés szankcionálható esete az tud lenni, ha „Józsi”-nak van egy „A” bónuszos számlája és egy „B” nem bónuszos számlája, és „B” számlán „kinyerte” azt a bónuszt, amit „A” számlán elvesztett. Ekkor „Józsi” „B” számlájáról visszavehetik az „A” számlájáról áthedgelt bónuszt. ( „Józsinak” ugyebár egyszerre csak egy számlán lehetett bónusza, ezt többször is sulykolja a TC…), De „Laci” elvesztett bónuszát nem vehetik vissza „Józsitól”, mert az nem „his winning hedged accounts”.

      Az új TC-ben persze nekiestek eme kis „félreértés” kijavításának, úgyhogy ott már kőkeményen és félreérthetetlenül le van írva:

      „…deny,withhold or withdraw from that Client the Power Bonus (and the Additional Bonus if applicable) (ii) to withhold, cancel and subtract, from that Client’s account(s)
      and/or from any other account(s) related to such Client account(s) the Power Bonus, (iii) to offset any resulting losses against related/hedged winning accounts, …”


      Itt már nem vitás: „Laci” szembehedgelt számlájának elvesztett bónuszát is visszavehetik „Józsi” nyereséges számlájáról, mondván, hogy az „related hedged winning account”.      2. Csak annak az adott (havi) TC szerződésnek a hatálya alá eső pénzből vonhatják vissza a bónuszt.

      A 8. pontban leírtak alapján:

      „unilaterally, retroactively and unconditionally be withheld and subtracted from the Clients’ accounts, at any time”

      tulajdonképpen bármikor visszavehetik az elvesztett bónuszokat visszamenőleg is minden IronFx-nél lévő pénzből.(„Józsi” elvesztett bónuszait „Józsi” IronFx-hez később befizetett pénzeiből)

      DE!!!

      - A régi TC szerint: „16. This Offer is independent and does not affect any promotions previously offered by IronFX.”

      - „3. The promotional period specifically for this Offer shallrun from 01 March 2015 until 31 March2015 inclusive 00.00-24:00 Server Time.(GMT+2 hours). This 40% Power Bonus Offer shall supercede (HELYÉBE LÉP) all previous Power Bonus promotions and no further Power Bonus will be provided on any previous promotions.”
      Új TC

      Az a pénz, ami újabb bónusz depositja lett közben, az kiesett az előző TC (szerződés) hatálya alól!! Nem érvényesülhet egy azon depositon több Bónusz TC hatálya egyszerre. (mint ahogy nem lehet egy házra/autóra sem több adásvételi szerződést is kötni egyszerre)A későbbi bónusz TC hatálya helyébe lépett MINDEN előző bónusz TC hatályának!

      - Ha viszont elbuktad a Welcome Bónuszt és még abban a hónapban „Additional” bónuszt igényeltél, az „additional” bónusz alá betolt depositodból visszavehetik az ugyanabban a hónapban előzőleg elbukott welcome bónuszt, mert azok egyazon szerződés (TC) hatálya alá tartoznak.

      Paradox módon a nyereséges bónusz számla az egyetlen, amivel (a régi TC szerint) nem tudnak mit csinálni. (Öngól, IronFx.) Mert:

      - Más személy elvesztett bónuszát nem vehetik vissza. (tudom, hogy Lali75-tel ezt csinálták, de ez már csak az új TC alapján lenne jogos, viszont ott a régire hivatkoztak, zavaros…)
      - Ugyanannak a személynek pedig nem lehet másik saját számlán bónusza, amit visszavehetnének.


      Összefoglalás:

      Ha van benn pénzed és bónuszt is kaptál (és kereskedtél is vele):

      Nézd meg, hogy melyik (havi) volt az utolsó bónusz, amit igényeltél, és hogy mikor igényelted. A „mikor” csak a januári bónusznál érdekes, melynek a változtatási időpontját az IronFx mind a mai napig – törvénytelen módon – nem hozta nyilvánosságra. (De jan. 17-e a legvalószínűbb)

      A szerződés értelmében az utolsó bónusz alá betolt depositodra csak annak az utolsó bónusznak az elfogadás napján érvényes TC-je lehet érvényes illetve szankcionálható.

      Régi TC szerint csak már megadott (meglévő vagy elvesztett) Bónuszt vehetnek vissza más bónusz hatálya alá nem tartozó, SAJÁT számláidon lévő pénzből. Új TC szerint más személy szembehedgelt és elvesztett bónuszát is visszavehetik a te pénzedből, illetve minden bónuszos számlán keletkezett profitot is elvehetnek. De depositot nem!

      Ha azon felül még van pénzed, nézd meg az volt-e bónusz alatt, az akkori TC szerintiek vonatkoznak rá.

      Ha van bónuszt sosem látott pénzed benn, akkor az, az összes elveszített bónuszod összegének erejéig szabad préda lehet az ironnak.

      Számold ki, hogy mennyit vonhatnának le a releváns TC-jük szerint jogosan.

      Kezdeményezhetsz számlazárást, melyre az általános TC-jük szerint (24.pont – termination) 5 napjuk van. Ezalatt ők levonhatnak minden feléjük fennálló tartozásodat (ennek kiszámolásában „segíts” nekik a fentiek alapján) majd ezt követően kötelességük azonnal rendelkezésedre bocsátani a pénzed. Ezek így vannak leírva az általános TC-ben:

      "Either party (Company or Client) can terminate the Agreement by giving five (5)business days written notice to the other party"
      "24.6
      The Company has the right to subtract all above pending obligations from the Client’s account.
      24.7
      Upon termination of the Agreement, the Company shall immediately hand over to the Client the Client’s assets (i.e. funds) in its possession, providing that the Company shall be entitled to keep such a Client’s assets as necessary, to pay any pending obligations of the Client."


      Számlazárást azt kérni kell emailben: legbiztosabb ha az összes honlapon található emailcímre elküldöd.

      Végezetül az Iron általános TC 19.1: "The Company will make all reasonable efforts to avoid conflicts of interest and when they cannot be avoided the Company shall ensure that Clients are treated fairly and at the highest level of integrity and that their interests are protected at all times."
      Ez annyira szép, hogy lefordítom:

      "A cég minden ésszerű erőfeszítést megtesz az érdekellentétek elkerülése érdekében, de ha azok nem elkerülhetők, a cég biztosítja ügyfeleit arról, hogy korrektül és a legmagasabb fokú tisztességgel bánnak velük, és érdekeiket mindig védik."

      Hozzászólás


      • Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       vigyázzatok kinek adjátok meg az elérhetoségeteke és számlaszámaitokat...
       Osszefogást igérnek kozben pedig ugyfél adatokat gyujtenek INGYEN!

       Elmennek egy másik brókerhez és eladják az adatbázist jó pénzért!


       Minden ugyfel egyénileg kell a felugyeleti szervhez forduljon csatolva a jogi részleg válaszát!


       Megint a céget véded, ahelyett, hogy segítenél a magyar embereken. Inkább légyszíves, ezt amit beírtál mondd el a kollégáidnak, akik tényleg el is adják.

       Pl Andrea from Italy: Akkor ezt kapd ki Németh Zoltán:

       Buon Giorno ******** **** !

       Io sono Andrea, abbiamo i clienti indirizzo di email e numero di telefono di piu grande Fx Broker del mondo si chiama Iron Fx. Se vuole comprare questa lista, conttataci a presto: s******ro@tiscali.it........ : 09:41>s******ro@tiscali.it

       Ő az egyik nagyon becsületes és a cégben nagyon hívő olasz ex dolgozó. Ha jól értem eladó egy ügyfél lista. Megfizethető áron.
       Elkezdődött a visszaszámolás! Te meg anti magyarként még véded a céget, amikor már szedik szét darabjaira.

       Hozzászólás


       • "a cég biztosítja ügyfeleit arról, hogy korrektül és a legmagasabb fokú tisztességgel bánnak velük, és érdekeiket mindig védik."

        Ebbe hogy illeszkedik bele a számlalenullázásoknak a kilátásba helyezett rémképe?

        Hozzászólás


        • Forexunderground eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Akkor nézz pontosan utána, értek egy picit a joghoz és ellenőriztem, elég a sok pontatlan info itt, ami nehezíti, hogy érvényesítsük az igazunkat és mindenki helyesen cselekedjen.
         Elhiheted, hogy nem a levegőből szívtam ki az információt, hanem közvetlen forrásból kaptam.
         Egyébként egyetértek a leírtakkal. Jöhet a rendőrség, a büntetőfeljelentés.

         Hozzászólás


         • erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Hallod, Zolinak nem fizettek ki rongyos 600EUR-t? Az milyen már...
          Jelentem, ma feltételezhetően elindult a kiutalásom. Számláról lekerült a kért összeg, bent maradt a 12 eur, ami félre lett számolva, de egye fene.

          Barátomnak, a pénteken kért skill kifizetése szintén megérkezett tegnap. Kereskedése nem volt a számlán.
          Állítólag cserélődik a magyar gárda, és fel fognak gyorsulni a kifizetések is.
          Csatolt fájlok

          Hozzászólás


          • Forexunderground eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése


           Megint a céget véded, ahelyett, hogy segítenél a magyar embereken. Inkább légyszíves, ezt amit beírtál mondd el a kollégáidnak, akik tényleg el is adják.

           Pl Andrea from Italy: Akkor ezt kapd ki Németh Zoltán:

           Buon Giorno ******** **** !

           Io sono Andrea, abbiamo i clienti indirizzo di email e numero di telefono di piu grande Fx Broker del mondo si chiama Iron Fx. Se vuole comprare questa lista, conttataci a presto: s******ro@tiscali.it........ : 09:41>s******ro@tiscali.it

           Ő az egyik nagyon becsületes és a cégben nagyon hívő olasz ex dolgozó. Ha jól értem eladó egy ügyfél lista. Megfizethető áron.
           Elkezdődött a visszaszámolás! Te meg anti magyarként még véded a céget, amikor már szedik szét darabjaira.
           Csak egy Andrea nevu olasz van nálunk és személyesen is nagyon jól ismerem. Kétlem hogy ilyen származna tole. Természetesen ha továbbítod nekem a hitelt érdemlo bizonyítekot akkor utánajárok a dolgoknak, és megtesszuk a megfelelo lépéseket.

           a céget nem kell védeni, hiszen mindent szabályszeruen teszunk
           akinek meg más véleménye van az tegye meg a hivatalos lépéseket ahogy azokat korábban is vázoltam.

           Hozzászólás


           • Én ma beszéltem a ciprusi kapcsolattartómmal, aki azt mondta, hogy csak pár magyar pattog itt a fórumokon akik csaltak, de globális szinten, és a magyar piacon is minden oké, és h a portfólió.hu cikke miatt is lépéseket tesz az iron mert felesleges pánikkeltés és üzletrontás. Megnézte a számlámat, és mondta, nincs megjelölve, nincs vele semmi gond, tehát kijelentette, hogy minden további nélkül visszakaphatom a pénzem. Ez azért tényleg ég és föld, amit ők mondanak, és amit itt olvasok, és egyszerűen annyira teljesen más, hogy nem tudom akkor most mivan. Sőt kijelentette, hogy ő őszinte lesz velem, és ha bármi gond lenne a céggel, nem titkolja el, de nincs, és am is 20ezer euróig be vagyok biztosítva. Szal teljesen megnyugtatott.. Teljesen a másik véglet, mint ez a fórum és a témája. Most vagy van egy dimmenziókapu, vagy fogalmam sincs, de mind2 oldal meggyőző.. Azt azért megigértettem vele, h szóljon ha a magyarországi iroda mégiscsak ki akarna osonni az országból, mert előtte felmegyek szétverni pár ott dolgozót aztmondta rendben, ha ilyen lenne, szól, de biztos benne h semmi okom aggódni.

            Hozzászólás


            • Ginew eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             Én ma beszéltem a ciprusi kapcsolattartómmal, aki azt mondta, hogy csak pár magyar pattog itt a fórumokon akik csaltak, de globális szinten, és a magyar piacon is minden oké, és h a portfólió.hu cikke miatt is lépéseket tesz az iron mert felesleges pánikkeltés és üzletrontás.
             Javaslom nézz rá az FPA oldalára, ahol egy-két magyar bejegyzés mellett találhatsz hozzászólást Brazíliából, Olaszországból, Németországból, Indonéziából, Romániából hasonló témában. Akivel személyesen beszéltem, ő pl. ciprusi és az izraeli ügyfelének ragadt benn pénze. De feltételezem, hogy aki csak a "pár magyar pattog" a fórumokon információval látott el téged, ugyanezt elmondta volna a kínaiakra is.

             Hozzászólás


             • ergosum eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              "a cég biztosítja ügyfeleit arról, hogy korrektül és a legmagasabb fokú tisztességgel bánnak velük, és érdekeiket mindig védik."

              Ebbe hogy illeszkedik bele a számlalenullázásoknak a kilátásba helyezett rémképe?
              Így illeszkedik:
              Csatolt fájlok

              Hozzászólás


              • Ginew eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
               Én ma beszéltem a ciprusi kapcsolattartómmal, aki azt mondta, hogy csak pár magyar pattog itt a fórumokon akik csaltak, de globális szinten, és a magyar piacon is minden oké, és h a portfólió.hu cikke miatt is lépéseket tesz az iron mert felesleges pánikkeltés és üzletrontás. Megnézte a számlámat, és mondta, nincs megjelölve, nincs vele semmi gond, tehát kijelentette, hogy minden további nélkül visszakaphatom a pénzem. Ez azért tényleg ég és föld, amit ők mondanak, és amit itt olvasok, és egyszerűen annyira teljesen más, hogy nem tudom akkor most mivan. Sőt kijelentette, hogy ő őszinte lesz velem, és ha bármi gond lenne a céggel, nem titkolja el, de nincs, és am is 20ezer euróig be vagyok biztosítva. Szal teljesen megnyugtatott.. Teljesen a másik véglet, mint ez a fórum és a témája. Most vagy van egy dimmenziókapu, vagy fogalmam sincs, de mind2 oldal meggyőző.. Azt azért megigértettem vele, h szóljon ha a magyarországi iroda mégiscsak ki akarna osonni az országból, mert előtte felmegyek szétverni pár ott dolgozót aztmondta rendben, ha ilyen lenne, szól, de biztos benne h semmi okom aggódni.

               Hamarosan le fognak ugatni azért amit fentebb írtál és elmondanak minden "naív hülyének".
               Ezért vessél magadra.

               Ami itt megy, azt pedig szerintem a napnál is világosabb.
               Vélhetően komoly érdekellentétek vannak a háttérben, amire nincs rálátásunk, és sokan, nagyon, nagyon "hálásak" lennének azért ha a VasFx tönkremenne.
               Én azt mondom, hogyha az én cégem lenne, az összes olyan dolgozót kib...m, aki a céget segített meglopni, először ott takarítanék, utána meg a "csaló" ügyfelek között.
               A minősíthetetlen kommunikációra meg felvennék egy megfelelő embert, aki a magyarokat normálisan tájékoztatná, mert Zoltán renoméja már enyhén szólva is megcsappant.
               De nyilván mindenki azt és úgy csinálja a saját cégével ahogy jónak látja.
               Mindenesetre egy ilyen brókercég, az egy aranytojást tojó tyúk! Nem hiszem hogy ennyi idősen lenne értelme elvágni a torkát.

               Hozzászólás


               • Today eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Javaslom nézz rá az FPA oldalára, ahol egy-két magyar bejegyzés mellett találhatsz hozzászólást Brazíliából, Olaszországból, Németországból, Indonéziából, Romániából hasonló témában. Akivel személyesen beszéltem, ő pl. ciprusi és az izraeli ügyfelének ragadt benn pénze. De feltételezem, hogy aki csak a "pár magyar pattog" a fórumokon információval látott el téged, ugyanezt elmondta volna a kínaiakra is.

                El is mondta... de van benne vmi, hogyha párszáz kínai hőbörög, mi az egy milliárdos országban? Azért az is fura h csak annyi lázadt...

                Hozzászólás

                Working...
                X