Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

IronFX

Collapse
X
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Sziasztok! hogy a túróba értétek el, hogy visszautalták a pénzetek? 4 éve Waiting for Processing a státusza a kiutalásnak, persze az iron azt írta abuzív voltam, ami akkora kamu mint maga a cég.

  Hozzászólás


  • Sziasztok !

   Én a 8 hónapos választ várom ,már itt kéne legyen ! Írtam mailt nekik, 7 napig várok aztán telefonon hívom őket ! Aki károsult jelezze felém, és egy nagy perbe itthon részt kíván venni, Nem lesz burkolt a per a "bentlévők" előtt ,és a nyerési esély se !!!A tények egyértelműek , bukott ügy nekik csak okosan kell forgatni a joggal és nem Cipruson ! Közjegyzői dolgot nem néztem még , ha nincs válasz vagy rossz én kezdem a ismiket, károsultakat összeszedni hozzá, hisz együtt könnyebb és olcsóbb is !

   Ezt küldtem nekik hétfőn angolul ,a Itolmács.hu fordította:
   A fordítandó email:

   Letelt a 8 hónap, a vizsgálati idő, várom a korrekt válaszukat ! Eddig vártam mi lesz ebből a Ironfx ügyből ,de ezzel a önök felé tett bejelentéssel elindítottam a első lépést a pénzem és jogaim védelmében . Ez a cég a market maker vagy ECN mindegy ,mert ki nem tud közvetíteni a tőzsdére közvetlenül 1lot-nál kisebb mennyiséget,amit csak a cégen belül old meg ,és a ügyfelek pénze ellen játszott, A bónusz rendszere meg egyenesen katasztrófába vezetett , mert ha nem nyert a cég , a ügyfelek rövid időn belül elnyerik azt a pénzt is ami nincs, teljesen felelőtlen dolog volt .A harmadik pillér ,meg a ügyfelek törvény szerinti elkülönített pénzéhez, tilos nyúlni, ami eltűnt !

   Ez a elsődleges bejelentésem önöknek a Pálinkás Nikoletta megtévesztő pénz behúzó manővere volt , ami nem a Fca angol pénzügyi felügyelet alá ment,mint azt ígérte a mailbe, de a Cysec-hez ! Nem gondolják ezt a bűntettet a bíróságon ,valaki kibeszéli , megvédi a cég részéről !?

   A abusive trader -t kapott mindenki hirtelen időhöz jussanak, érdekes 1éve kezdenek a ügyfelek pénzt kapni, mert a cég már tud lassan fizetni !

   Én szeretnék velük kereskedni, azért marad ott a többi pénzem , de kell biztosíték védve vagyok a pénz tulajdona felett ! Nem csaltam,amit bármikor tételesen bizonyítok bíróságon , nem is lehet így ahogy sok embert megvádoltak , ez csak a cég mentőöve jogilag, meg cégnév , egyéb módosítás !

   Én innentől kőkeményen védem a jogaim , és a bíróságon , Magyarországon perelem be a céget , már új törvény van, van videokonferencia, vagy ha nincs ott a ügyfél, nélküle zárul a ügy ! Kártérítési igényem is lesz a erkölcsi,emberi károkért ,és a 2015-től nem tudom használni a pénzem miatt!

   Felháborító ez a bűnöző banda más emberek pénzét 2015-től birtokolja jogtalanul, és mennyi lelki és egyéb,álmatlan éjszakát okozott sok embernek akiknek akár egész életi munkájuk része, egy része volt ebben ! 2019 írunk a Eu-ban , jogállamba vagyunk, ha nem kapok igazságos döntést , összeszedem a összes károsultat és a helyi bíróságokon , Eu ügyészségen , Eu parlamentbe, médiába iszonyú jogi támadást indítunk e pénz sikkasztó cég ellen, sokkal tartok kapcsolatot ! Nem tudnak mindenkit lefizetni , se a médiába, se a jogba, és olyan tényeket tárunk fel ,ami bizonyítható mi- miért és hogyan történt !

   Köszönöm a megértésüket és a válaszukat várom !

   Hozzászólás


    • Én is végigjártam amit te, de sajnos nekem eddig még nem utalták vissza a tőkémet -
    Jól csinálod. Rá kell írni akire csak lehet. Remélhetőleg az Ombudsmani döntéssel rendelkezők sorra kerülnek, ha már egyszer elkezdtek fizetni. Én még annyit tettem hozzá tavaly az Ombudsman válaszlevélben, hogy a „döntést” elfogadom, de az indoklással nem értek egyet. Vállalom, hogy elállok a peres útra tereléstől az egész egyenlegre vonatkozóan, amennyiben az Ironfx is elfogadja a döntést és ki is fizeti a depozit-ot.

    Hozzászólás


    • Baj van, ma írtak nem ment el a mail, és tényleg hosszú volt ! 8 hónapot várhatok megint ! Atya ég,én lüke, azt láttam a complainre nem ment, de azt hittem a másikra igen !

     Hozzászólás


     • Sziasztok!

      Én 2015 óra várom a csodát, hogy a letétet amit jogosan követelek vissza, kiutalják a számlámra. A téma a klasszikus, abuser tradernek lettem titulálva, azóta is 'Waiting for Processing' a státusz a kiutalási kérelmeknél.

      Úgy látom vannak olyan fórum tagok, akik sikeresen visszaszerezték a pénzüket. Van esetleg valaki (ügyvéd, éllovas, bármi) itt a fórumon aki tud segíteni, elindítani a folyamatot, hogy hozzájussak így 4 év után a jogosan követelt pénzemhez?

      Hozzászólás


      • shortosgyula
       shortosgyula kommentje
       Editing a comment
       Pereld be őket ( van akinek fut itt pere 4 éve, nulla eredménnyel...) Ha nem fizetnek maguktól akkor nem is fognak

     • Sziasztok,

      Ma másfél éve, hogy a legutolsó haza utalási próbálkozásom beadtam.
      Gondoltam írok a chat ablakba, hogy megkérdezzem mi van, a customer support kapásból lezárta a beszélgetést. Gondolom egy robot szépen be van erre állítva.

      Ez kész röhej gyerekek. A pofám leszakad.

      Személyesen próbálkozott már valaki? Cipruson? Egy kellemes kis nyaralással karöltve

      Hozzászólás

      Working...
      X