Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Ja bocsi ti erre a mailre gondoltatok angolra,ezt meg az írta főleg aki a eu parlamentbe szólalt fel ,én csak a végét írattam 2 emberrel ellenőrizve, és a egész mailt átnézetve ,a srác profi angolos !!!!! Jó???? olyan írjon akinek reális meg normális a üzenete és a mi ügyünk viszi előre,persze a ellen oldal is tehet kommentet,írtam nekik mi lesz !!! Bocsi kicsit kemény vagyok és ellenszenves de muszáj,mert itt csak hülyeségek lesznek meg a ellenoldal szara......és a türelmi idő lejárt!!!!

  Hozzászólás


  • Andrisdiak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   engem pár száz dollárral megvet és kockázatosnak tekint, de cápát a sok tízezer dollárjával simán alkalmasnak könyveli el.
   cápa77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   A kockázat a tőkére megy
   Lehetsz értelmes gyorsan tanuló trader és talán kevés év alatt profivá tudnál válni akár és addigra lesz több spórolt megtakarításod mint amennyi most van, de ha kevés pénzed van akkor a Mifid szerint nem vagy alkalmas trédelésre.
   Viszont akinek nagy pénze van, de nincs annyi esze hogy ne utaljon be óriási összegeket nem megbízható helyekre azt bezzeg alkalmasnak véli a Mifid, senkire nem célzok, nem tudom ki mennyit utalt be. Andrisdiak erre gondolt.
   Mindenki akkora összeget kockáztat amit jónak lát azt kész. Nem kell ezt bonyolítania Mifidnek. Egy felnőtt embernek legyen annyi esze hogy ha kicsi a fizetése akkor ne kockáztasson egy traden 50 ezer forintot rövid távú pozin. Ha hosszú távon kereskedik az más helyzet abba a témába nem megyek bele most. Ott kénytelen vagyunk nem kicsi összeget kockáztatni mert ha pl 8 hónap után zárok egy pozit akkor nem négyezer forintot akarok kockáztatni és mondjuk 10 ezret keresni nyilván.
   cápa77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   a srác profi angolos!
   Szuper már csak egy profi magyarost kell keresned
   cápa77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Amúgy ha végig nemlegest kapunk VÁLASZT...
   Úgy tűnik végig nemlegest kapunk választ arra hogy helyesen fogalmazz

   Szeretnék segíteni mert a többiek lusták rendesen elmagyarázni mi bajuk a helyesírásoddal, pont ezért tart itt az emberiség mert sok emberben kevés az empátia. Vagy van de visszaélnek vele mások. Ne vegye magára akinek nem inge, csak ez hasznos téma nagyon sokak számára.
   Szóval:
   "nemlegest kapunk VÁLASZT egyértelmű nincs pénz"
   nemleges választ kapunk, akkor egyértelmű, hogy nincs pénz.
   Kihagyod az akkor meg a hogy szavakat,
   az helyett is a-t írsz: "aki a eu parlamentbe"
   rossz sorrendbe rakod a szavakat:
   "erre a mailre gondoltatok angolra"
   erre az angol mailre gondoltatok
   Az okát nem tudom, talán nagyon sietve fogalmazol mert azt hiszed így is megértjük, de nem könnyű és zavaró is értelmezni a mondataidat.
   cápa77 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Bocsi kicsit kemény vagyok és ellenszenves de muszáj
   Leírom a te nyelveden.
   Nem vagy ellenszenves megértelek, a ellenszenves támadásnak a kritikát veszed
   Ugye milyen szar értelmezni?

   Hozzászólás


   • Már nem tudtam javítani ezért ide írom. A hasznos téma azt az empátiára értettem, nem a helyesírásra, nehogy valaki félre értse, sajnos gyakori.

    Hozzászólás


    • A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     Már nem tudtam javítani ezért ide írom. A hasznos téma azt az empátiára értettem, nem a helyesírásra, nehogy valaki félre értse, sajnos gyakori.
     Empátiám van és ott használom,olyan mértékbe ahogy kell ,de én itt gyorsan írok,van ezer dolgom,nem empátia kérdése .....értem mit írsz,de attól értelmezhető mind ,annyira nem kínai !!!! Mögé lát mindenki,de sietek nehogy már még ingyenes fórumon regényt írjak itt másnak,aki szarik a lényegre meg a dolgára,ahelyet kötekedik magyar vírtusba,empátia dumával,az kicsi ja ,meg lesz is itt,helyénvalón kell kezelni jó,megfelelő jogviszonyba!!!

     Szóval nem ebbe kéne itt kötekedni de mint írtam mint empátia nulla akkor másnál is , olyan dolgokra kéne koncentrálni ami a Ironfx károsultak ügyét viszi előre!!! Kapis??? empátia,ok ha annyira zavaró kicsit magyarosabban írok,csak tudod a dolgok mögött más lapul ,azért írok ilyen hangnembe néha,ez a semmit tevő,hagyjuk ami lesz,dedózunk beszólással pisisek tárháza nálam,másba kéne kötekedni meg koncentrálni empátia terén is,jó!

     Hozzászólás


     • Remélem a nagy empátiáddal minden részét átlátod!!!!- jogi dolgokba nem folyok bele, más témára ÉRTEM ÉN IS ,RÁD BÍZOM HOGY FOGOD FEL!!!!

      GONDOLOM ÍGY MÁR ÉRTHETŐBB!ELLENSÉGES,JOGTALAN,BUTA,HÜLYE DOLGOKRA NEM FOGOK EMPÁTIÁT NYITNI,MEG EGY ÉPESZŰ EMBER SE!
      TÖBBET NEM ÍROM LE,DE NEM DEDÓZNI FOGOK ITT MEG ÉRTELMETLEN HÜLYESÉGEKRE IROGATNI !- észt se árt csiszolni mellé,empátia bizonyos szituba kell, itthon az sincs sok,azért áll itt a ország meg fog is !

      A ellenségeim a eszüket csiszolják inkább,mert rossz a logikájuk.... ok ??? !!!!

      Hozzászólás


      • Empátiához meg a világ elég kegyetlen, és buta azért van jog tudod,mert a sok hülye,buta,"jóakaró" ember szeret belelépni olyanba meg úgy ahogy neki tetszik vagy érdeke ,és semmi köze hozzá ,mert éppen nem érti olyan hü...e ,vagy gonosz ! EZÉRT LETT JOGRENDSZER!!! Emberek közötti ellentétet nem ezzel kezelik ,bizonyos szituba ahol nem sért jogot !

       Hozzászólás


       • Az empátiát a többiekre értettem nem rád. Gyakori a közöny, nincs elég összefogás. Tisztelet a kivételnek mindig.

        Hozzászólás


        • A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Az empátiát a többiekre értettem nem rád. Gyakori a közöny, nincs elég összefogás. Tisztelet a kivételnek mindig.
         Elnézést,erre érzékeny vagyok!

         Szép estét!

         Hozzászólás


         • Megértelek, jogos amiket mondasz, nem vagy ellenszenves, csak ne vedd támadásnak, tényleg borzalmasan fogalmaztál, mint aki nem okés. Sebaj mostmár tisztáztuk.
          Mit gondoltok arról ha uk fxgiant-nál nyitnátok számlát cserébe apránként odajuttatja iron a pénzetek? Uk elvileg biztonságos, valamit csak ki lehet alkudni. Csak saját felelősségetekre hallgassatok rám vagy bárkire.

          Hozzászólás


          • A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Megértelek, jogos amiket mondasz, nem vagy ellenszenves, csak ne vedd támadásnak, tényleg borzalmasan fogalmaztál, mint aki nem okés. Sebaj mostmár tisztáztuk.
           Mit gondoltok arról ha uk fxgiant-nál nyitnátok számlát cserébe apránként odajuttatja iron a pénzetek? Uk elvileg biztonságos, valamit csak ki lehet alkudni. Csak saját felelősségetekre hallgassatok rám vagy bárkire.

           Semmi ilyet, ezzel még Bak Norbi jött régen,kértem erről van szerződés? Nincs,akkor kuka!

           Engem Pálinkás N. úgy vágott át: Fca helyett Cysechez tette a pénzem ,a előre megegyezett(FCA) ,és emailbe visszaigazolt email ellenére! Ez a cég csaló! Ami pénz jön be pár kis számlát talán fizettek , legyen okuk mire hivatkozni hogy ők becsületesek ! Szánalmas ok és adósság rendezés,politikai hátérrel!!

           EZ KAMU DUMA ,ŐK FEJLŐDJENEK,DE AKI AKARJA PRÓBÁLJA KI,EGY FÓRUMON SINCS ENNEK BIZONYÍTOTT OKA,MEGTÖRTÉNTE!

           Hozzászólás


           • Az fxgiantnak nincs tudtommal ciprusi ága, az tiszta uk asszem. Iron tulaja a tulaj de másik cég. Aki oda nyit azt nem tudom hogy tudnák ciprusra irányítani. Ciprusi Ironfx külön cég, de azért járjatok utána, hogy Fxgiantnak tényleg nincs e ciprusi leánya vagy ilyesmi.

            Hozzászólás


            • A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             Az fxgiantnak nincs tudtommal ciprusi ága, az tiszta uk asszem. Iron tulaja a tulaj de másik cég.
             IGEN MERT A iRONFX engedélyét bevonták mindenütt Cipruson kívül és Ausztrál cég is 3. cég!!!!! nem látod át , na ne? És a pénzed tán a Ironfx-hez kerül, régen volt vmi ilyen apróbetűs rész benne ,trükkös a szerződés!!!! Korábbi részekbe benne van,azóta lehet változtattak,de amiről nincs szerződéset felejtsd el!

             Hozzászólás


             • https://pbs.twimg.com/media/C3lNhQAWcAAJ9tZ.jpg:large

              https://pbs.twimg.com/media/C3qd0CsWAAQL9V_.jpg

              twitter képek ,itt van több :https://twitter.com/Aaqilforex/statu...47705571037185

              Én kértem utalják át a IRONFX UK HOZ A pénzem átváltva még ABUSIVE TRADER mailek előtt ,azt se tették meg,mert a 2 felügyelet nem is engedi ,FCA-ál nem tudnak csalni,korruptok lenni!!!!-ez egy trükk mintha nem lenne gond,bíróságon kihámozom velük,hogy verjek alájuk ezzel is!!!!

              Hozzászólás


              • Ha kis összeggel nyitod a giant számlát akkor próbára tudod tenni hogy tényleg fca alá ment a pénzed? Giant uk esetén fca meg kell hogy védjen, akárhol tartják a beutalt pénzeket akkor is muszály fizetnie giantnak ha kikéred.
               Valamit csak ki lehet találni. Adhatnának 100% bónuszokat újra meg újra minden befizetésedre giantnál, cserébe addig nem kérnék visszautalást amíg mindig ad folyamatosan bónuszt, de nem azzal a profitfelezős feltétellel. Ja és óvatosan tradelnék, nem érdemes csalni vele, lebukik az ember aztán többet nem kap. Én szeretek tradelni, ha beragadt volna mondjuk 500 ezer forintom ironba akkor lemondanék róla ha cserébe újra meg újra kapnék 100% bónuszt giant uk-nál. Nekem megérné, nektek nem tudom.

               Hozzászólás


               • A csodamacska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ha kis összeggel nyitod a giant számlát akkor próbára tudod tenni hogy tényleg fca alá ment a pénzed? Giant uk esetén fca meg kell hogy védjen, akárhol tartják a beutalt pénzeket akkor is muszály fizetnie giantnak ha kikéred.
                Valamit csak ki lehet találni. Adhatnának 100% bónuszokat újra meg újra minden befizetésedre giantnál, cserébe addig nem kérnék visszautalást amíg mindig ad folyamatosan bónuszt, de nem azzal a profitfelezős feltétellel. Ja és óvatosan tradelnék, nem érdemes csalni vele, lebukik az ember aztán többet nem kap. Én szeretek tradelni, ha beragadt volna mondjuk 500 ezer forintom ironba akkor lemondanék róla ha cserébe újra meg újra kapnék 100% bónuszt giant uk-nál. Nekem megérné, nektek nem tudom.
                Ott sztem nincs bónusz,én FCA-ál nem láttam még bónuszt ??? market maker ciprusi szerencsejáték csak ez ,amire jó

                XM ctr mind ciprusi foss

                Hozzászólás

                Working...
                X