Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Nemeth Zoltan szavai:
“We are preparing a big surprise for all the FX industry, keep an eye out, is very soon” Mr Németh is excited in anticipation of a new great project that IronFX is preparing to reveal.
Nemeth Zoltan szavai:
“We are preparing a big surprise for all the FX industry, keep an eye out, is very soon” Mr Németh is excited in anticipation of a new great project that IronFX is preparing to reveal.
A bónusz a cégeknek veszteséges, marketing költség, az ügyfeleken fele annyit nyer mintha nem lenne, mert minden oda bukott pénz fele a bónusz. Ezért nem ad némelyik bróker is csak 50% ot, sokan meg semennyit.
Lassan nem marad értelmes ember szerencsére ennél a cégnél. És még engem szidtak és nem értették Júliusban, hogy lehet ilyen céget ott hagyni...Ha akkor sejtettem volna, hogy mi fog itt menni.......
Tényleg nem. Csak elegem lett Zoliból és abból, hogy egyre nehezebben tudtam értelmes dolgokat csinálni. Plusz jött egy jobb lehetőség is...ennyi volt.
Hozzászólás