Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

DTT Financial

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #31
  Kár alkudozni, nem valószínű hogy változnának a feltételek.
  Egy pozíció max 1 lot lehet, tehát a 2,5 lotot csak 1+1+0,5 kötésekkel tudod megnyitni. Azt is csak úgy, hogy H1-en nyitsz 1 lotot, H4-en még egy lotot, meg D1-en 0,5-öt. A kötések grafikusan csak azon az idősíkon látszanak, ahol nyíltak. Tehát H1-ben csak a H1-ben nyílt kötések látszanak, a többi nem. A részletes kötéslista persze mindent tartalmaz.

  Hozzászólás


  • #32
   Zooli Trading Klub eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   Kár alkudozni, nem valószínű hogy változnának a feltételek.
   Egy pozíció max 1 lot lehet, tehát a 2,5 lotot csak 1+1+0,5 kötésekkel tudod megnyitni. Azt is csak úgy, hogy H1-en nyitsz 1 lotot, H4-en még egy lotot, meg D1-en 0,5-öt. A kötések grafikusan csak azon az idősíkon látszanak, ahol nyíltak. Tehát H1-ben csak a H1-ben nyílt kötések látszanak, a többi nem. A részletes kötéslista persze mindent tartalmaz.
   Ez a rugalmatlanság hiánya, pedig nekik jobban megérné mint nekem az hogy mi hogy látszik nem nagy kaland, mert úgyis minden elemzés másik felületen menne, és ott akár egy demón lehetne kötögetni.. De így h maximumon járatva is havi 320 pip kell, miközben lehet nincs is annyi mozgás.. Max tükörpárokkal trükközve, vagy xau.. mindenesetre egy egészséges üzleti kapcsolatban nem csak 1 irányból diktálnak és kész.. Az semmi jóra nem vezet..

   Hozzászólás


   • #33
    Szia Misi,

    Azt nem tudom, hogy ezek a zenék mennyire jók, vagy nem, de engem maga a szakmai része jobban érdekelne. Engedelmeddel szeretnélek valamire rávilágitani illetve kíváncsi vagyok a véleményedre is.
    Sajnos évek óta visszatérően tapasztalom ( a nem eredményes kereskedőknél , épp ezért ritkán találkozom az ellenkezőjével, mivel eredményes kereskedő ritka mint a fehér holló) , hogy a legtöbb tréder a lot( vagy pip) irányából közelíti meg a kereskedést. Nem győzöm hangsúlyozni, még nem találkoztam olyan eredményes kereskedővel, akit nem hagyott volna hidegen a lot mérete, mint fontos tényező. Ezek a tréderek egy változó, kiszámolandó nem fontos számként tekintenek rá

    Azt gondolom ki kell jelenteni, a kockázatkezelés azaz MM (money management) nélkül nincs eredményes számla. Ez alap és nélkülözhetetlenen , aki komolyan kereskedik, csak is ezzel a módszerrel mehet neki a piacnak. Mint sokan tudjuk ez nem szerencsejáték, illetve úgy is lehet tekinteni, de azokat hosszútávon meg fogja verni a piac.
    Amennyiben a helyes kockázatkezelés elvéből indulunk ki, akkor a lot értékének meghatározása csak egy számolásból eredő érték lesz. Mint tényező - főleg amennyiben automatizálva számoltatjuk - figyelmet sem érdemel, csak egy szám. Tőlem lehet 1 is, vagy akár 50 , de én 100 lottal is bátran és minden feszültség nélkül bekötök.

    Már csak annál az egyszerű oknál fogva is,hogy eleve nem is szoktam figyelni, (mivel nincs jelentősége) , de legfőképpen fogalmam se szokott lenni épp melyik kötésem mekkora lottal kötöm. Adott lesz egy szám és annyi. Ugye az is egyértelmű, hogy kockázatkezelő tréder nem tud fix lottal dolgozni.
    Merem remélni, sokan vannak olyanok akik szintén hasonlóan gondolkodnak, és mint kockázatkezelő trédereknek ez alapszintű szabályként van benne a rendszerükben.

    Amennyiben valakinek már ezek sem érthetőek, nyugodjon meg majd a végére az lesz.

    Először is tegyük nagyító alá a feltételrendszereteket. Azt mondod számla 1.000.000. $ ahhoz tartozó max kötésméret 2,5 lot / kötés egy páron / az elvárás sem nagy évi 10% azaz havi 0.8- 0.85% így az 1 milliós számlán évi 100K $ azaz 8000-8500 $/ hó hozam.
    Nézzünk mit mond erre a tudatlan. Ó ez jónak tűnik, ez megugorható sima ügy. Végül is ez semmi csak havi 1 % , viszont végre itt a lottó ötös, a várt nagy pénz, 1 millió az álmok álma.
    Mert ugye minden amatőr az mögé bújik, azért vagyok eredménytelen mert kevés a pénzem és nagy kockázatot kell vállalnom, bezzeg, ha volna sok pénzem nem kellene nagy kockázattal nyomnom

    Havi 1% az 1 milliós számlával !!! Jó , de van még egy akadály, ennél a nagy számlánál valahogy majd le kell tudni győzni a lot méretből adódó stresszt. Igen ám , de ebben is segítenek ezek a jótevők, az se lesz probléma, mert ahogy eddig is, ezután is 1-2-3 lottal kell kötögettem.
    Hát ez őrület, ez maga az EuroLotto ötös!!!

    És akkor !!! Engedelmetekkel Én lennék a példa. Én egy day trader vagyok, aki évek óta azonos rendszerben dolgozva, szép nyugodtan legyártja a havi 5-12 db R- jét !!! Gondolom a tapasztalatlanok
    most nem értik, mit is ? A szakmabeliek már kezdik sejteni, (sőt pontosan tudják) hova fogok kilyukadni. Igen, sok tucatnyi kötéssel pluszokat/mínuszokat gyártva havonta 5-12 R- nyit szoktam termelni, ami csak is az MM beállítástól függ, hogy az százalékban meghatározva mennyi szokott lenni. Maga a számla éves hozama - ezen kívül - még attól is függ, hogy ezeknek az R -eknek az értéke milyen ütemben, mekkora méretre van átállítva. Ez - nem lehet túl sok embernek ismerős, mivel használata nem jellemző a sima trédereknél, inkább a vagyonkezelők, alapokat kezelő tréderek eszköze - éven belüli account managemant.

    Most akkor mondjuk azt Nektek dolgozok ...... Lehetőségek, korlátok, adottak........ Mint day trader jellemzően, 6 és 12 pip közötti , de max 15 pipes kockázatokkal dolgozom, azaz R-ekkel. És akkor itt az ideje - a kezdőkkel- megértettni, mennyire jelentéktelen tényező maga a lot méretezés, illetve mekkora korlát és milyen lehetetlen helyzetet hozhat, ha valaki ezzel a korláttal próbálja kontroll alatt tartani a trédert.
    R meghatározása és kiszámolása....
    R = számla összege X (szor) meghatározott % azaz R határozza meg mennyi lesz összegben, vagy akinek jobban tetszik %-ban a veszteség, vagy a nyereség, amennyiben 1 R-nyit elmozdul a piac. (hogy mennyit és milyen irányba mozdul el, annak itt most nincs jelentősége ,erre senki ne kezdje el írni a sületlenségeit).
    Tehát pl, 1.000.000.$ X 0.1 % azaz R-enként nyerő vagy vesztő 1000 $ vagyis a tőke 0.1 %.

    O.k akkor ebben megegyeztünk adott az R!!! De mekkora elmozdulás kell , hogy az R-nyi +1, vagy -1 legyen.
    Nagyon egyszerű, a kockázat mint technikai szint, (mostantól felejtsd el, hogyha eddig fix pip mérettel dolgoztál, egy profit sem látsz így tradelni) fogja meghatározni.
    Vagyis Én ezt jellemzően 6-15 pip közé szoktam rakni. Na itt jön a lot mérete mint szám, ki kell számolni, vagy kiszámoltatni. A kockázatkezelésnek a szereplői : kockázandó összeg mint R, ahhoz változó pip mint technikai szint, akkor ahhoz a lot méret már csak egy jelentéktelen kiszámolandó szám lesz, ami minden egyes kötésnél más és más lesz, a technikai (stop egy R) szint függvényében.
    Ezek alapján teljesen mindegy a lothoz milyen szám párosult, kijött egy szám és kész, annyival kell kötni és csókolom. Mivel automatikusan számoltatom ki, és köttetem meg, ezért soha nem tudom és nem is foglalkoztat mennyi az annyi.

    Jó akkor most nézzük meg, mit is szeretnétek , hogy elérjenek a tréderek és ehhez milyen korlátokat szabtatok.
    1.000.000.$ számla ahhoz max 2,5 lot , de legyen havi kb. 0.8 % 8000 $ Hát kérem ez nem egyszerű arányosítás egy daytradernek!!!

    Arany szabály első nap első órán tanítják 1 lot 1 pip elmozdulás + vagy - 10 $-t eredményez (na ez sem minden páron, és főleg akkor nagyon nem, amennyiben nem is $ alapú a számlád, de ezt most a könnyebb példa miatt hagyjuk).

    Mivel korlátozva vagyok (ugye most Nektek dolgozom max 2.5 lot/ egy pár kötés) így előre ki kell számolnom ebben az esetben maximum mekkora lehet az R értéke a legkisebb technikai szint bekötés esetén ami jelen esetben 6 pip. (mert hogy azért a legkisebbre kell számolni mert minél kisebb a pip méret annál nagyobb a lot) . Szóval akkor számoljunk, mekkora az R értéke ahol még akár 6 pipnél is bele fogok férni a kötésenként 2.5 lotba.

    2.5 lot 25 $ pipenként azaz 6 pip elmozdulás 150$ MEGSZÜLETETT AZ R ÉRTÉKE 150$ ebből már könnyű kiszámolni, az 1.000.000. $ számlán 0.015% köthető be mint kockázat.
    (ugye mindenki érti, amennyiben ez nem 6 pip, hanem pl, 10 pip akkor is 150$ 0.00015 % lesz a kockázat, csak akkor nem lesz szükség 2,5 lotra (csak 1.5 lot) )

    Szóval EGY R 150 $ vagyis 0.015 % ......az elvárás meg havi kb 8000 $ 0.8 %....... ebből adódóan CSUPÁN CSAK !!! 53.3 R- nyit kell tudni csinálni egy daytradernek. Azt gondolom egy kezdőnek sima úgy (elvben, ha csak a 1.000.000 $. számla, és a 0.8 % lebeg a szeme előtt) egy profi következetes tudatos trédernek lehetetlen.

    Még véletlen sem megsértve, de ezek a feltételek nem lettek alaposan átgondolva illetve még az is lehet, hogy jól át lett, csak azoknak a tredereknek lett szánva akik 50-70 pip alatt nem vesznek fel kockázatot.Félre ne értsd, nem a kockázat korlátozása mint elv a probléma, mert az teljesen természetes és szokás is.

    Ezzel az egésszel csak azt szerettem volna bizonyítani, hogy egy daytrader esetében a korlátok nincsenek arányában az elvárt hozamokkal és maga a lot korlátozás egy hibás, kiöregedett elv a kontrollra . Erre van sokkal ésszerűbb technika, amivel a tréderek összes típusa érintve lehetne, és a kontroll alatt tartás is lehetséges lenne.

    Ezeket a Ti általatok felállított arányokat Én sem (más daytrader sem) tudnám teljesíteni, mert amennyiben tudnék havonta 53 R- nyit , már $ milliárdos alapokat kezelnék, és minden újság címlapján ott lennék. Én csak azt a szerény 5-12 R-nyiket tudom havonta, de azt szép konzisztensen. Szerintem nem is kell több, ez bőven elég. Ehhez kell a profit szinttel arányosan növekvő MM , ahhoz folyamatosan igazított account managemant., és már kész is a recept egy szép kis kerek évhez, merthogy ez az igazi kockázatkezelés, és egy tréder kordában tartásának kontrollja, nem a lot méret korlátozása.

    Amennyiben hosszúra sikerült, - próbáltam a kezdőknek valami más megközelítést vázolni - úgy elnézést a profiktól.

    Kedves Misi, kérlek levelem ne vedd kritikának, szakmai inditatás vezérelt.
    Üdv,

    Hozzászólás


    • #34
     Kedves Forexkutya
     Először is köszönöm a kimerítő értékelést. Természetesen teljesen érthető a megközelítésed, a témához, és nem győzök csodálkozni, hogy ilyen is van a fórumon és nem csak a károgók,és okoskodó,kötekedő papírkutyák. Teljesen egyetértek az általad leírtakkal, és valóban ott hibáztam nagyot, hogy ebben a felhívásban nem tüntettem fel azt a tényt, hogy a DTT nem igazán preferálja a daytraderek kerskedését (természetesen ez nem kizáró ok),hanem inkább a napon túli kereskedések amire ez az egész rendszer épült. Azt azért el kell, hogy mondjam, nem csak demó traderek dolgoznak a cégnek, hanem már éles kereskedőink is vannak, igaz nincs köztük kifejezetten csak napon belüli kereskedő. Viszont, ha ebből a szemszögből nézzük a dolgokat, akkor látható, hogy ez a dolog egyáltalán nem lehetetlen. Az pedig itt is tökéletesen látható, hogy sajnos 60 trader jelöltből eddig 7 éles traderünk van. Tehát az a bizonyos 10% sajnos itt is mutatkozik. Tudod a szokásos dolog amikor 100 emberből 90 teljesen elveszti a pénzét a piacokon. Tulajdonképpen ezért keresünk mi minél több jelentkezőt, mert kb 20 igazi traderre lenne szükségünk első lépcsőben. Aztán fejlesztene tovább a cég egészen 100 éles kereskedői létszámig. Attól tartok, hogy ez nem nagyon fog össze jönni Magyarországon. Még egyszer köszönöm a kimerítő válaszodat és további sikeres kereskedést kívánok !

     Hozzászólás


     • #35
      Jó írás, gratulálok. Más okok miatt sem a daytraderek a kereskedői célcsoport.

      1, A platform kezelése lassú, nehézkes, nem való gyors döntéshozásra, és megbízásbevitelre.
      2, 1 pozíció maximális mérete 1 lot lehet. Összesen lehet nyitni 1+1+0,5 lotot egy páron. De 0,1 lotos lépésközzel méretezhetőek a pozik, szóval nem kell fix értékekben gondolkozni senkinek. 6-15 pipes stopokkal, azonos helyen nem lehet benyitni 3 pozíciót kézzel, legfeljebb limit orderekkel.
      3, Leragadtál a 2,5 lotnál, holott összesen 10 lotod is nyitva lehet. Igaz, ehhez legalább 4 páron is kötni kell, amit egy gyors daytrader nem tud egyszerre figyelni.
      4, Nem lehetetlen a feltételeket teljesíteni, már több embernek is sikerült. Ők viszont M30 és D1 időtávok közt kereskednek.

      Bizonyára sok tehetséges ember van, akik ilyen-olyan okok miatt nem tud/akar ebben részt venni, nekik valami más lehetőséget kell találni.

      Hozzászólás


      • #36
       Jól át lett gondolva a feltétel!Sőt,talán sok is a megengedett kötésegység,kivéve ha az korlátozva van max 10 Lotban.(nem tudom).
       Ugyanis az igazi bankközi piacon nincs tőkeáttét!
       Ami talán nem lett jól át gondolva,az az időtartam.Nem lehet 3,de még 6 hónap után sem eldönteni egy számlatörténetről,hogy az megbízható,és folyamatosan teljesítő lesz a jövőben,vagy sem.Komoly alapkezelők nem skalpolnak,ez nem az a pálya.Hosszútávú poziciokkal keresnek,de lehet akár 4 hónapos rossz szériájuk is!
       10 Lot egységgel 1000 pip egy évben kb 10% nyereséget jelent.
       Úgyhogy a pip nyereség számít,az mutatja a valós teljesítményt.
       (mindenki tud tőkeáttéttel nyereséget növelni)
       Egyáltalán nem teljesíthetetlen a követelmény.
       Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!

       Hozzászólás


       • #37
        Teljesen egyetértek Forexkutyával. Engem érdekel ez a dolog, de látva a követelményeket megpróbálnom sem érdemes.

        Csodálkozom azon, hogy mi a gond a daytraderekkel, mert ezen az elven csak a tradek db-száma lesz több, no meg a költségünk, de egyébként nem nő a kockázat.
        Akikről tudom, hogy sikeresen kereskednek, mind R-ben mérik a hozamot és a kockázatot is.

        Ha mondjuk az lenne a feltétel, hogy csinálj havonta -3R DD mellett 10R hozamot, az egy sokkal mérhetőbb dolog, és szerintem több lenne az eredményes trader. Ha már van egy pozitív elvárású rendszer, akkor már csak be kell helyettesíteni a számokat, a dollár és a százalék másodlagos dolgok.

        Lehet én látom rosszul, de privát véleményem az, hogy igen nagy lesz a fluktuáció a traderek közt.

        Hozzászólás


        • #38
         ALTERMAN eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Jól át lett gondolva a feltétel!Sőt,talán sok is a megengedett kötésegység,kivéve ha az korlátozva van max 10 Lotban.(nem tudom).
         Ugyanis az igazi bankközi piacon nincs tőkeáttét!
         Ami talán nem lett jól át gondolva,az az időtartam.Nem lehet 3,de még 6 hónap után sem eldönteni egy számlatörténetről,hogy az megbízható,és folyamatosan teljesítő lesz a jövőben,vagy sem.Komoly alapkezelők nem skalpolnak,ez nem az a pálya.Hosszútávú poziciokkal keresnek,de lehet akár 4 hónapos rossz szériájuk is!
         10 Lot egységgel 1000 pip egy évben kb 10% nyereséget jelent.
         Úgyhogy a pip nyereség számít,az mutatja a valós teljesítményt.
         (mindenki tud tőkeáttéttel nyereséget növelni)
         Egyáltalán nem teljesíthetetlen a követelmény.
         Itt sincs tőkeáttétel, szóval 10 lot a max.
         Akik átmentek a 3 hónapos válogatón, sem eshetnek neki teljes gázzal a számlának. Csak fokozatosan növelhetik a kötésméretet, miközben monitorozzák a teljesítményüket.

         Hozzászólás


         • #39
          Kedves Alterman,

          Szeretem amikor tapasztalatra épülő érvekkel alátámasztott véleményekkel találkozom. Gondolom ezeket is ez alapján íród .

          "Ugyanis az igazi bankközi piacon nincs tőkeáttét!

          Komoly alapkezelők nem skalpolnak,ez nem az a pálya.Hosszútávú pozíciókkal keresnek,de lehet akár 4 hónapos rossz szériájuk is!"

          Szeretném, hogyha hitelessé tennéd írásod, és részletesen megosztanám mindenkivel milyen személyes napi tapasztalatod van.
          Milyen szinten veszel részt, látsz bele, részleteibe milyen mélységben ismered az újkóri, mai piaci, jelenlegi trendekhez igazodó vagyonkezelési struktúrákat.
          (Nem Nekem kell, ezt én pontosan tudom, hogy működnek és jelenleg merre tartanak az új termékek, fejlesztések, melyek az új irányok, jelenleg miket keresnek a kezelők )
          Gondoltam megoszthatnád legyen tapasztalata rajtad keresztül másoknak is.

          "Úgyhogy a pip nyereség számít,az mutatja a valós teljesítményt."

          Ezt nagy nyilvánosság előtt olyan hangosan ne mondjad. Kellemetlen lehetne szembesülni, amikor olyan statisztikát mutatnék, amikor komoly éves hozam van, és a mögöttes pip eredmény negatív.
          Nem pip alapján van nyereség. Tessék utána olvasni, és tanulmányozni a témát, mielőtt megtévesztenéd a kezdőket, rossz irányba tereled Őket.

          "(mindenki tud tőkeáttéttel nyereséget növelni)"

          Sajnos ez sem igaz, csak is azok tudnak nyereséget termelni, akik több év munkával megtanulnak tredelni. Viszont ezek a tréderek sokkal többet tudnak termelni, mivel rendelkezésükre állhat a tőkeáttét.
          Aki nem tud trédelni, azoknak mindegy a tőkeáttét illetve nem teljesen, mert könnyeben és hamarabb van lehetőségük full elbukni mindent.

          Szeki,

          "Akikről tudom, hogy sikeresen kereskednek, mind R-ben mérik a hozamot és a kockázatot is."

          Nincs is más út a sikeres hosszútávú piacon maradáshoz, profit termeléshez.

          "Ha már van egy pozitív elvárású rendszer, akkor már csak be kell helyettesíteni a számokat, a dollár és a százalék másodlagos dolgok. "

          Zseniális meglátás, az R -nek nincs szeme, és nem lát. Ma a piac, a vagyonkezelők, R gyártókat keresnek, mit keresnek, egyenesen vadásszák. Azok meg csak MM- et raknak mellé. Az már csak az árult
          terméktől függ milyen mértékű.

          Hozzászólás


          • #40
           Forexkutya eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Kedves Alterman,

           Szeretem amikor tapasztalatra épülő érvekkel alátámasztott véleményekkel találkozom. Gondolom ezeket is ez alapján íród .

           "Ugyanis az igazi bankközi piacon nincs tőkeáttét!

           Komoly alapkezelők nem skalpolnak,ez nem az a pálya.Hosszútávú pozíciókkal keresnek,de lehet akár 4 hónapos rossz szériájuk is!"

           Szeretném, hogyha hitelessé tennéd írásod, és részletesen megosztanám mindenkivel milyen személyes napi tapasztalatod van.
           Milyen szinten veszel részt, látsz bele, részleteibe milyen mélységben ismered az újkóri, mai piaci, jelenlegi trendekhez igazodó vagyonkezelési struktúrákat.
           (Nem Nekem kell, ezt én pontosan tudom, hogy működnek és jelenleg merre tartanak az új termékek, fejlesztések, melyek az új irányok, jelenleg miket keresnek a kezelők )
           Gondoltam megoszthatnád legyen tapasztalata rajtad keresztül másoknak is.

           "Úgyhogy a pip nyereség számít,az mutatja a valós teljesítményt."

           Ezt nagy nyilvánosság előtt olyan hangosan ne mondjad. Kellemetlen lehetne szembesülni, amikor olyan statisztikát mutatnék, amikor komoly éves hozam van, és a mögöttes pip eredmény negatív.
           Nem pip alapján van nyereség. Tessék utána olvasni, és tanulmányozni a témát, mielőtt megtévesztenéd a kezdőket, rossz irányba tereled Őket.

           "(mindenki tud tőkeáttéttel nyereséget növelni)"

           Sajnos ez sem igaz, csak is azok tudnak nyereséget termelni, akik több év munkával megtanulnak tredelni. Viszont ezek a tréderek sokkal többet tudnak termelni, mivel rendelkezésükre állhat a tőkeáttét.
           Aki nem tud trédelni, azoknak mindegy a tőkeáttét illetve nem teljesen, mert könnyeben és hamarabb van lehetőségük full elbukni mindent.

           Szeki,

           "Akikről tudom, hogy sikeresen kereskednek, mind R-ben mérik a hozamot és a kockázatot is."

           Nincs is más út a sikeres hosszútávú piacon maradáshoz, profit termeléshez.

           "Ha már van egy pozitív elvárású rendszer, akkor már csak be kell helyettesíteni a számokat, a dollár és a százalék másodlagos dolgok. "

           Zseniális meglátás, az R -nek nincs szeme, és nem lát. Ma a piac, a vagyonkezelők, R gyártókat keresnek, mit keresnek, egyenesen vadásszák. Azok meg csak MM- et raknak mellé. Az már csak az árult
           terméktől függ milyen mértékű.
           Kedves Forexkutya,
           pár évvel ezelőtt már megtettem itt a fórumon,és leírtam honnan van a tapasztalatom!Sajnos nem tudom neked megkeresni,de ha végig olvasod az írásaimat valószinüleg meg fogod találni,ha valóban érdekel!

           Ugyanakkor,most a DTT cégről beszélgetünk,ahol FIX kötésegységgel lehet kereskedni,FIX tőkével!
           Úgyhogy ebben a tekintetben a pip nyereség számít,és a dd-n kívül semmi más!
           Szóval mielőtt bárkit megtévesztenél,figyelmesen olvasd el,milyen feltétel rendszerről,milyen cég lehetőségeiről mondasz véleményt!Nagyon kiváncsi lennék,hogy hogyan jön ki plussz nyereség FIX kötésegységekkel,ha a pip nyereség minusz!Ez a technika tényleg engem is érdekelne!
           Sajnos én a másik bekezdésben nem nyereség termelésről beszéltem,hanem nyereség NÖVELÉSRŐL!
           Gondolom,nem kell elmagyaráznom,hogy a kettő között mi a különbség,de ha kell,szívesen leírom azt is.
           Üdv
           Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!

           Hozzászólás


           • #41
            Zooli Trading Klub eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Itt sincs tőkeáttétel, szóval 10 lot a max.
            Akik átmentek a 3 hónapos válogatón, sem eshetnek neki teljes gázzal a számlának. Csak fokozatosan növelhetik a kötésméretet, miközben monitorozzák a teljesítményüket.
            Akkor a kötésegység korlát teljesen rendben van!
            A Live monitorozás akkor is kockázatos,szerintem biztosabb a demo még 5 honap után is.Legalábbis a tőke szempontjából.
            Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!

            Hozzászólás


            • #42
             ALTERMAN eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
             Kedves Forexkutya,
             pár évvel ezelőtt már megtettem itt a fórumon,és leírtam honnan van a tapasztalatom!Sajnos nem tudom neked megkeresni,de ha végig olvasod az írásaimat valószinüleg meg fogod találni,ha valóban érdekel!

             Ugyanakkor,most a DTT cégről beszélgetünk,ahol FIX kötésegységgel lehet kereskedni,FIX tőkével!
             Úgyhogy ebben a tekintetben a pip nyereség számít,és a dd-n kívül semmi más!
             Szóval mielőtt bárkit megtévesztenél,figyelmesen olvasd el,milyen feltétel rendszerről,milyen cég lehetőségeiről mondasz véleményt!Nagyon kiváncsi lennék,hogy hogyan jön ki plussz nyereség FIX kötésegységekkel,ha a pip nyereség minusz!Ez a technika tényleg engem is érdekelne!
             Sajnos én a másik bekezdésben nem nyereség termelésről beszéltem,hanem nyereség NÖVELÉSRŐL!
             Gondolom,nem kell elmagyaráznom,hogy a kettő között mi a különbség,de ha kell,szívesen leírom azt is.
             Üdv
             Alterman,

             Szerintem mindenben igazad van. Már csak az a kérdés a többi fórumozó is úgy ítéli meg valóban hiteles vagy-e, és nem csak úgy okosnak tűnőket mondasz.

             Annak érdekében, hogy ez a hitelességed tovább erősödjön megtennéd , hogy bemásolod hol találom ezt a "FIX KÖTÉSEGYSÉGGEL lehet kereskedni" feltételrendszert amit a DTT cég meghatározott, mert nehogy még jobban megtévesszek valakit is.

             Köszönöm előre is.

             Hozzászólás


             • #43
              Forexkutya eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Alterman,

              Szerintem mindenben igazad van. Már csak az a kérdés a többi fórumozó is úgy ítéli meg valóban hiteles vagy-e, és nem csak úgy okosnak tűnőket mondasz.

              Annak érdekében, hogy ez a hitelességed tovább erősödjön megtennéd , hogy bemásolod hol találom ezt a "FIX KÖTÉSEGYSÉGGEL lehet kereskedni" feltételrendszert amit a DTT cég meghatározott, mert nehogy még jobban megtévesszek valakit is.

              Köszönöm előre is.
              Nem nagyon akarod megérteni amit mondok.Nembaj!
              Gondolom,nem akarsz 1 Lot egységnél kevesebb poziciot nyitni,mivel az volt a gondod,hogy kevés az 1 Lot.
              Ebből következik,hogy kénytelen leszel egy kötésnél maximum 1 Lotot kötni fixen,mert a kevesebb,még jobban kevés lesz,hiszen mint tudjuk,az átlag 8 pip nyerő(ami nálad szokott lenni)kevesebbet dollárban,ha kevesebb a kötésegységed
              (remélem nem valami martingeles,grides,ha nem jó az irány rányitunk dupla egységes rendszerről beszélünk,mert abban valóban nem vagyok hiteles bevallom,és nem is akarok ha lehet..)
              Szóval ha kevesebb nem célravezető a számodra,több meg nem lehet,akkor az fix 1 marad.
              De nem engem kell meggyőznöd,és én sem akarok senkit meggyőzni semmiről!
              Elmondtam az én saját véleményemet,aztán majd másnak meg más a véleménye.Engem nem zavar!
              A PIP legyen veled!
              Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!

              Hozzászólás


              • #44
               ALTERMAN eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
               Kedves Forexkutya,
               pár évvel ezelőtt már megtettem itt a fórumon,és leírtam honnan van a tapasztalatom!Sajnos nem tudom neked megkeresni,de ha végig olvasod az írásaimat valószinüleg meg fogod találni,ha valóban érdekel!

               Ugyanakkor,most a DTT cégről beszélgetünk,ahol FIX kötésegységgel lehet kereskedni,FIX tőkével!
               Úgyhogy ebben a tekintetben a pip nyereség számít,és a dd-n kívül semmi más!
               Szóval mielőtt bárkit megtévesztenél,figyelmesen olvasd el,milyen feltétel rendszerről,milyen cég lehetőségeiről mondasz véleményt!Nagyon kiváncsi lennék,hogy hogyan jön ki plussz nyereség FIX kötésegységekkel,ha a pip nyereség minusz!Ez a technika tényleg engem is érdekelne!
               Sajnos én a másik bekezdésben nem nyereség termelésről beszéltem,hanem nyereség NÖVELÉSRŐL!
               Gondolom,nem kell elmagyaráznom,hogy a kettő között mi a különbség,de ha kell,szívesen leírom azt is.
               Üdv
               Kicsit zavaros a válasz, de majd Én válaszolok helyetted. Nem írták sehol a fix lotot, csak maximum lotot mint küszöb. Így lehetőség van 0.1-2,5 lotig kereskedni.
               Ami messze alkalmas R alapon kereskedni, csak ezt az MM 50-70 piptől engedi. Ugye most meg Nekem nem kell elmagyaráznom, hogy mégis lehet
               még akár itt is úgy kereskedni, hogy profit lesz , de a pip a béka segge alatt lesz, merthogy ez H1-H4 ben is megtörténhet. Segítek, bár ezt te pontosan tudod, 1R 70 pip bukta, 1 R 50pip nyerő.
               Ilyenből 6 nyerő, 5 vesztő, és a számla + 1 R nyerőben, de 50 pip mínuszban. Mert, hogy ezt írtad segítek "Ugyanakkor,most a DTT cégről beszélgetünk,ahol FIX kötésegységgel lehet kereskedni,FIX tőkével!
               Úgyhogy ebben a tekintetben a pip nyereség számít,és a dd-n kívül semmi más!" Erre reflektáltam, de Te meg össze vissza félre magyarázol. TEHÁT ITT SEM A PIP NYERESÉG SZÁMÍT !!!

               "Elmondtam az én saját véleményemet,aztán majd másnak meg más a véleménye.Engem nem zavar! "

               Ezzel semmi baj nem lenne, mert véleményed lehet, de amennyiben állítasz valamit , azt csak meg lehet kérdezni mire alapozod.

               Csak, hogy ismét emlékeztesselek így kezdődött a beszélgetésünk.

               Szeretem amikor tapasztalatra épülő érvekkel alátámasztott véleményekkel találkozom. Gondolom ezeket is ez alapján íród .

               "Ugyanis az igazi bankközi piacon nincs tőkeáttét!

               Komoly alapkezelők nem skalpolnak,ez nem az a pálya.Hosszútávú pozíciókkal keresnek,de lehet akár 4 hónapos rossz szériájuk is!"

               Szeretném, hogyha hitelessé tennéd írásod, és részletesen megosztanám mindenkivel milyen személyes napi tapasztalatod van.
               Milyen szinten veszel részt, látsz bele, részleteibe milyen mélységben ismered az újkóri, mai piaci, jelenlegi trendekhez igazodó vagyonkezelési struktúrákat.
               (Nem Nekem kell, ezt én pontosan tudom, hogy működnek és jelenleg merre tartanak az új termékek, fejlesztések, melyek az új irányok, jelenleg miket keresnek a kezelők )
               Gondoltam megoszthatnád legyen tapasztalata rajtad keresztül másoknak is.

               A sokszor az a baj a fórumokkal , hogy okosnak akarunk tűnni, csak úgy "belehugyozunk" milyen királyok vagyunk, amikor meg belekérdeznek akkor meg
               terelés. Továbbra is szívesen olvasnám, miért állítod a fentieket.

               Szeretném,ha felnézhetnék Rád, esetleg mondasz valami olyan új dolgot is ami még Nekem is újdonság lesz a témában. Esküszöm komolyan gondolom, nem cinizmus.

               Hozzászólás


               • #45
                Forexkutya eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Kicsit zavaros a válasz, de majd Én válaszolok helyetted. Nem írták sehol a fix lotot, csak maximum lotot mint küszöb. Így lehetőség van 0.1-2,5 lotig kereskedni.
                Ami messze alkalmas R alapon kereskedni, csak ezt az MM 50-70 piptől engedi. Ugye most meg Nekem nem kell elmagyaráznom, hogy mégis lehet
                még akár itt is úgy kereskedni, hogy profit lesz , de a pip a béka segge alatt lesz, merthogy ez H1-H4 ben is megtörténhet. Segítek, bár ezt te pontosan tudod, 1R 70 pip bukta, 1 R 50pip nyerő.
                Ilyenből 6 nyerő, 5 vesztő, és a számla + 1 R nyerőben, de 50 pip mínuszban. Mert, hogy ezt írtad segítek "Ugyanakkor,most a DTT cégről beszélgetünk,ahol FIX kötésegységgel lehet kereskedni,FIX tőkével!
                Úgyhogy ebben a tekintetben a pip nyereség számít,és a dd-n kívül semmi más!" Erre reflektáltam, de Te meg össze vissza félre magyarázol. TEHÁT ITT SEM A PIP NYERESÉG SZÁMÍT !!!

                "Elmondtam az én saját véleményemet,aztán majd másnak meg más a véleménye.Engem nem zavar! "

                Ezzel semmi baj nem lenne, mert véleményed lehet, de amennyiben állítasz valamit , azt csak meg lehet kérdezni mire alapozod.

                Csak, hogy ismét emlékeztesselek így kezdődött a beszélgetésünk.

                Szeretem amikor tapasztalatra épülő érvekkel alátámasztott véleményekkel találkozom. Gondolom ezeket is ez alapján íród .

                "Ugyanis az igazi bankközi piacon nincs tőkeáttét!

                Komoly alapkezelők nem skalpolnak,ez nem az a pálya.Hosszútávú pozíciókkal keresnek,de lehet akár 4 hónapos rossz szériájuk is!"

                Szeretném, hogyha hitelessé tennéd írásod, és részletesen megosztanám mindenkivel milyen személyes napi tapasztalatod van.
                Milyen szinten veszel részt, látsz bele, részleteibe milyen mélységben ismered az újkóri, mai piaci, jelenlegi trendekhez igazodó vagyonkezelési struktúrákat.
                (Nem Nekem kell, ezt én pontosan tudom, hogy működnek és jelenleg merre tartanak az új termékek, fejlesztések, melyek az új irányok, jelenleg miket keresnek a kezelők )
                Gondoltam megoszthatnád legyen tapasztalata rajtad keresztül másoknak is.

                A sokszor az a baj a fórumokkal , hogy okosnak akarunk tűnni, csak úgy "belehugyozunk" milyen királyok vagyunk, amikor meg belekérdeznek akkor meg
                terelés. Továbbra is szívesen olvasnám, miért állítod a fentieket.

                Szeretném,ha felnézhetnék Rád, esetleg mondasz valami olyan új dolgot is ami még Nekem is újdonság lesz a témában. Esküszöm komolyan gondolom, nem cinizmus.
                Kedves forexkutya!
                Nem kell felnénézned rám,úgysem érek vele semmit!
                De azt hiszem,ismét kinyitok egy üveg jó Tokait a szokásomhoz méltóan,mert eléggé elfáradtam.Így az az igazság,irkálni sem nagyon van kedvem..
                Bár még meggondolom,mert már csak egy 56-os évjáratú van amit magammal hoztam,és ez egy kuriozum!
                Valóban kifelejtettem egy szót,ami az hogy "Neked".Tehát neked muszáj (lenne) maximális 1 lottal kötögélni,hogy teljesítsd a feltételeket!Ezért elnézésedet kérem!
                Azt próbáltam elmagyarázni,hogy itt minden kötést maximális 1 lottal 1 páron maximum 2.5 lot lehet nyitva egyszerre pozikkal kell végig nyomnod,hogy esélyed legyen teljesíteni az áhitott eredményt!Csak ez lehetséges a számodra,hogy esélyed legyen,de még ez is kevés.
                Namost pld 0.1 lot x(6x+50)pip=+300 -(5x-70)pip=-350=-50pip ,ami neked plusszos számla.Elárulnád hogy a Te matematikai számitási rendszeredben ez konkrétan mennyi plusz dollár?
                Lehetséges,hogy mégis valami martingeles grides ha rossz irányba megy rányitunk még nagyobb egységgel systemet magyarázol,akkor kijöhet plusz dollár,de képes vagy látni,hogy ha pld 0.1 lottal kezded,akkor halvány esélyed sincs még úgysem teljesíteni az évi 100000 dollár nyereséget,mert a profit faktorod olyan alacsony lesz,mint ami most is van 1.2??
                Teljesíteni kell 1000 pip nyereséget nettoban!Ezt fix 1 lottal!Ha 0.1 -et kötsz,akkor 10000 pipet kell!Ha kevered,akkor meg közte!A kötésegységed változtatásával nem tudod kikerülni a feladatot!
                (De az igazság az,hogy 10%(1000pip)eredményért sem adnék oda pénzt kezelni egy cégnek,hogy még ebből adjak a számlakezelőnek,meg még ebből adót fizessek.)

                Hogy milyen személyes napi tapasztalatom,stb van?
                Leírtam hogy már ezt egyszer legépeltem,de Te talán lusta voltál megkeresni.
                De röviden:komoly személyes tapasztalatom van,komoly helyeken,
                Mire alapozom?Hát nyilván nem a hasamra ütök,és találgatok!
                A saját tapasztalatomra alapozom,amit vagy elhiszel,vagy nem!
                Lehetséges,hogy baj van a blogokkal,mert a "királyok hu***znak"méghozzá körbe néha,de ha a "király" gatyáját is szeretnéd látni közben,netalán azt amivel teszi eme nemes cselekedetet,akkor lehet hogy a "király" esetleg inkább máshol akarna könnyíteni magán,és nem nyilvános fórumon!
                Remélem megérted!Köszönöm.
                Enyém a galaxis leggyorsabb hajója!

                Hozzászólás

                Working...
                X