Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tőzsdeász

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Tőzsdeász

  Sziasztok!
  Hallottatok már a Tőzsdeász.hu-ról? Ez egy ingyenes tőzsdei grafikonrajzoló, ami az interneten ingyenesen megtalálható adatforrások ábrázolására alkalmas.
  Az oldal segítségével magyar és külföldi (német, orosz, amerikai, japán) részvények, kötvények, certifikátok, olaj, arany, devizaárfolyamok, kárpótlási jegy (technikai) elemzése végezhető el - és a múltbéli viselkedés is tanulmányozható.
  A grafikonrajzoló címe: http://www.tozsdeasz.hu/grafikonrajzolo/inditas.html .
  Ízelítőül nézzétek meg az alábbi képet:
  Csatolt fájlok
  Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

 • #2
  Szia!

  Nekem nagyon tetszik az ötlet! Itt már csak az a kérdés, hogy használják-e az oldalt! Mert letöltögetni, utána feltöltögetni igen macera...Te hogy látod?

  Csaba

  Hozzászólás


  • #3
   Sziasztok!
   Bizony használják! Ráadásul a látogatók száma folyamatosan növekeszik.
   A letöltögetés-feltöltögetés valóban kényelmetlenséget jelent. Viszont ezzel a módszerrel válik elérhetővé a termékek igen széles köre - olaj, arany, külföldi részvény, deviza, certifikát, kárpótlási jegy - egy helyen.
   A kényelmetlenséget a jövőben amennyire csak lehet orvosolni akarjuk, és az egyéb szolgáltatásokkal szeretnénk kárpótolni érte a felhasználókat.
   Ezen a fórumon is lehet ötletelni, hogy milyen funkciót látnának szívesen a felhasználók.
   Sok sikert kíván:
   Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

   Hozzászólás


   • #4
    Warning - Security

    Pedig csak megnyitottam az oldalt.
    Nekem ennyi elég is volt.

    Nem lehetne, hogy ne rögtön ez jöjjön fel, hanem valami olyan oldal ahol le van írva mire számíthatok ha továbbmegyek?

    Hozzászólás


    • #5
     Warning - security

     Tisztelt Kisbefektető!
     (És minden Tőzsdeász látogató, aki a címben megjelölt problémával szembesül).
     Az oldal mibenlétéről és használatáról nyújt tájékoztatást a következő két oldal: http://www.tozsdeasz.hu/grafikonrajzolo.html, http://www.tozsdeasz.hu/grafikonrajzolo/hasznalat.html.
     Ha ezeknek a megnyitásával is biztonsági problémák adódnak, kérem jelezze.
     A böngésző biztonsági beállításaitól függően előfordulhat, hogy az oldalba ágyazott grafikonrajzoló Java programot kockázatosnak találja - pedig az éppen a felhasználó biztonsága érdekében tesz fel biztonsági kérdést. (Ezzel kapcsolatban ajánlom megtekintésre ezt a linket)
     Remélem az oldal elnyeri bizalmát. Várom a további észrevételeket!
     Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

     Hozzászólás


     • #6
      Csak annyi, hogy az author nem szerepel a listán, tehát "megbízhatatlan" az oldal bizonyos böngészők szerint.

      Nem vírus, de érdemes lenne orvosolni.

      Hozzászólás


      • #7
       Indexek és devizaárfolyamok

       Sziasztok!
       Az oldalt bővítettük index és devizakeresztárfolyam grafikonokkal. Minden grafikonnak megtalálható a napon belüli és az éves változata.
       Az indexek rovata tartalmazza a világ tőkepiacainak állapotát tükröző legfontosabb indexeket az S&P500-tól a brazil BOVESPA-n keresztül a koreai KOSPI indexig.
       A devizaárfolyamok között megtalálhatók a forex piacon népszerű keresztárfolyamok (EUR/USD -től az USD/TRY-ig) és a devizahitelesek számára fontos svájci frank, Euro és japán jen árfolyama is. A Horvátországban nyaralókat érdekelheti a horvát kuna árfolyamának változása, ami szintén megtalálható.
       A grafikonok az Index [élő] és a Deviza [élő] menüpont alatt érhetok el, az oldal címe továbbra is:
       www.tozsdeasz.hu
       Minden jót:
       Utoljára szerkesztve a következő által: Tőzsdeász; 2009-06-22, 05:56.
       Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

       Hozzászólás


       • #8
        Sziasztok!

        én egyáltalán nem tudom elérni a tozsdeasz.hu-t, csak keresei az oldalt és egy idő után abbahagyja. Van esetleg valami más elérési út?
        köszönöm!

        Hozzászólás


        • #9
         a Tőzsdeász.hu újra működik

         Szia Szbea!
         Köszönöm a hozzászólást, vasárnap nem voltam gépközelben.
         Megnéztem az oldalt, engem elsőre egy hibaüzenet fogadott. Írtam a tárhelyeszolgáltatónak, 2009.07.20 7:36 perc óta az oldal ismét működik.
         Mint kiderült, a szombati viharban megsérült a Tőzsdeász tárhelyszolgáltatójánál egy alkatrész. Az alkatrészt kb 2 hétig tart beszerezni, mert itthon a magas ára miatt nem kapható, addigis egy átmeneti szerverre költöztetik az oldalakat, pl.: a Tőzsdeász-t is. Amíg az átmeneti szerver nem készült el, az oldal nem volt megtalálható, vagy hibaüzenet fogadta a látogatókat, ahogy te vagy én tapasztaltuk.
         Minden jót:
         Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

         Hozzászólás


         • #10
          Naprakész adatok a Portfolio.hu-ról

          Többen jelezték, hogy a csak jelentős késleltetéssel lehet letölteni a BÉT-en kereskedett termékek adatait. Ezt a problémát oldja meg a Portfolio.hu, ahol tapasztalataink szerint kereskedési napokon délután már megtalálhatók az aznapi friss adatok.
          A Portfolio.hu-ról letölthető adatok támogatásával kibővült az analizálható termékek köre is, újdonság az állampapír indexek, referencia hozam és befektetési alapok támogatása (korábban csak BÉT-es ETF-eket támogattunk). További információ az adatletöltés és a Portfolio.hu menüpontok alatt található.
          Az új adatforráshoz mellékeltem pár képet - pl.: jól látszik az állampapírhozamok elszállása a válság kicsúcsosodásakor.
          Csatolt fájlok
          Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

          Hozzászólás


          • #11
           Jó dolognak tűnik ez , csak aki először lát ilyen programot, annak nem egyszerű megérteni 100%-ig hogy melyik vonal pontosan mit jelent bízom benne hogy belejövök

           Hozzászólás


           • #12
            nlite eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Jó dolognak tűnik ez , csak aki először lát ilyen programot, annak nem egyszerű megérteni 100%-ig hogy melyik vonal pontosan mit jelent bízom benne hogy belejövök
            Hello nlite!
            Sok sikert, biztos belejössz.
            Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

            Hozzászólás


            • #13
             A grafikonrajzoló mérete

             Több látogató jelezte, hogy a Tőzsdeász grafikonrajzoló túl kicsi az elemzéshez. A problémát orvosoltuk, megnöveltük a grafikonrajzoló méretét, hogy a böngésző ablakát teljesen kitöltse. Elhelyeztünk egy „Megnyitás saját ablakban (nagyobb méret)” feliratú gombot is a grafikonrajzoló fölött. Erre kattintva a grafikonrajzoló még nagyobb méretben nyílik meg, mert egy olyan böngésző ablak ugrik fel, amiről hiányoznak a böngésző kezelő szervei, aminek köszönhetően több hely marad az alkalmazásnak. Megnöveltük az árfolyam tengely részletességét is.
             Minden jót:
             Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

             Hozzászólás


             • #14
              Chartoasis.com

              Büszkén jelentjük, hogy 2009 decemberében útjára indult a Tőzsdeász.hu angol nyelvű változata, a Chartoasis.com. Az oldalon megtalálható a 27 országot támogató angol nyelvű ingyenes grafikonrajzoló, a tőzsdeindex grafikonok és a devizaárfolyam chartok. A Tőzsdeászhoz képest új szolgáltatás az angol nyelvű makronaptár.
              A Tőzsdeász.hu és a Chartoasis.com grafikonrajzolója közös motort használ, a támogatott országok köre teljesen megegyezik. Ízelítőül készítettünk egy galériát a támogatott országok egy-egy részvényének grafikonjaiból. A grafikonrajzoló angol és a magyar nyelvű változatának fejlesztése nem fog elválni a jövőben sem, a magyar és az angol változat felhasználói ugyanazokkal a funkciókkal találkozhatnak majd, egyik változat sem kerül majd hátrányba a másikhoz képest.

              We are proud to announce that Tozsdeasz.hu's English release, Chartoasis.com has started in December, 2009. You can find a free technical analysis software with support for 27 countries, stock index charts and currency charts on the new site. A new service is the Economic Calendar.
              The free technical analysis software of Tozsdeasz.hu and Chartoasis.com use the same engine, and the range of the supported countries is the same. We have made an example gallery of stocks from each supported country.
              Tőzsdeász.hu - az új, ingyenes grafikonrajzoló

              Hozzászólás


              • #15
               Bux

               Sziasztok!

               Én már használtam ezt a progragmot, szerintem jó, sokat használom mostanában a diplomadolgozatomhoz.
               Viszont segítséget szeretnék kérni! Már mindenhol kerestem és nem találok olyan adatbázist, ahonnan letudnám tölteni a BUX pl. 2001.09.11-i napon belüli értékeit. Tudtok valami ilyen adatbázist?

               Előre is köszi!

               Magdi

               Hozzászólás

               Working...
               X