Shortosgyula eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
IronFX
Collapse
X
-
fxtom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA "csalás" definiciója nálatok a profit, ugye? Szép lassan mindenki rájön, hogy mire való a bónusz. A "rendeltetésszerű bónuszhasználat" meg a számlanullázás, ha jól gondolom...
Ezt komolyan mondom.
Hozzászólás
-
vanti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már értem, miért írtad az elején, hogy ez a bónuszakció a brókernek kockázatos.
Szerencsére nem sokan vannak.
Hozzászólás
-
vanti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost már értem, miért írtad az elején, hogy ez a bónuszakció a brókernek kockázatos.
Gondolkodj! Megérted!Nem kell kifejteni....
Hozzászólás
-
Shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon jó a myfxbook spread-jelzője de nem minden broker és pláne nem minden broker összes számlatípusa szerepel rajta.
És ami rajta van az azt állítod fedi a valóságot.
Korábban Zoltán tagadta, hogy fedné.
Ennél ragadtam le.
Gyuláékban bízok, mert megmondják mindig ha valami szar.
Zoli most akkor félrevezeti itt a népet? Ha igen tényleg be kéne zárni ezt a topikot és eltávolítani a fórumról aki valótlant terjeszt.
Hozzászólás
-
KJudit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz Ironfx szerepel rajta.
És ami rajta van az azt állítod fedi a valóságot.
Korábban Zoltán tagadta, hogy fedné.
Ennél ragadtam le.
Gyuláékban bízok, mert megmondják mindig ha valami szar.
Zoli most akkor félrevezeti itt a népet? Ha igen tényleg be kéne zárni ezt a topikot és eltávolítani a fórumról aki valótlant terjeszt.
Tedd fel az éles számlád screen-shotját.
Nyisd meg a számládat nem kell se dokumentum se befizetés és egybol látod az éles Micro szamlát.
Természetesen kereskedni nem tudsz de legalább a saját szemeddel látod!
Hozzászólás
-
papa eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Zoli! Az eredmenyhirdetes kepein hol vagy lathato?
Az utolsó 4 képen rajta vagyok ha ennyire látni szeretnél!
Hozzászólás
-
joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt hiszem a mai napot azaz 2013.01.03-át a Felvilágosodás napjának kell hívnunk a fórumon.
DVIT !Elhúztad a nótáját?
Vanti! Ámen.
Hozzászólás
-
joe134 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt hiszem a mai napot azaz 2013.01.03-át a Felvilágosodás napjának kell hívnunk a fórumon.
DVIT !Elhúztad a nótáját?
Vanti! Ámen.
Hozzászólás
-
Zoltán Németh IronFX eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves Joe,
Azzal nincs semmi gond hogy valaki nyereséges.
Láttam kereskedoket meggazdagodni a MM számlákon. Még mindig itt kereskednek nálunk!
Hány százalék képes a tartós nyereség eléréséhez? Mennyire ingadozó ez?
Mennyi idő alatt veszti el a pénzét a többség?
Hányszor töltik fel magukat újból?
Vannak-e tartósan eredményes EA-k?
Az eredményes traderek milyen, mekkora számlával dolgoznak, másoljátok-e őket, mivel kereskednek?
Hozzászólás
Hozzászólás