Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • fxshanky eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Hali,
  Amikor beadtad az egészet az Ombudsmanhoz, kaptál egy levelet tőlük az eljárás megindításáról.
  Ebben a levélben benne van, hogy nyilatkozni kell majd hogy elfogadod vagy nem a döntésüket. (SOLEMN DECLARATION)
  Ezt kell visszaküldeni.
  Köszönöm . Elökeresem .

  Hozzászólás


  • https://www.financemagnates.com/cryp...ypto-exchange/

   Nem eleg a 178millio dolcsi ellopott ugyfelpenz, itt van a kovekezo tervuk.

   Hozzászólás


   • https://private.ironx.io/

    Na ezek loptak el a penzt

    Hozzászólás


    • suncika eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     https://private.ironx.io/

     Na ezek loptak el a penzt
     És hogy ezek miért nem rohadnak már a börtönben?
     willow

     Hozzászólás


     • willow eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      És hogy ezek miért nem rohadnak már a börtönben?
      az élet nagy kérdései

      de sokan nem rohadnak ott, köztük ezek a díszmajmok se

      Hozzászólás


      • amelyik féreg nyugodtan alszik, tegye csak amíg lehet. az igazságszolgáltatásban az a félelmetes az ilyeneknek, hogy tényleg lassan, de őrölnek a malmok. ha 6 év telik el se jelent semmit, amíg nincs végkifejlete az egésznek, igazából vagy megússzák vagy nem, hiába hiszik ***** okosnak magukat és hiszik azt hogy ez már lecsengett ügy és úgyse lehet mit csinálni vele. még mindig nagyon rondán fel lehetne göngyölíteni ezt az egészet, lehet hogy akár 1 ember elég lenne hozzá aki látta belülről az egészet és mondjuk megfenyegetik vagy magától kezd beszélni, ez is nagyon el van felejtve hogy megtörténhet. egyszer láttam már ilyet egyik irodán, és azt úgy hogy többen ültünk a váróban de leszarták ők ki mit lát. véletlenszerűen jelent meg valami ukrán-magyar hapsi aki valamiért biztosra vette hogy ott lesz akit keres, és a legutolsó retkes csövest hozta magával kíséretnek, aki ránézésre 500 forintért belevágott volna bárkinek a torkába ott a helyszínen. a keresett illetőnek 2 teljes hónapra kellett eltűnnie mindenkinek a látóköréből, recis csaj meg amúgy csak habogni tudott. akinek hiányoznak ilyenek az életéből, lopjon csak. nagyon a fejükbe vehették egyesek, hogy úgyse lesz ebből semmi baj kellő idő elteltével, ami már csak azért is vicces, mert itt korántsem érinthetetlen emberekről beszélgetünk, egy amatőr piti szaros tolvaj bandáról van szó a korábbi résztvevőivel együtt, akik nem értem hogy nem félnek, mivel simán benne van a pakliban amiket mondok, még ma is, és még a jövőben is.

       Hozzászólás


       • Fehér galléros bűnözők milliói éldegélnek világszerte. Magyarország nem elegendő példaként?

        Hozzászólás


        • de, csak különbség van az érinthetetlen emberek közt, meg azok közt akik hétköznapi kishalként kiálltak a hentes pult mögül, elmentek brokeresdit játszani,és közben mindenféle dolgok tudója lett a cég belső ügyeit illetően amire itt csak nagy körvonalakban találgatás megy. visszaolvasva én úgy láttam ***** komoly eszközök vannak egyesek birtokában volt alkalmazottakkal szembeni zsaroláshoz. ehhez képest nem nagyon láttam olyan fázist itt az ügyek bármely szakaszában, hogy rájuk lett volna szállva pár olyan bizonyíték meglobogtatásával, ami által nagyon kellemetlen procedúrákat kapnának a nyakukba, és esetleg még börtön is lehet a vége egyes eseteknél + az ideg ami ezzel jár, stb, hiányozna ez nekik? egyszerűbb lenne együttműködni szerintem. ehelyett gondolom simán élik valahol világukat azóta is, háborítatlanul. pedig azt nem hinném hogy egyikük se csinált soha semmi olyat ami miatt el lehetne kapni, és soha semelyikük nem csinált olyat se ami olyan bűncselekménynek számít, aminél nem tudnak az ironra mutatni, hogy elnézést én a cég alkalmazottja vagyok és csak terméket árultam. és hogy persze egyik ilyen esetnél sincs semmi nyom, nameg persze olyan se ami lenyomozható.

         Hozzászólás


         • Természetesen kúrjanak rá!

          Ha nálunk egy Kulcsár, egy Tarsoly, egy Farkas Flórián érinthetetlen akkor no comment. Lőrinc is szarból jött de ő valóban érinthetetlen stróman. Nem lehet tudni, h ki hova és miért van bekötve, mennyit tud stb. Pl Tarsoly titkárát ki sem hallgatták mert Polt lányához van kötve. Képtelenség átlátni ezt az Iront, h védve vannak az tuti.

          Hozzászólás


          • Nos,hát én idén március 19.én kaptam meg az ombudsman döntését, miszerint visszajár a letétem, persze csak ha az ironfx is elfogadja ezt és nyilatkozik erről 2 hónapon belül.
           Tegnap rákérdeztem már az ombudsmannál mi a helyzet, lehet e tudni valamit arról mit is reagált az ironfx.
           Mit ad isten, nem fogadta el.Már miért is fogadná hisz senki nem kötelezi rá, csak megkérdezték,hogy egyetért e azzal hogy ki kellene fizetnie a pénzt amivel tartozik.Ő nem ért vele egyet és ezzel van intézve. Erre kellett várni 2,5 fél évig.


           As stated in the Decision Paragraph 24, the Company had 2 (two) months (until 16/05/18), to inform us whether they accept or not the binding nature of the Decision of the Financial Ombudsman.

           Please note that IronFX rejected the Decision of the Financial Ombudsman.

           Furthermore, on our behalf the case is considered closed and you may proceed to the Court of Law in order to get your claim.

           Hozzászólás


           • HA elfogadja?? beszarok bazdmeg ilyen nincs mi az hogy ha elfogadja? ilyet próbálna meg valaki itthon hogy mondjuk csinál egy magyar céget, gyűjti a befektetők pénzét valamilyen számlákon, és nem adja ki a letétet az ügyfélnek a kérésére ha megvan még, bármilyen jogcímen. hallod, az ajtót rúgnák rájuk kb.. hol élünk? egyszerűen ez nem igaz bazdmeg hogy az EU-ban ilyen létezik. oké hogy sufnituningoltak mindig a t&c-be valamit visszamenőleg is, de azért itt egy elméletileg szabályozott pénzügyi szervezetről beszélünk, ahol azért ők is szorulnának bizonyos korlátok közé ebben. te vagy az ügyfél, nincs folyamatban tranzakciód, megvan a letéted. miről beszélünk itt? mi az hogy bármi kifogással nem adják ki? ilyen nincs. kurvára mutasson rá az az ombudsman szerintem arra a részre a sziszeknél, hogy az általuk felügyelt cég olyat megcsinálhat bármire is hivatkozva, hogy így rendelkezzen egy rendelkezésre álló tőke felett.

            Hozzászólás


            • Remuskaa30 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             Nos,hát én idén március 19.én kaptam meg az ombudsman döntését, miszerint visszajár a letétem, persze csak ha az ironfx is elfogadja ezt és nyilatkozik erről 2 hónapon belül.
             .
             Bakker, ez azért ultra gáz. Még egy ilyen szemét tolvaj bandát. Mi a fenét lehet ezekkel csinálni, hogy legalább a depositot vissza adják?
             Szanyi úr már felhagyott ezzel a projekttel?

             Hozzászólás


             • Fogalmazom a levelet az Ombudsmannak. Nálam most jár le a két hónap válasz nélkül. Rögtön fel is szólítom őket, elutasítás esetén tegyék a kötelezettségüket, forduljanak a CySEC-hez, az ügyészséghez, hiszen a pénzügyi bűnözés erős gyanúja áll fenn. Ha megkapom a nesze semmi kitérő választ, lehet folytatni Szanyi Tibor felkérésével, FPA fórummal, EU Ombudsman levéllel. Jó lenne más is ezt tenné. Ne azt érzékeljék, hogy már mindenki kidőlt a harcban, már csak néhány kötözködő panaszos van!

              Hozzászólás


              • Hol van Dimitrisz? - 11017. beírás

               Hozzászólás


               • https://t.me/hashcardscamgroup/8780
                willow

                Hozzászólás

                Working...
                X