GP57 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Manuális S/R kereskedés
Collapse
X
-
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA stoppot hova tetted? Az első feltörés után még visszaesett napi min alá
De most inkább selllll
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése15 pips elég volt neki. TP 45 vagy 60-ra. RR 1:3-1:4
De most inkább selllll
Engem kivett volna a leszúrás...
Hozzászólás
-
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMelyik gyertyára kötötted? Vagy amíg visszaszúrt jellebb tetted a stoppot?
Engem kivett volna a leszúrás...Nálam nem járt az árfolyam 140.90 alatt
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálam nem járt az árfolyam 140.90 alatt
Hozzászólás
-
Dvit eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNálam se. Viszont volt az első feltörése 141-nek a kanyarintás után, ha arra kötötted, akkor utána a visszaesésbe ami alászúrt kivett volna, kivéve, ha a stoppot JÓVAL a napi min alá rakod...a stop elhelyezésed akartam megtudni, de látom top secret..
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem értem mit nem értesz. 141.00 buy 140.85 SL 140.50 TP
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése3800-ról most ingyen ebéd van EUR-n kíváncsi vagyok kiszed-e egy visszateszet
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNincs ingyen ebéd...
Hozzászólás
-
GP57 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVagy mégis, csak nem +10pip stoppal
UDX:
A UDX chart dollár gyengülést vetít előre, de ebbe az elképzelésbe egy vasárnapi nagyobb GAP csúnyán bele tudna rondítani.
Jövőhéten Q3 GDP, fogyasztói árindex, kamatdöntés, sajtókonferenciák. Érdemes lesz odafigyelni.
Hozzászólás
-
Hozzászólás
Hozzászólás