Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Trendforduló

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Trendforduló

  Sziasztok!

  Jelenleg tesztelés alatt ál még ez a rendszer de gondolom képek formájában megosztom itt hogy a vélemények alapján jobbá tehessem.
  A rendszer nem saját,egy küldöldi fórumon osztotta meg egy sriloba nevezetű kereskedő de én alakítottam rajta egy kicsit illetve kapott egy plusz indikátort is.  Túl sok magyarázatot nem igényel,rendelkezik egy trendmeghatározó indikátorral is hogy megelőzzük a trendel szembeni kereskedést.
  Jelzéssel is rendelkezik és ekkor a chart fölött megjelenik egy nyíl is és a jó hír hogy nem repair,de pont ezért szükséges az indikátorokat ellenőrízni nem szabad csak úgy nyíl alapján kereskedni, ha minden indikátor trendfordulót jelez csak akkor kereskedünk.Mostanában nem igen alakulnak ki hosszú trendek és ebben az rendszerben pont az a jó hogy a trend legelején jelez.A hátránya annyi hogy jelzések nem a chart lezárás után jelentkezik hanem közben is,így nem elég 4 óránként elindítani a metatradert és úgy kereskedést indítani.
  Röviden ennyi,most egy két hétig tesztelni fogom és ha minden jó lesz akkor természetesen közzéteszem itt az egész rendszert illetve az egyik hátrányára is kitérek de aki kicsit tud kereskedni az tudni fogja kezelni is majd.
  Jó kereskedést!

 • #2
  http://imgur.com/a/Y67yw

  Hozzászólás

  Working...
  X