Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Adamv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Te is azért akarsz dupla pozit nyitni mert nem vagy pénzéhes ugye? Milyen meglepő hogy pont jan 15 után lett gond a "bónuszcsalókkal" te komolyan elhiszed ezt? Mondjuk azután, hogy a Budapestiek mind pénzéhes g@cik..
  nem duplapozi, hanem kevesebb letét elhelyezése, a 2 nem ugyan az. De tény, nyilván én is a pénzért kereskedek, adott egy platform, spekulálhatok arra hogy nyerjek, és vagy bejön vagy nem. Ez kibaszottul távol áll attól, amiről szó van.. de mint írtam, az a baj, hogy nem látjátok azt, hogy mi a baj, annyira el van korcsosulva a ...nemis tudom, nevelés? etika? maga az egész életetek?

  Kb olyan, csak úgy elmerengtem, hogy ha én vittem volna el a lottó 5öst, és lenne most 5 milliárdom, ott lennétek körülöttem, letenném a pénzt az asztalra, és mondanám hogy mindenki vigyen annyit amennyit akar. Biztos vagyok benne, hogy a ti fajtátok nem is gondolna arra, hogy nekem maradjon... magasról szarnátok rá, hogy kisemmiztek teljesen.. inkább egymást ölnétek minden kötegért.. míg egy normális ember elvenne belőle pár milliót, és tudna annak is örülni, és megköszönné!

  Hozzászólás


  • Ginew eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   nem lehallgatás, ez a szolgáltatók feladata.. csak így üzemelhetnek.
   Én úgy tudom,hogy mindent rögzítenek,sms és egyéb dolgok.Valamint,hogy mikor,honnan,meddig telefonáltál és kivel.
   Ezek a cellainformációk azt hiszem.
   Ez ha jól tudom 5 évig őrzik meg.
   Viszont azt mindenki tagadja,hogy magát a konkrét beszélgetés hanganyagát rögzítenék mert az óriási felháborodást váltana ki.
   Volt erről anno egy hír,hogy rögzítik a beszélgetést is de kiderült,hogy ezt Romániában csinálják vagy még ott se.
   Szóval kacsa volt.
   Akkor mentek a találgatások,hogy tényleg vissza tudják-e hallgatni ha akarják.(ha egyébként valakit nem hallgattak le)
   Egy nyomozó biztosan meg tudná mondani.
   Hogy mi lehet az igazság azt nem tudom én sem.

   Hozzászólás


   • Iron fizet e és egyéb más bajokról nem tudok mit mondani, de általánosságban a bónusz hedgelés megkárosítja a cégeket, biztos vagyok benne hogy érti mindenki mért de teszi az értetlent.
    erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igen.
    Kell némi ész, hogy meglássa valaki a lehetőséget.
    Kell nemi pénz, hogy feltöltse a számláját.
    Kell nem satöbbi, hogy ezt meg merje lépni és belevágjon.

    Mi kivetnivalót találsz abban, hogy a bónusszal való kereskedés nem tisztességes? Ha leírod, kifejted, megosztod a véleményed, szívesen elolvasom.
    Az a kivetni való hogy a feltételekben benne van hogy ne hedgeld a bónuszt, te ezt elfogadtad akkor kapsz bónuszt, nem lehet bizonyítani egyértelműen ha kinti számlával hedgeltem össze de attól még ha megteszem azzal megszegem a megállapodásom Ironnal.
    Ez olyan mintha kapnék kölcsön egy havertól de azt kérné cserébe hogy mondjuk semmiképp ne piára költsem, ő nem tudja ellenőrizni, meg nem is minősül törvénytelennek ha átverem de attól még megszegtem a szavam..
    Egy cég helyében én nem hagynám hogy bónusz hedgeljenek, max ha rá lennék kényszerülve mert annyira kéne a sok új ügyfél.

    Aki nem érti mért rossz a bónusz hedge annak leírok egy példát

    2000 (1000 bónusz)
    2000 ecn re vagy másik bónuszos számlára
    50% ban ide meg oda nyerek
    Egyik esetben bónuszosra nyerek 2000 et, a cég vesztett ennyit,
    másik esetben vesztek a bónuszos számlára 2000 et de abból csak 1000 nyert a cég mert a másik 1000 a saját bónusza amit vissza kapott, vagyis 1000 et veszt összességében.
    Vagyis átlagosan minden 2 tréd alatt a cég veszít 1000 et egy 2000 es számlás trader esetén bónuszhedgelés esetén másik számlával.
    Ez hosszú távon nagy veszteség, akár csődbe is mehet a cég ha túl sokan bónusz hedgelnek így.


    Ironnál a sharing bónusz miatt kicsit más a helyzet ott akkor veszít a cég ha több mint 100% ot nyerek tradenként, ha nyerek.
    A múltkor elszámoltam, 200% ot írtam, asszem mégis 100% a szám.
    Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mondj akkor kérlek te nekem egy példát, hogy milyen az a tisztességtelen kereskedés? Mert arbitrage nem az...

    Talán belsős infók alapján?
    Talán piac befolyásolása?

    (Ezeket amúgy mind megteszi Iron.)

    Mindenki olyan okos és beír ide egy-két sort de senki nem látja át, hogy nem történt semmi törvénytelen kereskedők részéről...ezt sok minden alátámasztja, de nem kell messze menni ott van az, hogy még mindig van bónusz!!!!

    Ha egy céged van és látod, hogy hol tudnak téged megkárosítani akkor teszel ellene valamit...jah, hogy pont ezért és csakis ezért van még kis bevételed is? Az szar ügy...
    Neked még annyit mondani akarok hogy szerintem azért ad még mindig bónuszt Iron mert rá van szorulva hogy ettől legyenek új ügyfelei, meg a régieket megtartani.
    smk eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha valaki olyan módon keres pénzt, amihez szerinted nem kell ész, meg pénz, akkor az tisztességtelen?

    Remélem megboldogult öreganyám meggyónta, hogy a főként [U]ételmaradékon, tartott tyúkok tojásait eladta a piacon, mert ahhoz se ész, se pénz nem kellett....

    Ha végiggondolod, akkor rájössz, hogy az emberek 99%a olyan módon keres pénzt, amihez se ész, se pénzt nem szükséges.
    Vagy félre értettél valamit vagy direkt csinálod.
    Arról volt szó hogy a bónusz hedgelés tisztességtelen dolog és nem kell ész hozzá, de ez nem azt jelenti hogy a világon minden dolog tisztességtelen amihez nem kell ész, ennyire már ne forgassuk ki a hozzászólásokat.
    Laller74 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az,hogy mi a helyes vagy tisztességes úgy állapítható meg hogy mi az ami a többség által elfogadott... /relatív/
    Hülyeség, van bennszülött törzs ahol az az elfogadott hogy áldozzunk fel valakit, van szekta közösség ahol gyilkolásra buzdítanak..
    A közösség mit tart helyesnek az mit se számít max törvényt alkothatnak róla és az lesz a szabályos ott azon a helyen, de attól még az nem lesz korrekt.
    Az a korrekt helyes, tisztességes ha amit teszel a másiknak arról bele gondolsz hogy neked az ő helyében hogy esne, pl ha azt akarod ne bántsalak akkor te se bánts engem, ha neked lenne céged nem akarnád hogy számlákon áthedgelve a bónuszt megkárosítsák a céged..
    Ennyi, ennyibe tellik jó embernek lenni, nincs kettős mércém, olyat teszek csak amit meg tudnék érteni ha velem szembe történne, velem tenné a másik.
    Iron mirrora pedig marketing az új ügyfél szerzéshez, szerintem nem éri meg nekik anyagilag csak nem tudnak mit kitalálni.
    Adamv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Te is azért akarsz dupla pozit nyitni mert nem vagy pénzéhes ugye? Milyen meglepő hogy pont jan 15 után lett gond a "bónuszcsalókkal" te komolyan elhiszed ezt? Mondjuk azután, hogy a Budapestiek mind pénzéhes g@cik..
    Én pénzéhes vagyok, vágyom a jó keresetre, vannak vágyaim amihez nagy fizetés kéne, de ezt úgy akarom megkeresni hogy leadózom.. vagyis normálisan teszem, nem mindegy hogy valaki pl rabolva gazdagszik meg vagy tisztességes módon, persze ha valaki kicseszik velem az ne várja hogy korrekt legyek vele utána, nem ígérem biztosra, mindig azt teszem amit a saját igazságom mond, amit helyesnek látok éppen (változok, fejlődök ahogy idősödök, előfordulhat hogy szegnem kell régi szavam ha rájövök hogy az mégse volt jó úgy).

    Hozzászólás


    • Ginew teljesen osztom az álláspontodat .
     ahogy Ginew is mondta itt nem arról van szó hogy valaki kapzsi e vagy sem ,a kapzsiság alapvető emberi tulajdonság .
     Az más kérdés hogy ez egy emberben milyen szinten szabadul el és hogy ezért erkölcsileg mire képes.
     Nem a Brókerekről nem a kereskedőkről szól ez az egész hanem az etikáról .Amiket itt olvasok mindenki azzal takarózik hogy de a Broki is lenyúl meg ő is trükközik akkor én miért ne ???
     Követem az eseményeket itt egy ideje ,még az elején ezek az emberek vérig sértődve ki kérték maguknak hogy visszaéltek volna a bónusszal .
     Most már el ismerik de tagadják hogy ez bármilyen szempontból is szabályba ütközne (ami lehet hogy így is van).
     De az hogy ez morálisan emberileg esetleg megvetendő az megint csak felháborító még a felvetés is.

     Lopjuk el a szomszéd tehenét mert nyitva hagyta a kerítést neki meg úgy is van 500 ja és a fia is azt (Ez esetben Zoltán) mondta vigyetek párat mert a fater úgy se veszi észre.

     De most őszintén tapasztalt kereskedők vagytok nem lenne egyszerűbb Sell-t vagy Buy-t nyomni majd lezárni ?
     Kell a trükközés a pénzkereséshez ?
     Csak én érzem ezt PITI hozzáállásnak ?
     Nem tudom mekkora pénzekről volt szó mennyi Bónuszról amit 1-1 ember kipecázott de ahogy elnéztem pár ezer dollárról .Ezt a pénzt szerintem ugyan ennyi idő alatt egy öreg róka megkeresi .

     Az Iron etikáról ne beszéljünk mert az a béka segge alatt van.
     Ez a Broker cég a fajtája szégyene !!!
     Zoltánról ne is beszéljünk mert neki szerintem lesznek még maradandó sérülései ha haza jön Magyarországra mivel egy elkeseredett vagy a nehezen összekapart pénzét féltő ember sok mindenre képes .
     Nem mindenki olyan jól nevelt vagy intelligens hogy ezt hideg vérrel tűrje és a hosszadalmas jogi procedúrát kivárja .
     Komoly tanulság lesz ez cégnek kereskedőnek egyaránt.
     A korrektül kereskedni próbáló embereknek pedig egy hatalmas pofon az élettől .

     Én csak azt kívánom mindenki jusson hozzá ahhoz amit megérdemel legyen az pénz nullázás vagy pofonos láda .

     Hozzászólás


     • Ginew eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nem duplapozi, hanem kevesebb letét elhelyezése, a 2 nem ugyan az. De tény, nyilván én is a pénzért kereskedek, adott egy platform, spekulálhatok arra hogy nyerjek, és vagy bejön vagy nem. Ez kibaszottul távol áll attól, amiről szó van.. de mint írtam, az a baj, hogy nem látjátok azt, hogy mi a baj, annyira el van korcsosulva a ...nemis tudom, nevelés? etika? maga az egész életetek?

      Kb olyan, csak úgy elmerengtem, hogy ha én vittem volna el a lottó 5öst, és lenne most 5 milliárdom, ott lennétek körülöttem, letenném a pénzt az asztalra, és mondanám hogy mindenki vigyen annyit amennyit akar. Biztos vagyok benne, hogy a ti fajtátok nem is gondolna arra, hogy nekem maradjon... magasról szarnátok rá, hogy kisemmiztek teljesen.. inkább egymást ölnétek minden kötegért.. míg egy normális ember elvenne belőle pár milliót, és tudna annak is örülni, és megköszönné!
      Ez azért van mert van értelmi és érzelmi érettség vagy fejlettség.
      Sokaknak nem fejlett az értelme ész értelemben, sokaknek az érzelmei, van akinek egyik se elég nagy.
      Aki tud szeretni jobban annak több a beleélő képessége a másik lénybe ember, állat.. helyébe, vele jobban tud együtt érezni, mert jobban szeret, vagy fordítva, azért szeret jobban mert jobban bele tudja érezni magát mások helyébe.
      Nem tehet arról senki hogy a szintje milyen, a lelki érzelmi, lelki ismereti fejlettséget meg nem is nagyon lehet fejleszteni, erre van a vallás, de többnyire nem működik, az egoista emberek abban is csak a hasznukat keresik, azt hiszik jobb életük lesz itt, vagy haláluk után a mennyben ha jól viselkednek és vallásosan élnek, holott pl én azért élek elveim szerint mert értem hogy úgy jó, mert pl én ha elvárom hogy a haverom adja meg a tartozását akkor én is megadom ha épp én tartozok, de nem érdekből teszek helyesen, nem azért hogy Istennek benyaljak és majd a mennybe jussak, más hála miatt se, csak azért inkább mert tudom én is elvárom hogy velem rendesek legyenek, csak emiatt vagyok én is az.
      Nem azért hogy rendesnek tartsanak, igazából kényszerít a lelki ismeretem, ami nem gyengeség, hanem inkább jó.
      Egy közösség vagyunk a Földön, egy faj, mégis háborúzunk, környezetet szennyezünk, bántjuk egymást.. nem normális ez, bár az se jó ha hagyom kihasználni magam, jó ha mindenki próbál önálló lenni és nem rám akaszkodni hogy segítsem meg.
      Lehet kivétel ha úgy érzem tényleg szükséges és akkor lehetek szemét, de akkor elfogadnám azt is ha fordított helyzetben velem szembe, én káromra menne a dolog.

      Hozzászólás


      • Nehéz olyan emberekkel beszélgetni akiknek ha nem tetszik valami vagy nem úgy van ahogy Ő gondolja akkor behúz egyet....ezért inkább nem is teszem...

       Csak annyira jó amikor pár éve valaki kereskedik és majd Ő megmondja a tutit...
       skype:zalan831;

       Hozzászólás


       • Nem tudom nekem célzol e de ha nem értesz valamivel egyet legyél konkrétabb.

        Hozzászólás


        • Azt írtad nem tisztességtelen az arbitrage, csalódás volt ezt olvasnom, ha elfogadod a bónuszt és a feltételeit aztán meg megszeged az szerinted nem tisztességtelen.

         "Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Mondj akkor kérlek te nekem egy példát, hogy milyen az a tisztességtelen kereskedés? Mert arbitrage nem az..."

         Komolyan, ti felnőtt emberek vagytok, ki tudja mióta tőzsdéztek meg minden, direkt adjátok az értetlent?
         Azért írtam le kiszámolós példával hogy mindenki érteni tudja hogy mért okoz anyagi kárt egy bónuszos cégnek (pl Xm) a bónusz hedgelés mert páran értetlenkedtek hogy az nem is csalás.., pedig benne van a feltételekben általában a cégek beleírják a szerződésbe hogy kinti vagy benti számlával ne hedgeld.
         Nem törvénytelen de akkor is csalás mert átverik ezzel a céget meg a tc t.

         Hozzászólás


         • Ha nincs igazam nyugodtan mondjátok meg, nem gond, de sértődni nem kell, aki téved az bukta a vitát, ha én tévedtem elismerem, azért jöttem ma fel mert már bántó volt hogy ciki rendes embernek lenni és az a ****a gyerek akinek "van agya meg pénze" csalni meg egyéb dolog amiket írogattatok.

          Hozzászólás


          • Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Nehéz olyan emberekkel beszélgetni akiknek ha nem tetszik valami vagy nem úgy van ahogy Ő gondolja akkor behúz egyet....ezért inkább nem is teszem...

           Csak annyira jó amikor pár éve valaki kereskedik és majd Ő megmondja a tutit...
           Ha ez nekem szól akkor tévedsz, én nem vagyok egy erőszakos alkat épp ellenkezőleg csak azért írtam mert vannak ilyenek is.
           Zoltán nagyon magabiztosan és elég lekezelően kezeli azokat is akik nem vétettek semmit és jogosan a pénzükért aggódnak , nem beszélve a legrosszabbról hogy még csak válaszra sem méltatják őket .

           Én csak arra akartam rávilágítani hogy könnyű belefutni 1-1 olyan emberbe aki szereti maga megoldani a problémákat pláne ha ezt hónapokig tartó idegőrlés előzi meg .

           Lehet hogy nincs mögöttem több évtizedes tőzsdei tapasztalat de ehhez még csak szakmai hozzáértés sem kell hogy az ember lássa a morális oldalát a
           dolognak.
           Én erre a nézőpontra akartam rávilágítani .

           Hozzászólás


           • Elgurultak itt ma rendesen a gyógyszerek...

            Most komolyan nem értitek meg hogy azért adja a broker a bónuszt + a körítést hogy behúzzon a csőbe és a saját mohóságod miatt nagyobb lendülettel bukd be a pénzed mint egyébként? Ez az "üzleti" modelljük.
            Az említett XM detto: ott annyi a különbség hogy kirántja alólad a ****ba a bónuszt épp amikor kezdene a saját tőkéd elfogyni és mész a levesbe egy kényszer stopoutttal Viszont legalább fizet.

            Iron nem fizet és magasabb hőfokra tekerte idén a búnusz volume-t. Azt amivel megégette magát.
            Vagy mégsem? Valószínűleg csak szemfényvesztés a bónuszhiszti amivel ki tudták rántani a jól elkülönített számlákra az ügyféltőkét a tényleges tulajok akik egyes hírek szerint az oroszok...
            Egy piramisjáték vége sosem szokott simán menni, mindig kell a balhé.

            Osztják itt az észt etikáról és erkölcsről egyesek miközben életellenes bűncselekményeket helyeznek kilátásba a nekik ellenszenves fórumtársaknak.

            Bravó.

            Itt van egy céges topic aminek az ügye nemsokára akkorát fog robbanni mint egy atombomba, szétvágva ciprust és a retail brokerek jó részét és ehelyett egymással vádaskodtok.
            Amúgy magyarosan...

            Hozzászólás


            • A forex egy szabályozatlan piac.Nincs értelme etikáról beszélni.A bróker a te pénzedre utazik , te pedig a bróker pénzére.Ami nem ütközik törvénybe az megengedett,vitás esetben a megfelelő hatóság szolgáltat jogorvoslatot,nem a mi tisztünk.Ettől függetlenül mindenkinek meg lehet a saját véleménye ,de ne feledjétek ,hogy mi a célotok a forexel,gondolom a profit,amit törvényes kereteken belül próbál a tréder összehozni.Nem egymást kell fikázni,egyértelmű ki a hibás és ki az aki törvényt sért.Ha a cég nem látta előre a bonus következményét vagy talán látta de nem tette meg a megfelelő lépéseket akkor magának köszönheti a jelen helyzetet.Két oldal van az egyiken a cég áll a másikon az ügyfelek tréderek abuserek egyaránt,nincs értelme egymást basztatni mert egy cipőben jár most a tréder és az abuser is,mindenki a pénzére vár./ abuserek körében is rengeteg van aki még most kezdte volna és a saját pénze van bent nem a profitja./

             A problémát megoldani kell nem megkerülni és csak várni.

             Hozzászólás


             • szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Azt írtad nem tisztességtelen az arbitrage, csalódás volt ezt olvasnom, ha elfogadod a bónuszt és a feltételeit aztán meg megszeged az szerinted nem tisztességtelen.

              "Zalán eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Mondj akkor kérlek te nekem egy példát, hogy milyen az a tisztességtelen kereskedés? Mert arbitrage nem az..."

              Komolyan, ti felnőtt emberek vagytok, ki tudja mióta tőzsdéztek meg minden, direkt adjátok az értetlent?
              Azért írtam le kiszámolós példával hogy mindenki érteni tudja hogy mért okoz anyagi kárt egy bónuszos cégnek (pl Xm) a bónusz hedgelés mert páran értetlenkedtek hogy az nem is csalás.., pedig benne van a feltételekben általában a cégek beleírják a szerződésbe hogy kinti vagy benti számlával ne hedgeld.
              Nem törvénytelen de akkor is csalás mert átverik ezzel a céget meg a tc t.
              Azért csalódás mert nem tudod mit jelent az arbitrage akkor...nem gondolod, hogy ha többen mondunk valamit akkor van igazság is benne..pláne ha több éve tőzsdézünk...lehet fiatal vagyok, de akkor kezdtem az egészet amikor még demo számla sem volt...
              skype:zalan831;

              Hozzászólás


              • Gyula, mért gurult el a gyógyszerem?
               Nekem kevés van Ironnál ezért annyira nem aggódok, meg ott a biztosítás is, az meg igaz hogy etikátlan hogy elfogadod a bónuszt feltételeit is aztán megszegni.
               Iron se ártatlan, de attól függetlenül a bónusz tc szegés se korrekt, unom a vitát, amiket én írtam az igaz attól függetlenül hogy van igaza annak is aki szidja Iront.

               Hozzászólás


               • Forexen nincs etika,két dolog van,profit vagy veszteség!!!!!!!

                Hozzászólás

                Working...
                X