Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Ciprusi Ombudsman döntését kaptam meg két évvel a beadás után. Jó hír: Valóban van ilyen hivatal, és foglalkoznak a bejelentésekkel. Visszanézve a fórumot különbségeket tesznek a panaszosok között. Van akit elhajtottak, van aki a deposit egy részét kapta vissza stb. Nekem jelentős profit is van számláimon. Nem ellentétes pozíciók nyitásával. Egyedül kereskedtem a számláimon. Egy hat oldalas aláírt beszkennelt levelet kaptam. Nem mindent fordítottam még le. Magát a döntést másolom be, miszerint ha panaszos és az Ironfx írásban elfogadja a döntést akkor az Ironfx-nek egy hónapon belül vissza kell fizetnie a letét összegét. Ez után le van írva a panasz történet, majd az indoklás. A fő bűn, hogy azonos ip címről másik cliens számlájával kereskedtem azonos stílusban. Ez természetesen hazugság. Azon kívül döbbenet, hogy pl. családtagom a saját számláján otthon ugyan arról a külső IP címről nem nyithatja meg ugyan azt a kereskedési pozíciót mint én. Le is írták, hogy nincs bizonyíték csatolva. Van még sok minden, paragrafusok, Ironfx szabályzat idézetek, nem tudtam mindent lefordítani.
  Kérdésem: Aki kapott hasonló Ombudsman döntést mi lett a folytatás, ha elfogadta / nem fogadta? Mi van ha elfogadom, hogy csaló vagyok a letét visszafizetés reményében majd akkor se fizeti ki az Ironfx a letétet, de azzal már beljebb vannak hiszen aláírtam, hogy csaló vagyok. Ha kényes az infó privátban válaszoljatok. Ha rájövök, hogy kell képet is bemásolni akkor megteszem, mert a kép URL cím bemásolása a kép URL cím bemásolását jelenti nem a képet. Segíthettek.

  Hozzászólás


  • tedd be a képet https://imgur.com/ használva...

   Hozzászólás


   • Att16 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ciprusi Ombudsman döntését kaptam meg két évvel a beadás után. Jó hír: Valóban van ilyen hivatal, és foglalkoznak a bejelentésekkel. Visszanézve a fórumot különbségeket tesznek a panaszosok között. Van akit elhajtottak, van aki a deposit egy részét kapta vissza stb. Nekem jelentős profit is van számláimon. Nem ellentétes pozíciók nyitásával. Egyedül kereskedtem a számláimon. Egy hat oldalas aláírt beszkennelt levelet kaptam. Nem mindent fordítottam még le. Magát a döntést másolom be, miszerint ha panaszos és az Ironfx írásban elfogadja a döntést akkor az Ironfx-nek egy hónapon belül vissza kell fizetnie a letét összegét. Ez után le van írva a panasz történet, majd az indoklás. A fő bűn, hogy azonos ip címről másik cliens számlájával kereskedtem azonos stílusban. Ez természetesen hazugság. Azon kívül döbbenet, hogy pl. családtagom a saját számláján otthon ugyan arról a külső IP címről nem nyithatja meg ugyan azt a kereskedési pozíciót mint én. Le is írták, hogy nincs bizonyíték csatolva. Van még sok minden, paragrafusok, Ironfx szabályzat idézetek, nem tudtam mindent lefordítani.
    Kérdésem: Aki kapott hasonló Ombudsman döntést mi lett a folytatás, ha elfogadta / nem fogadta? Mi van ha elfogadom, hogy csaló vagyok a letét visszafizetés reményében majd akkor se fizeti ki az Ironfx a letétet, de azzal már beljebb vannak hiszen aláírtam, hogy csaló vagyok. Ha kényes az infó privátban válaszoljatok. Ha rájövök, hogy kell képet is bemásolni akkor megteszem, mert a kép URL cím bemásolása a kép URL cím bemásolását jelenti nem a képet. Segíthettek.
    Klikkelj az ''IRATKAPOCS'' ikonra, megnyílik egy ablak, ahova feltudsz 8 képet tölteni egymás után. Tallózás - Feltöltés
    Csatolt fájlok

    Hozzászólás


    • Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	201,5 KB
ID:	160303
     Másolat:Ombudsman

     Hozzászólás


     • Levél részletek. Decision of Ombudsman:

      Click image for larger version

Name:	Decision_2.jpg
Views:	1
Size:	214,6 KB
ID:	160304
      Click image for larger version

Name:	Decision_3.jpg
Views:	1
Size:	208,6 KB
ID:	160305

      Hozzászólás


      • szia Att16, én is megkaptam, szerintem nem kell válaszolni rá.

       Hozzászólás


       • Sziasztok!

        Elég régen írtam utoljára erre a forumra, de ma megteszem újra, mert a már majd-majd elfeledett ombudsmani határozat megérkezett jó 2,5 év után.
        Egy az egyben azt a döntést kaptam meg én is, amit már az előttem lévő hozzászóló feltöltött.
        (Természetesen a részletek, meg az összegek mások).
        Nekem is az a kérdésem, hogy érdemes-e elfogadni ezt a "hihetetlen nagylelkű" döntést? (végülis 2,5 évig használták ingyen a pénzem és az alaptőkét fizetik ki... I love Cyprus)

        Mindenkinek kitartást, mert lehet, hogy van (fél)igazság még Cipruson is....

        Hozzászólás


        • Sziasztok,

         Én is kaptam hasonlo levelet.Az ombudsman szamomra 'kedvezoen' döntött,természetesen csak a letétet iteltek meg nekem,de profitom nem is volt csak vesztesegem.A döntés szórol szóra ugyanaz mint ATT16 esetében. Viszont elég érdekesnek találom a 25. pontot.

         "25.Ez a döntés végleges, és nem vonható bírósági fellebbezés alá, feltéve, hogy az IronFX Global Ltd két hónapon belül írásban nyilatkozik a Pénzügyi Ombudsmannak, hogy elfogadja ezt a határozatot. "

         Ezek szerint a döntés akkor érvényes ha ezt az ironfx elfogadja.
         Javitsatok ki ha tévesen forditottam es hibasan értelmezem.
         Nektek mi a véleményetek erröl?

         Hozzászólás


         • Szépjónapot, rég jártam erre.
          Látom azóta is megy az ombudsman meg a nagy semmi..
          Én azóta ismét duplázta, már az iron számlám, poénból, mert hátha 1x kifizetnek és legalább sokszorosát kapom majd vissza. De ugye még sehol semmi. Kiutalást elvileg kezdeményeztem még sok éve, feldolgozás alatt gondolom még, meg azóta meg 10x-ztem a számlám.. lassan ott tart a pénz, hogy tényleg megéri vele foglalkozni, meg ajtót csapkodni. Ha írok nekik mailt leszarják? Nem trükköztem bónusszal, és emiatt nem is tudnak semmi ilyen logot felhozni ellenem.

          Hozzászólás


          • hali. gondolom a kérdés költői volt, tonna reklamáció lóg a levegőben már lehet több mint 2 éve megválaszolatlanul. annak idején se hatotta őket meg, hogy csaltál-e vagy sem, "véletlenül" kiment kb mindenkinek egy levél másfél éve vagy mikor, hogy csaltál, és hogy tőlük aztán ne várj semmit a javadra, merthogy úgyis benne van a t&cjükben hogy bármikor bármit bármire módosíthatnak, kb a lelked adtad el szerintük virtuálisan mikor elfogadtad és pénzt tettél be oda.

           aztán a következő ilyen levél meg az volt, hogy aki ezt a levelet megkapta(az mindegy hogy véletlenül-e), az már az iron felé semmivel nem élhet, maximum futhatsz az ombudsmanhoz, akihez nyilván nincs semmiféle befolyásuk . aztán jött egy nagy csend, azóta csak találgatni tudok, de a másfél éve legutoljára kijutott belső infok alapján kb azt saccolom hogy az megy, hogy anno rájöttek hogy bármilyen lassan is de szorul a hurok a nyakuk körül, ám addig is a "csalók", meg sikertelen ombudsman reaklamációk által csökkentett összegen törik már csak a fejüket hogyan kéne kifizetni. na úgyhogy gondolom a bennfenntes brigád kb azon van hogy összerántsák ami kell, addigis amíg ez nincs meg, húzzák az időt amennyire lehet.

           ez a bajom amúgy az ilyen és ehhez hasonló cégekkel, hogy 5-6 évente periodizál valami ***** nagy balhé, legjellemzőbb hogy lelépnek a befektetők pénzével, de legalábbis valami jó nagy disznóság van elkövetve vele ami balul sikerült és kiderült. és nincs cég aminek a múltja garancia lenne rá, hogy ilyen ott nem történik meg.

           Hozzászólás


           • Van az már lassan 3.5 éve is ...

            az alábbi, elhíresült hangfelvételen Németh Zoltán, ahogy itt hívtuk hazudós Zoli beszél, a cég akkori magyar részlegének vezetője, ennek a topicnak az indítója.

            Rendőrség is kereste már de haza biztos nem jön.

            Tudtok róla valamit?

            Hozzászólás


            • várj ez most hogy van kereste a rendőrség, jó nem találták és akkor így ennyi? ha már csak ennyit tudni lehet róla hogy Cipruson volt vagy van, és ha itthon nem találták de határon átnyúló tevékenységként még mindig foglalkozott magyarokkal, akkor ez az ügy hogy nem ment tovább? ha rábizonyítható bűncselekményről szó lenne már rég valami elfogatóparancsot kiadtak volna ellene a vádolt összegek nagysága vagy már eleve a talán még jelenleg is folyó tevékenysége miatt nem? azért ez nem kisebb rendű mintha valaki kiköltözne ciprusra és akkor onnan rendelgetne gyilkosságokat otthonra nem? tuti megkeresnék és lekapcsolnák. gondolom biztos feljelentette akkor valaki, aztán úgy voltak vele megkérdezik úgy volt-e, aztán majd a vallott vagy nem vallott dolgok alapján kerekítenek valamit.

             Hozzászólás


             • azt ugye tudod hogy hivatalosan még az ironfx szolgáltathat magyarországon, nem vette el az mnb az engedélyét?

              többek között azért is mert a sok károsult a másik károsultra vár hogy megoldódjon ez a csúnya történet... kíváncsi lennék innen hány tag terelte hivatalosan jogi útra az ügyet
              jó magyar módra: "csináljanak már valamit"

              Hozzászólás


              • az úgy rideg. tehát ha valaki lopni akar, akkor megéri Magyarországon külföldi székhelyű cégeket üzemeltetni, mert az MNB úgyse csinál semmit. ha egy magyar cég csinálná ugyanezt, bezzeg 2 nap alatt helyszínen rúgnák rájuk az ajtót, lakat rá, bírság, bilincs, stb..nem értem mennyiből tart többe bevonni annak a fosnak a működését nálunk. lényegtelen hogy a cysec felügyeli, az ország is tehet ellene ahova szolgáltatnak.

               Hozzászólás


               • Ma Én is kaptam levelet, hogy jogos a követelésem. Még nem bogarásztam át, de valamitől kb.400 dollárral kevesebb mint az Én követelésem. Legyenek boldogok tóle, csak fizessék ki a többit

                Hozzászólás

                Working...
                X