Humble eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Még amikor Ironnál voltam akkor se voltunk egy oldalon Zolival....
Nekem aztán nem okoznak kellemetlenséget. Gondolod, hogy a sales meetingek és a vezetői tanácsadások csak Ironnál voltak? Tévedsz. Minden MM brókercég ezen elvek alapján működik. Ez nem titok. A piacon az emberek 90% veszít. Erre építeni üzlet nem hülyeség. Csak neked és azoknak akik álomvilágban élnek új dolog ez. Ezt feltalálták már 20 éve is.
Az egész bónusz arbitrage dologról: Ez nem törvénysértés. Max a brókercég belső szabályzata tiltja. Olyan cég szabályzata ami arra van tervezve, hogy megnyerje amit elvesztettek az ügyfelek. Ez mennyire legitim, az más kérdés

A baj az, hogy az abuserek a szektorból veszik ki a pénzt. Ezért nem engedi egy cég sem ezt és ezért próbálnak megszabadulni az ilyen traderektől. Az ami az Ironnál megy, ment tavaly július óta, ahhoz hogy lenne közöm?
Tehát nyugodtan folytasd, érdeklődve olvasom, hogy miket osztottak meg veled azok akik nem ismerték a jéghegy csúcsát sem. Ha ezzel azt hiszed valami nagy összeesküvésről húzod le a lepedőt akkor tévedsz...ahhoz olyan emberekkel kéne beszélj akik min középvezetők voltak, de mi is csak a jéghegy csúcsát láttuk.
Ezen felül szinte teljesen biztos vagyok abba, hogy olyan dolgokat nem fognak megosztani, mint pl. azt, hogy harmadik félnek úgy kiadtak adatokat az után, hogy elb@asztak valamit, hogy nyelni nem volt ideje emberünknek....Nah mindegy, hajrá!

Hozzászólás