Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • kaptam egy rendkívüli ajánlatot.... értékteremtés...a lopást milyen szépen definiálják

  Kedves Ügyfelünk,


  Az IronFX Portfólió Menedzsment Hybrid és Dynamic stratégiája 2016 márciusát pozitív eredménnyel zárta és folytatta az értékteremtést ügyfelei számára.

  Hozzászólás


  • eurusd eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   kaptam egy rendkívüli ajánlatot.... értékteremtés...a lopást milyen szépen definiálják

   Kedves Ügyfelünk,


   Az IronFX Portfólió Menedzsment Hybrid és Dynamic stratégiája 2016 márciusát pozitív eredménnyel zárta és folytatta az értékteremtést ügyfelei számára.
   Elvegre profi tolvajok
   Ha esetleg kikered a penzedet a kezelt szamlarol, rogton csalo leszel...majd kitalalnak egy indokot.

   Hozzászólás


   • miért kérném ki ha ilyen szépen teljesít a portfólió (az elemzői képek alapján három igazán tehetségesnek tűnő szakértő javaslatai alapján)

    Hozzászólás


    • eurusd eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     miért kérném ki ha ilyen szépen teljesít a portfólió (az elemzői képek alapján három igazán tehetségesnek tűnő szakértő javaslatai alapján)
     Gonoszak vagytok! Tulajdonképpen az Ironfx csupán annyit csinált, hogy szigorúan szegregált számlákon tartja az ügyfelek pénzeit. Szegregálva az ügyfelektől...

     Hozzászólás


     • azért beszarás ACFX nem fizet pár hete fel is van fuggesztve azonnal. Ironnal semmi. Ennyit segít az elnök közelsége

      Hozzászólás


      • Adamv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
       azért beszarás ACFX nem fizet pár hete fel is van fuggesztve azonnal. Ironnal semmi. Ennyit segít az elnök közelsége
       Igen, a regnáló kormány talpnyalói :-) Undorító banda!

       Egyet kérnék tőletek kedves Fórumtagok: az ACFX-nél dolgozó B. Ernőt ismerem és kiállok mellette. Ő nem vérbeli értékesítő, hanem egy korrekt, becsületes ember, akit az emberséges jelleme és megbízhatósága miatt kedvelek. Amikor kiderült, hogy a cégnél problémák vannak, szólt az ügyfeleinek és megoldást javasolt.
       Az Irontól ő már akkor eljött, mielőtt problémák voltak. Nagyon rendes fiú. Ezt tartsátok evidenciában és ismeretlenül ne alkossatok róla véleményt. Előre is köszönöm nektek :-)
       Azt hiszem azokat kell negatív minőségjelzőkkel illetni, akik megdolgoztak érte: 1. Németh Zoltán, 2. Bak Norbert, 3. Szőke Norbert stb. és az Iron vezérek...

       Hozzászólás


       • Tisztelt Fórumtagok!

        Rövid, de örömteljes hírt szeretnék ma közzétenni. Két hete, dr Szanyi Tibor EP-képviselő megbeszélésre fogadott. Tibornak felvázoltam röviden a tényállást. Közgazdászként nagyon gyorsan megértette az összefüggéseket, a mirror számla kifejtésekor rögtön átlátta, hogy „mire is megy ki a játék”.
        Beszámoltam neki a Károsultakkal történő személyes találkozóim tapasztalatairól, –természetesen neveket nem említettem, az anonimitást továbbra is garantálom- illetve megosztottam vele a levelek tartalmi lényegét.
        Nagyon megdöbbent az egész csalás dimenzióin. Megkért, hogy lássam el háttéranyaggal. (Mivel nem kaptam Önöktől felhatalmazást, hogy bárki személyes levelét továbbítsam, ezért engedelmükkel csak kivonatokat fogok továbbadni.)
        Dr Szanyi Tibor megígérte, hogy az ügyünket az Európai Unió megfelelő grémiuma elé fogja vinni, miután az összképet és a jogi hátteret feltérképezi, Brüsszelben sajtótájékoztatót tart erről, stb.
        Beindítja és egyben felgyorsítja Brüsszel lassú, de hatalmas malmait.

        Nyilván nem véletlen egybeesés, hogy tegnap a ciprusi médiában a baloldali ellenzék vezetője nyilvánosan felszólította a CySec vezetőjét, hogy azonnal hagyjon fel azon tevékenységével, miszerint védi az IronFX-et, ezzel Cyprus imázsát rombolva.

        Dr Szanyi Tibort 9 éve ismerem – és, noha politikai nézeteink köztudottan nem azonosak, - amikor megkerestem a XIII. kerületi választópolgárok érdekében, függetlenül a politikától, rögtön a „kis emberek” élére állt.
        Biztosítom Önöket, hogy Tibor harci szelleme óriási, és ő is (!) nagy erőkkel fogja képviselni ügyünket.
        Jelet küldünk mind az Uniós szerveknek, akik eddig nem figyeltek fel kellőképpen segítségkérésünkre, mind azoknak a haza bíróságoknak, akik eddig nem akartak ügyünkkel foglalkozni.
        Üzenünk Cyprusnak, a CySecnek, hogy hagyjon fel a bűnbanda védésével.
        Elkezdődött.

        Bátorítani és kérni szeretnék mindenkit, hogy az IronFX felháborító és hamis kommunikációját, miszerint mi vagyunk a csalók, semmiféleképpen ne tegyék magukévá.
        NE hagyják magukat megfélemlíteni és elcsüggeszteni. Ez a bűnbanda ezidáig azt hitte, hogy egy távoli kis szigeten támadhatatlanok, és hogy a sok károsult – itt Németh Zoltánt szeretném idézni – „örüljön, hogy ha lyuk van a...”.

        Kérek tisztelettel még egyszer mindenkit, hogy akinek bármilyen jellegű anyaga van, ami az Ironnal szemben felhasználható, írásos vagy hangfelvételek, ahol IronFX munkatársak, mint Németh Zoltán, megfenyegeti az embereket, hogy „úgysem lesz kifizetve a pénzetek”, vagy „ megkérdezzük a NAV-ot, hogy honnan volt ennyi”, stb, azok feltétlenül jelentkezzenek!

        Kérem, jelentkezzenek azok is, akiknek nincs ilyen írásos vagy hanganyaguk, de akiket Németh Zoltán vagy valamely munkatársa megfenyegetett, és ezt tanúként tanúsítani tudják. A büntetőeljárás során, már nyomozati szakban meghatározó, hogy hány tanú fog ilyen jellegű viselkedést tanúsítani. Ez mind Cyprusra, mind Magyarországra érvényes.
        Meg szeretném Önöket nyugtatni, hogy Cypruson nem kell személyes tanúvallomást tenni, a cyprusi ügyészségnek elég lesz adott esetben az írásos tanúvallomás is.

        A hatalmas email özön miatt létrehoztam egy új emailcímet. Megkérem tisztelettel Önöket, hogy amennyiben ez lehetséges, a jövőben a következő emailcímre küldjék üzenetüket: justitia.vs.ironfx@europe.com.
        Természetesen a korábban megadott magán emailcímem (sdl@email.com) továbbra is rendelkezésre áll.

        Mindazoktól, akikkel még nem tudtam felvenni a kapcsolatot, ismételten elnézést kérek. Folyamatosan azon vagyok, hogy mindenkit, aki telefonszámot küldött, személyesen visszahívjak, megkeressek.

        Tisztelettel:
        Szinapisz Dimitrisz László

        Hozzászólás


        • Ciprusi politikai ellenzék panaszkodik a Cysec-re:

         http://financefeeds.com/breaking-new...-takes-ironfx/

         Hozzászólás


         • Att16 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ciprusi politikai ellenzék panaszkodik a Cysec-re:

          http://financefeeds.com/breaking-new...-takes-ironfx/
          Ciprusi politikus...én semmit nem hiszek el ezeknek...Persze, jó, hogy valami történik...de mindaddig amíg konkrétan nem mondják ki, hogy a csalás eltakarásához egy csokorba véve az ügyfeleket nevezik csalónak..addig semmit sem ér az egész... Mert amíg ez nincsen mindenek felett vádpontként megfogalmazva, addig a Cysec a már megszokott stílusban langyosan elemezgeti majd, hogy volt poroltó a folyóson, vagy folyékony szappan a budijukban.

          Hozzászólás


          • fxsb eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Ciprusi politikus...én semmit nem hiszek el ezeknek...Persze, jó, hogy valami történik...de mindaddig amíg konkrétan nem mondják ki, hogy a csalás eltakarásához egy csokorba véve az ügyfeleket nevezik csalónak..addig semmit sem ér az egész... Mert amíg ez nincsen mindenek felett vádpontként megfogalmazva, addig a Cysec a már megszokott stílusban langyosan elemezgeti majd, hogy volt poroltó a folyóson, vagy folyékony szappan a budijukban.
           Azert az iron problema ajandek a ciprusi ellenzeki partnak.Persze ok sem torodnek az ugyfelekel,de arra mar raereztek ,hogy ezzel a ciprusi elnok zsarolhato, es mivel jovore elnokvalasztas cipruson valoszinu,hogy elindul egy lejarato kampany .
           Az iron honlaprol mar eltuntek a puszipajtas kozos elnoki fenykepek.
           Hamarosan az elnoknek nagyon kenyelmetlen lessz az iron ,es akor talan tortenik valami.

           Hozzászólás


           • Valaki kapott levelet az Cyprusi Ombudsmantól. Azt írják: Május 25-ig terveznek döntést hozni IronFx ügyekben, addig még Irontól kapott bizonyítékokat is átvizsgálnak, de addig is igyekeznek megtenni "minden tőlük telhetőt", hogy felzárkózzanak az ügyhöz...


            Nahát kíváncsi vagyok mit hoznak ki...

            Hozzászólás


            • ETX CAPITAL

             10 napja akartam kivenni a nyereséges számlámról kevesebb mint a felét és most jött egy email miszerint törlik az összes pozíciót! Fél éves számlatörténetről van szó, ezek teljesen megőrültek?

             Miután az ironfx nem adja vissza a depositom több mint egy éve most egy FCA alatti, Brit cég is ki akar rabolni?

             Ezt nem fogom annyiban hagyni arra mérget vehetnek!

             Hozzászólás


             • uj iron

              Na Iron megnyitotta az újabb pénzlenyúló céget. Fxgiants.co.uk

              Hivogatják a népet ész nélkül hogy tegyenek be pénzt az Iron ciprusi irodájából, és hazudoznak hogy nekik semmi közük az ironhoz.

              az fxgiants tulaja a 8safe capital, ami az Iron leányvállalata...... Irják is a tcben eldugva (utolsó file) hogy igaziból te az ironnal kötsz szerződést így ciprusra megy a pénzed amire kersztet vethetsz. Se az FCA védelme sem az FSCS nem vonatkozik rád.

              http://www.fxgiants.co.uk/sites/defa...e_2016-001.pdf

              Hozzászólás


              • Eddig is az volt amit az Iron akart es ugy tunik ezutan is az lesz. Futhatunk a penzunk utan aztan ihatunk ra egy jo nagy pohar hideg vizet. Tok mindegy, h pozitivan vgy negativan allunk hozza a dologhoz, mert ok kozben vigan csinalnak masik ceget es tovabb etetik a nepet es tovabb huzzak nyuzzak a dolgot, mert megtehetik, mert vedve vannak.
               A kerdes az, h meddig lesznek vedettseg alatt?

               Hozzászólás


               • Hazautaltam, nem küldték. Megreklamáltam, erre azt mondták, csaltam. Válaszoltam, h nem csaltam, írják le konkrétan, h szerintük mivel éltem vissza és lássam azt a vizsgálati jegyzőkönyvet.Semmi válasz. Itt tartunk. Kell még valamit tennem az ügy érdekében? Ha jól értem az eddigi hozzászólásokat, a pénzügyi ombudsman az egyetlen, aki tehetne v.mit, de ő is szarik rá, a többi hivatal meg egyszerűen nem kompetens az ügyben. Tehát még egyszer: mit tegyek még? Köszönöm a válaszokat!

                Hozzászólás

                Working...
                X