Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Managelt Svájci PAMM számla

Collapse
This topic is closed.
X
X
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #31
  szallac eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
  Azért fórum ez hogy a véleményét le merje írni mindenki, ezért is nem kell vállalni az igazi nevét.
  kivétel az, aki üzlet szerűen van

  minden esetre ez az egész itt marad mementonak, különösen az utolsó post tanulságos és kultúrált peti3ö5 részéről

  Hozzászólás


  • #32
   Bocsi, ezt úgy értettem, hogy szabad szólás van, vagyis lehet kritizálni igazmondással, nem érdemes sértődni, én állok elébe minden vitának, max vesztek, de legalább okosabb leszek.

   Peti valószínű nem csaló mert az nem adta volna fel ilyen hamar és nagyon ügyelt volna, hogy hiteles, kulturált minél szimpatikusabbnak tűnjön.

   Utóirat: amiket szoktam írogatni azok tények vagy annak hiszem őket, nem személyes ügy, senkit nem védek vagy ellene nem vagyok, én csak próbálok az igazság és realitás oldalán lenni. A fölös idézéses dolog meg régóta bennem volt, nem rólad szólt, csak bevettelek példának, már értem hogy hangsúlyozás miatt idézted be újra.

   Hozzászólás


   • #33
    peti3ö5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    10 éves visszatesztelésem alapján, csak 1-2x jött ki 5 veszteség egymás után. 8%-al felszorozva kamatos kamattal ez (100x 0.92 x 0.92 x 0.92 x 0.92 x 0.92 =66 ) 34% drawdown.
    Ez pedig olyan összeg, amit el vagyok képes viselni, és vissza is vagyok képes csinálni.
    Valaki please számolja ki ez konkrétan mekkora volt amit mellékeltem. (lusta vok na!)


    1. Az élet nem tester.

    2. Öt minusz után jöhet kis plussz, plussz nagyobb ecceri minusz, kis plussz, minus-minus de csak kétszer kis plus, minus, minus de csak háromszor...stb.

    3. Irigyellek. Nem a számok miatt, nem vagyok tőle hasraesve. Pontosan tudom, hogy az ilyen fajta kereskedéssel ezt simán lehet hozni, akár többet is.
    (az időbeosztásod irigylem, azt hogy ráérsz amikor kell)

    4. Ilyen típusú kereskedéses "manager"-re csak akkor bíznék pénzt ha ennél pontosabb és ellenőrizhető info lenne a trédek idejéről, mert egyáltalán nem mindegy a delay. (hírek után mennyi is a T?? Néhány másodperc?, Percek esetleg?? nagyon nem mindegy!!
    Én pl most pénteken megint eltaláltam a zenefpét még előtte, hogy merre fog kilőni, meg pipre pontosan azt, hogy meddig lő ki szvl megvolt a visszairány is......DE fogják e ezt engedni majd több százezer dollárnál is???? ugyanmmár......egy kis spájkos furfangosság és mehecc a svájci sóhivatalba, főleg ha vaj van a füled mögött adózásilag.
    Egyébként nem is tudom mi lenne a brókerközpontú megoldás egy ilyen típusú nullázásos vis major esetén....én pl a mesterszámla tulajjal kiegyeznék feketén okosban feléd egy jóváírásba, a többiek meg mehetnének a levesbe
    Sőt, továbbgondolva, teljesen beleéltem magam a szegény marketmaki broki bőrébe: ha nem tudnék árat manipulálni a padlóig, fizetnék neked egy szép végkielégítést a fináléban,
    hogy feküdj le
    híjj de nagy genya boxedző lenne belőlem


    5.
    a pozitív százalékaidra még visszatérünk.....miután ezt a kisebbfajta veszteséges periódust kiszámolta vki.
    Csatolt fájlok
    Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

    Hozzászólás


    • #34
     kockasseggu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
     5.
     a pozitív százalékaidra még visszatérünk.....miután ezt a kisebbfajta veszteséges periódust kiszámolta vki.
     41,91%.Szerintem.

     Hozzászólás


     • #35
      MónikA eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      41,91%.Szerintem.
      Perfecto!
      Szóval mégiscsak sikerült meghaladni a 34-et.
      Kérdezem:
      Ha valaki beszáll egy más által üzemeltetett rendszerbe ötezerrel, nem e lesz kurvára ideges amikor háromezer alá mászik az egyenleg?
      Mondjuk ez majd 8 százaléknyi eltérés nem nagy, de a 42 kettőhöz nem kellett igazából csak egy rossz 3-as és egy rossz 4-es sorozat. Még jó hogy volt közte egy nyerő! (a nullások kis minussal direct nem számolva, bár befektetőként azok sorozata is idegtépő tud lenni, a zöld szinnel jóváírt volume comission pedig nem tudna megnyugtatni

      Szóval hatszázakármennyi százalék.
      Valaki nagyjábólra meg tudná tippelni, hogy mennyi lett volna ez a tavalyi évre ha levonjuk belőle nyerőnként a 35%-ot??????
      (mert gondolom ez minden egyes nyerő után levonásra kerül, erőteljesen csökkentve ezzel a compoundomat. Remélem Peti vagy vki kijavít, ha ezzel kapcsolatban most hülyeséget írtam.

      De ha ilyen a szisztéma, akkor könnyen lehetnek olyan kis nyereségű trédek is, (mester oldalon!) amik a -35% miatt végkielégítve a broki comisszionját ügyfél oldalon már negatívak. Vagy ez a 35% csak akkor kerül levonásra, ha a comissionnal csökkentett nyereség is pozitív még?
      (ez ennél a rendszernél nem annyira kardinális, mert keveset köt, csak érdekességképpen vetettem fel, elgondolkodtatásul, mert sok pamm robotnál láttam régen hasonló szivattyút. Lehet napjainkra már fejlődött a birkanyírás, azóta nem követtem ezt az irányvonalat)
      Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

      Hozzászólás

      Working...
      X