Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • "Nem tisztem senkit vizsgálni, hogy jogosult-e egy logo használatára, vagy sem. Ha az IrtonFX hivatalosan jelzi, hogy nem oké a logohasználat, akkor lépek. Addig mire el? Bemondásra? Hírekre alapozva? "

  Nekem ezt írtad. Ugye nem hazudtál Harzol?

  Hozzászólás


  • ironfx kepviselo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Aki szeretne beszelgetni NZ volt ironos alkalmazottal aki mar az etoro munkatarsa az megteheti:
   Zoltan Nemeth
   Eastern European Regional Sales Manager

   zoltanne@etoro.com
   M:*+357-96507907*
   Szerintem érdemes lenne a videot elküldeni az etoro nak, meg hogy Zoltán ellen ki vizsgálódik Magyarországon, ne hagyjuk , hogy ott is ugyanazt csinálja mint az Ironnál.

   Nemzetközi forumokra is érdemes etoro-hoz felrakni.

   Hozzászólás


   • Kaptam egy jelzést, hogy "ironfx kepviselo" nem IronFX-es. Megnéztem az e-mail címét, ami nem céges. Ez után írtam ide és neki privátban.

    Nem fogom a hozzászólását kitörölni!

    Ha egy cég megkeres, hogy a nevét minden valószínűség szerint nem arra jogosult személy használja, akkor engedtessék már meg, hogy ennek utánajárjak!
    Direkt publikusan csinálom, hogy mindenki nyugodt legyen, ha esetleg átnevezem az illetőt.

    Hozzászólás


    • harzol eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     Kaptam egy jelzést, hogy "ironfx kepviselo" nem IronFX-es. Megnéztem az e-mail címét, ami nem céges. Ez után írtam ide és neki privátban.

     Nem fogom a hozzászólását kitörölni!

     Ha egy cég megkeres, hogy a nevét minden valószínűség szerint nem arra jogosult személy használja, akkor engedtessék már meg, hogy ennek utánajárjak!
     Direkt publikusan csinálom, hogy mindenki nyugodt legyen, ha esetleg átnevezem az illetőt.

     Tehát az Ironfx hivatalosan megkeresett? Hivatalos ironfxes emailcímről. Ami nem zoltánunk az az etoro munkatársa ugye?

     Hozzászólás


     • Azt értsd már meg, hogy:
      1. Ha van egy adott cég e-mail címével regisztrált felhasználó, akkor nem fogom vizsgálni, hogy jogosult-e használni az adott cég nevét, logóját. Kivéve, ha egy hivatalosnak tekinthető forrás jelzi, hogy ezzel probléma van.
      2. Ha valaki egy freemail-es címmel regisztrál és jelzik, hogy nem jogosult az adott cég képviseletére, akkor megpróbálom kideríteni, hogy jogosult-e képviselni a céget. (Ezt magamtól is megtehettem volna, de őszinte leszek és nem olvasom napi szinten a posztokat, nem néázegetem ki regisztrál.)

      Egyébként IronFX NZ felhasználót zároltam, mert hivatalosnak tekinthető forrásból tudom, hogy nem IronFX alkalmazott.
      Erről itt rohadtul nem kellene beszámolnom, mint ahogy IronFX képviselő "e-mail cím megerősítéséről" sem, de pont az olyan fórumozók megnyugtatására igyekszem transzparensé tenni a folyamatot, mint te vagy.

      Viszont szeretném jelezni, hogy nem fogom a jövőben tűrni ha akár itt, akár privátban sértegetsz. Más moderátor már rég kivágott volna a fenébe!

      Hozzászólás


      • a transzparens pont akkor lenne ha nem mellébeszélnél.

       Eddig is zárolhattad volna ha megkérdezed tőle, hogy ironfx alkalmazott-e. de te helyette eltünteted a nevét a fórumról mintha sose lett volna itt, majd ezt zárolod. Nehogy már vállalnia kelljen azokat amiket itt leírt.

       Majd most megint megy a vetítés, hogy szóltak valakik, hivatalosnak tekinthető forrás stb.

       Kivághatsz nyugodtan, ha úgy jobb lesz neked (DE zároljál ne pedig töröljél, nem kell átnevezni én nem bujkálok). Ül le a fórum úgyis , lassan nem lesz reklámbevétel. De ha hazudozni fogsz azt neked sem fogom hagyni ahogy Zoltánnak se hagytam.

       Hozzászólás


       • erla01 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szia mzperx!
        Pénteken kérdeztem az FxNet-es kollégát, nem halad az ügy. Azt mondta, hogy kérték az Iront, hogy küldje át a pénzt, jeleztek a CySec-nek is, hogy van egy b2b transzfer, de az Iron nem küldi, a CySec pedig nem gyakorol az Ironra nyomást, így egyelőre semmi nincs. Eléggé lemondóan beszélt az FxNet-es kolléga, hallottam a hangjában, hogy ebből neki nem lesz jutalék...
        Ha valami csoda folytán mégis megjelenik a pénz a számlán, jelzek.
        Szia Erla!

        köszönöm szépen a választ. Azt mondjuk nem értem, hogy az iron ugyan minek fizetne egy brókernek, ha nekem nem fizet... Nyilván azért nem fizet nekem, mert nem akar/nem tud és ezen valsz. az sem változtat, hogy az utalás nem nekem jönne, hanem egy másik brokinak.
        Azért jelezd majd kérlek, ha megjött és azt is, ha az fxnet sajnálkozással közli, h nem tud segíteni. Mindkettő hasznos információ. Köszönöm!

        Hozzászólás


        • Harzol, ne legyen ekkora arcod, hagytad hogy az Iron/NZ itt hirdesse magát akkor is mikor ki tudja talán fél-egy éve nem fizetett.
         Itt ezen a fórumon ki tudja hány olvasót vett rá NZ hogy fizessen be aztán beragadt a pénzük, te meg ölbe tett kézzel hagytad hogy továbra is a te fórumodat használva még ügyfeleket gyűjtsön, vagyis támogattad az Iront azzal hogy reklámozhatta itt magát.

         Fórumtagok szerintetek mekkora a felelőssége Harzolnak?

         Hozzászólás


         • A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

          Fórumtagok szerintetek mekkora a felelőssége Harzolnak?
          Nulla. Szerintem.

          Hozzászólás


          • chARTist eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Nulla. Szerintem.
           Max erkolcsi felelosege van .

           Hozzászólás


           • Van aki nem utalt volna be pénzt ha itt a fórumon nem olvassa NZ hozzászólásait, és akkor nem ragadt volna be pénze. Vagyis ha Harzol kitiltja NZ-t akkor ki tudja hányan nem nyitnak számlát, mert vannak akik csak itt a fórumon olvasták a mirror.. dolgokat.

            Hozzászólás


            • Felnőtt embereket nem lehet akaratukkal ellenkező dologra rávenni. Ha jól tudom az ironfx februárban kezdett dőlni, a januári CHF események után indított visszautalásokat lebegtették egy hónapig, majd azok visszakerültek a ker.számlákra cca. február közepén. Akkor kezdődtek a problémék, ha jól emlékszem. Az ironos képviselő pedig csak ezen események után kezdett el arrogáns lenni, áttrédelés stb. ötleteket feldobni. Nem volt egy épkézláb válasza szerencsétlen flótásnak, csak hajtogatta a magáét, mint egy vacak lemezjátszó. Harzolnak, mint moderátornak, tulajdonosnak maximum annyi írható a számlájára, hogy engedte eltűnni Németh urat, én nem neveztem volna át a helyében az accountot, de ez nem több, mint kellemetlenség, hisz bármikor visszanevezheti a profilt, így a keresőmotorok megtalálják Német úr hozzászólásait oylan formában, ahogy azokat anno megtett. Én amúgy visszanevezném azt az accountot az eredetire és akkor le lenne zárva ez a "vita"

             Hozzászólás


             • Hiába felnőttek az emberek, némelyikük buta és befolyásolható, meg lehetett volna menteni párat Zoli kitiltásával.

              Hozzászólás


              • Ez mind igaz . A szomoru az , ez egy jol kitervelt csalas volt az iron reszerol FCA ASIC CYSEC engedelyek reklamozasaval .eladtak az egesz vilagnak az agyon felugyelt megbizhato vilagelso broker meset. Es nagyon kevesen gondoltak hogy ez megtortenhet .nem kell mas csak egy korupt ciprus es a kemeny keresztapa (ciprusi elnok)

               Hozzászólás


               • Sajnos en nem latom , hogy jo vege lessz . Az iron mukodik lazan tovabb a cysec nem zavarja oket az ombudsman meg 9 honap utan se hajlando donteni.

                Hozzászólás

                Working...
                X