Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IronFX
Collapse
X
-
vanti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi adja a jogi alapot, ha a két ügyfél között nincs bizonyítható kapcsolat?Adtam a hírnevednek.
Hát Zoli, ebből jól kijönni, nem fogsz....
Mi az, h visszavonod? Van nálatok helyi bíró? vagy mi?
Hozzászólás
-
A szabályzat / felhasznális feltételek 16-os pontjaban világosan le van írva hogy a bónuszt bármikor visszavehetjuk ha visszaélést vagy csalást feltételezunk!
Mivel a bónusz a mi penzunk és mi adtuk így vissza is vehetjuk!
Ez elég jogi alap.
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szabályzat / felhasznális feltételek 16-os pontjaban világosan le van írva hogy a bónuszt bármikor visszavehetjuk ha visszaélést vagy csalást feltételezunk!
Ez elég jogi alap.
Pont, mint a tada...
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA szabályzat / felhasznális feltételek 16-os pontjaban világosan le van írva hogy a bónuszt bármikor visszavehetjuk ha visszaélést vagy csalást feltételezunk!
Ez elég jogi alap.
Hozzászólás
-
Ugyanúgy mukodik ez mint bármilyen más szolgáltató cégnél.
Nem vagyunk kotelesek minden ugyfelet elfogadni. Visszautaljuk az eredeti befizetett osszeget és kész, vagy nem adunk bónuszt, ha adtunk vissza vehetjuk.
Az ugyfél nem kovetelheti a bónuszt jogilag! Ez nem egy olyan dolog ami jár.
Ezt mi adjuk és ha olyan a helyzet akkor vissza is vesszuk!
Eddig nem sok embertol kellet visszavenni a bónuszt. Vagy azért mert nem sokan próbálnak így csalni, vagy mert nem látványosan csinálják.
AKI RENDELTETÉSSZERUEN HASZNÁLJA A BÓNUSZT ANNAK SEMMITOL NEM KELL TARTANIA!
Ha valaki nem kereskedni jon ide hozzánk hanem csalni akkor azt páros lábbal rugjuk ki.
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgyanúgy mukodik ez mint bármilyen más szolgáltató cégnél.
Nem vagyunk kotelesek minden ugyfelet elfogadni. Visszautaljuk az eredeti befizetett osszeget és kész, vagy nem adunk bónuszt, ha adtunk vissza vehetjuk.
Eddig nem sok embertol kellet visszavenni a bónuszt. Vagy azért mert nem sokan próbálnak így csalni, vagy mert nem látványosan csinálják.
Ha valaki nem kereskedni jon ide hozzánk hanem csalni akkor azt páros lábbal rugjuk ki.
Nah ez tipikus market maker megoldás. Amikor nyerő az ügyfél, akkor kockázatos és meg kell tőle szabadulni....
Azt mondják, amíg lósz*r van, addig veréb is van. Ha az ügyfél a veréb, akkor ti....?
Hozzászólás
-
Sziasztok
Én még leragadtam ott, hogy a myfxbooknak a spreadjei nem fedik az ironfx-es valóságot?
Hogy is van ez ? Hagy ne nyissak ezér számlát náluk...
Tudna valaki erre szentelni 1 percet, hogy ez kiderüljön. Mer ha már a myfx-es spreadekbe nem bízhatunk, akkor miben?
Hozzászólás
-
KJudit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSziasztok
Én még leragadtam ott, hogy a myfxbooknak a spreadjei nem fedik az ironfx-es valóságot?
Hogy is van ez ? Hagy ne nyissak ezér számlát náluk...
Tudna valaki erre szentelni 1 percet, hogy ez kiderüljön. Mer ha már a myfx-es spreadekbe nem bízhatunk, akkor miben?
Kjudit, Az ilyen myfxbook-os történetben sem hiszek. Nézd meg ki a szponzor.... Az ilyen oldalakat mindig nagy fenntartással kell kezelni....
Hozzászólás
-
joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNah ez tipikus market maker megoldás. Amikor nyerő az ügyfél, akkor kockázatos és meg kell tőle szabadulni....
Azt mondják, amíg lósz*r van, addig veréb is van. Ha az ügyfél a veréb, akkor ti....?
Azzal nincs semmi gond hogy valaki nyereséges.
Láttam kereskedoket meggazdagodni a MM számlákon. Még mindig itt kereskednek nálunk!
A baj a csalókkal van. Nem tudom miért gyakori az a mentalitás hogy valaki tisztességtelenul akar profitra szert tenni. A becsuletesség kihalóban van.
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgyanúgy mukodik ez mint bármilyen más szolgáltató cégnél.
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom miért gyakori az a mentalitás hogy valaki tisztességtelenul akar profitra szert tenni. A becsuletesség kihalóban van.
Hozzászólás
-
joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKjudit, Az ilyen myfxbook-os történetben sem hiszek. Nézd meg ki a szponzor.... Az ilyen oldalakat mindig nagy fenntartással kell kezelni....
Picit gondolkozzatok már mielőtt hőbörögtök és kérdezzetek értelmes dolgokat ha információra van szükségetek!
Sajnos nagyon lesüllyedt az utóbbi hónapokban a fórum a színvonala.
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Joe,
Azzal nincs semmi gond hogy valaki nyereséges.
Láttam kereskedoket meggazdagodni a MM számlákon. Még mindig itt kereskednek nálunk!
A baj a csalókkal van. Nem tudom miért gyakori az a mentalitás hogy valaki tisztességtelenul akar profitra szert tenni. A becsuletesség kihalóban van.
Hozzászólás
Hozzászólás