Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sikeres,vagy nem sikeres trade képek haladóknak,magyarázat nélkül!

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • @independence
  Ha erre gondolsz, akkor én ebben egy darab kérdőjelet sem látok.
  https://forum.tozsde.hu/forum/keresk...105#post187105

  Nézd, ha neked nem szimpatikus a részzárás, ne használd! Akik annyira ágálnak ellene, azok nem számolnak olyan esetekkel, amikor a részzárással már nyernek, a tartással meg vesztenének. Csak azt nézik, hogy amikor jönne a nagy mozgás, akkor ők már nincsenek benne a teljes induló mérettel. Viszont ki mondta, hogy a lezárt részt nem lehet újranyitni?!

  @coyote
  Én még olvastam. Ezt vázoltam a fórum gazdájának, de állítólag neki erre nincs ideje. 1-2 moderátor a lefektetett szabályok mentén ténykedve, rövid idő alatt rendet tudna itt vágni! Mehetne a szemét, és maradhatna az értelmes tartalom.

  Hozzászólás


  • *****:

   Pontosan tudod, hogy miről beszélek. De azért bemásolom ide. Az idézett hsz.-ednél a kommentben kérdeztem először, majd írtam ezt a bejegyzést. Azóta már az equalizernek írt egyik hsz.-edben írtad, hogynapi 2-3 traded van, azaz kb. 50/hó. Így nem jön ki a havi 20 R profit. De még ha 5%-os találatot veszek, a megadott mutatóiddal is csak kb. 16R jön ki.

   Sikeres vagy nem sikeres …... topik, 3957-es bejegyzés:


   Mivel ez a Képek magyarázat nélkül topik, túl sok kommentárt én nem fűznék EQ "csodálatos" kereskedéséhez. Inkább én is rajzolok nektek.
   Dáviddal viszont egyetértek abban, hogy aki havi szinten nem csinál meg legalább 20R-t, az hagyja abba az egészet! Nem a kereskedett összeg nagyságától függ, hogy ki hol tart!   Érdekes ez a havi 20R profit. Azt gondolom, hogy ezt inkább trade mennyiségre nézve érdemes vizsgálni. Ahogyan a nyerők és vesztők véletlenszerű eloszlása a jellemző, így stratégiától függően az R-k sem biztos, hogy 10-20 darabonként fixen jönnek. 100-150 tradenak lesz egy R értéke, amit visszaoszthatunk kisebb kötésszámra és kapunk egy átlag értéket Hívhatjuk elvárt R értéknek is.[IMG]file:///C:/Users/KKNYGY~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/KKNYGY~1/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]
   És itt nem mindegy, hogy az a 100 trade 1-2 hónap alatt megy le vagy fél év alatt.

   Azért is kérdeztem tőled FK, hogy mennyi kötésed van egy hónapban, mert ha jól emlékszem, és ha az eredményeid nem változtak, akkor az 50%-os találati arány és az 1,5 pay of ratioval nehezen jön ki egy hónapra a 20R profit konzisztensen. Én két lehetőséget látok. Vagy nagy mennyiségű traded van egy hónapban, vagy az átlagos vesztők mértéke az átlagos riskhez viszonyítva extrém magas ígya másfélszer nagyobb nyerő átlag 80 tradeval már hozhatja a 20R profitot.

   Vettem két példát az 50% találatra az 1,5 pay of ratioval
   1. 100 trade: átl. veszteség 0,8R
   0,8R x 50 = 40R veszteség
   1,2R x 50 = 60R profit
   Eredmény:+ 20R

   2. 80 trade. átl. veszteség 1R
   1R x 40 = 40 R veszteség
   1,5R x 40 = 60R profit.
   Eredmény:+ 20R


   A második példában az 1 R átlagos veszteség extrém magasnak mondható, kemény mentális felkészültség kellene hozzá. Tulajdonképpen nincs veszteségcsökkentés. És ehhez jön a havi 80 trade, ami szintén nem kevés.
   Az első példához kell a magas tradeszám/hó.

   Ezért kérdeztem rá kommentben a havi tradeid mennyiségére, mert a bejegyzéseid alapján nincs havi 100 traded, így nem jöt ki a matek. De ez csak feltételezés.

   A saját adataid alapján nem jön ki neked 20R havonta. Most akkor hogy van ez a dolog?

   Hozzászólás


   • Áruld már el, honnan az Úr Istenből vetted az átlagos vesztő, vagy a találati arány értékét? Kiszívtad valakinek a kis........ból?
    Feltételezések feltételezések hátán!

    Hozzászólás


    • Pontosan tudod, hogy miről beszélek.

     1. Ahogyan írtam is, az átlagos vesztőt feltételeztem. Legalább 1R-nek kellene lennie az átl. vesztőnek, ahhoz, hogy a másfeles pay of ratioval elérd az 1,5-es átl. profitot, így 50 trade val kijönne a 20R. De neked nem 1R az átl. vesztőd. 0,8-es átl. vesztővel vagy alacsonyabbal és 50 tradeval nem jön ki a 20R.
     2. 50% körüli találat, 1,5 pay of ratio. Ezt te adtad meg egy topikban, ahol gratuláltak neked, majd én is reagáltam rá. Ezután átvitted a témát a ***** topikodba, ahol erről beszéltünk. Ezek a hsz-ek valamikor eltűntek onnan, ezért is kérdeztem rá a topikodban, hogy miért is töröltétek őket. Ezeket az adatokat te adtad meg, csak töröltétek. De hát ezt te pontosan tudod.
     .3. Napi 2-3 trade. Az elmúlt napokban te írtad eq-nek egy hsz-edben. De ezt is írtam, és ezt is tudod.

     Összegezve:

     1. Olvasd már el figyelmesen, amit írok, így elkerülhetőek a felesleges kérdéseid.
     2. Nincs értelme semmilyen beszélgetésnek, ha megadsz adatokat, kiderül, hogy az alapján nem jön ki a beharangozott teljesítményed, majd törlöd az érintett hsz-eket, és megkérdezed, hogy honnan veszem az adatokat.
     3. A kérdésre még mindig nem válaszoltál.
     4. Eddig azt hittem valamit elnéztem vagy elszámoltam, nem feltételeztem, hogy szándékosan torzítasz, de most már legalább tudom.
     5. A fentiek tükrében és a többiekkel folytatott beszélgetéseid tartalmatlanságából és mellébeszéléseidből az is világossá vált, hogy a havi 20R konzisztens kivétele egyenlőre csak álom a számodra.

     Hozzászólás


     • U.S. Treasury Bond

      Hozzászólás


      • Micro ES long napi highnál, kemény 30 másodpercig tartott. Jano Bran erre mondja, hogy fast money asszem.... 2 tickes stoppal elég meredek.Click image for larger version Name:	image_15563.png Views:	5 Size:	3,4 KB ID:	188239

       Hozzászólás


       • Chucky
        Chucky kommentje
        Editing a comment
        hát ilyen fisfos stopokkal nagy bukókat lehet összeszedni, ha nem tudja mit csinál az ember... 22-nél is benne voltam már, azt kellett volna tartogatni 31-ig.

       • Jano
        Jano kommentje
        Editing a comment
        De itt lehalabb hamar megvan. 30 sec utan tudom mi vagy. Fx-en okosba stop nelkul jonapokig lehet onamitani es kiracionalizalni, igaz kockas? Tudom mer en is hajlamos vagyok ra

       • Chucky
        Chucky kommentje
        Editing a comment
        Igen, valami ilyesmire vágytam. Reality check asszem. Nap végén kőkeményen kiderül, hogy kőbunkó voltál vagy disciplined trader...

        https://www.youtube.com/watch?v=WYaeQ7d2Urs

      • Reggeli DOM trade Micro ES-en a völgy betöltésre 3 tickes stoppal. Első tradem bukó 4 tick bukó lett az eurón, de nem befolyásolt a további tradek megnyitásában

       Click image for larger version Name:	eX8heTL.png Views:	0 Size:	36,5 KB ID:	188287

       Click image for larger version

Name:	wD4DL6d.png
Views:	265
Size:	31,8 KB
ID:	188288
       Utoljára szerkesztve a következő által: Chucky; 2020-01-07, 08:37.

       Hozzászólás


       • Na****k nem rossz... de zsenge még.
        Assumption is the mother of all fuck-ups!

        Hozzászólás


        • Vacendak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Na****k nem rossz... de zsenge még.
         ...Lol, a "pi...t" kicsillagozta!!
         Assumption is the mother of all fuck-ups!

         Hozzászólás


         • Szépen alakult ez a nap is... Click image for larger version

Name:	EURUSD 30min (long).png
Views:	279
Size:	43,4 KB
ID:	189063
          Assumption is the mother of all fuck-ups!

          Hozzászólás


          • reggelre kiderül hogy beborul e
           Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss

           Hozzászólás           • 99,4 % nyerési arány! Regisztráltam, de nem boldogulok, tud valaki segíteni? (Nem jutok el a demótesztelésig) Félelmetes lehetőség!
            FB privátba várom a segítséget. https://www.facebook.com/michael.hutoczki

            https://bitcointraderspro.com/
            https://tokenhell.com/bitcoin-trader...-need-to-know/
            https://apnews.com/9f557da673fdfbde3797df4e729487ee

            Hozzászólás


            • MyBusiness
             MyBusiness kommentje
             Editing a comment
             Igen, félelmetes. De légy bátor

           • Szia humi

            Jó hogy felhoztad ezt a témát már sokszor találkoztam vele.

            Ajánlom ezt a videót:
            https://www.youtube.com/watch?v=Rv3_-_VFMNs

            A véleményem, hogy ne kezdj sose olyan céggel, akinek nincs elérhetősége, telefonszáma, email címe.

            Becslések szerint a világ tőzsdéin folyó kereskedések 70%-át robotok indítják, de legalábbis az Entry szignálokat biztosítják.
            Rengeteg cég készít kereskedési robotokat akik már sok-sok éve csak ezzel foglalkoznak. Ezek a cégek a profi programózói gárdájukkal mégsem tudnak ilyen jó robotot csinálni.
            Láttam már videót erről a csodálatos robotról. Ebben a videóban minden pozit 25 USD-vel nyitott.

            Akkor nézzük a matekot: A BTC ára jelenleg 9000 USD ha egy pozi 25 USD akkor a piac 1%-os elmozdulása esetén ami ugye 90 USD mozgás a megfelelő irányba, keresel bruttó 0,25USD-t.
            Az elmúlt 8 napban összesen 2% elmozdulás volt oda-vissza. (mellékelve kép)
            Ebben az esetben spot kereskedésben 8 nap alatt bruttó 2 USD-t kerestél, ha minden irányt jól eltalált a gép és az alján szállt be a tetején meg ki.
            Ebből lejön a bróker költség!

            Ha tőkeáttétes piacon származtatott termékkel kereskedik, akkor ott a magas volatilitás miatt nagyobb a bróker költség!

            De nézzük meg ezt a lehetőséget is:
            Én nem használok robotot de mióta írom ezt a választ nyitottam egy 100 USD-s long pozit (ez 4X akkora mint amit a robot nyit) 10 szeres tőkeáttéttel, ami ugye ebben az esetben azt jelenti, hogy 1000 USD-ért vettem BTC-t A beszállóm 9076 USD volt és a stop szintem mint látod 9068 USD-n van. Ez csupán 8 USD stop ami cirka 0,01%-os ellenem mozdulásnál azonnal kiüt és a trade vesztőbe megy át!
            Az irányt is eltaláltam, és jó volt a belépésem is, de ennek ellenére ezen a pozin csak bruttó 1,54 USD hasznom van. (képernyőkép mellékelve) Ebből még lejön a bróker költség is!
            Ha az ár ellenem fordul vagy roszkor nyitok, és a pozi csak 25 USD, akkor csak nagyon szűk, 2 USD-s stopot enged meg, hiszen az alaptőkét védeni kell!
            Ezzel a matekkal lehetetlenség profitosnak lenni!
            Egyszerűen nem lehet normális pozició méretezést felépíteni ilyen feltételekkel!

            A személyes véleményem, hogy ha érdekel ez a világ, akkor tanulj, gyakorolj, és kereskedj!
            Nem állítom, hogy könnyű és sima út vár rád, sőt azt mondom, hogy göröngyös és nehéz út elé nézel, de ezt minden sikeres kereskedőnek végig kell járnia és végig is járta!

            Ha elakadtál, vagy segítségre van szükséged szólj, és szívesen segítek amiben tudok.


            Click image for larger version

Name:	Opera Pillanatfelvétel_2020-07-03_230323_ftx.com BTClong.png
Views:	129
Size:	1,04 MB
ID:	193146            Click image for larger version

Name:	BTC2_szazalek.png
Views:	278
Size:	117,1 KB
ID:	193145
            HunTraders.co.uk/invite/coinhunter - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

            Hozzászólás


            • Money-wise

             Trade what you see! 1 pip 1%
             Csatolt fájlok

             Hozzászólás


             • Mivel ennek a fórumnak is vége, ezért keresek kereskedéssel foglalkozó discord csoportokat ezeken kívül: Kripto Katával és Zalánnal, shortosgyula, MelléCA$H. Mert ezeket már ismerem.

              Hozzászólás


              • David Chateau
               David Chateau kommentje
               Editing a comment
               Miért lenne vége? 12 éve megy Miért szenvedsz? Meg mi szükséged discord-csoportokra? Nem csesztetlek, csak nem. értem a negativitásod, amikor már hosszú évek óta itt vagy a szakmában elvileg.

              • Megalith
               Megalith kommentje
               Editing a comment
               Azért van vége, mert senki nem ír ide. Havonta van 1-2 hozzászólás max. Nyilván rengetegen feladták a forex,cfd kereskedést(főleg az esma döntése óta + ironfx balhé..stb. emiatt sokkal kisebb lett a magyar trader közösség), mert rájöttek, hogy mennyire nehéz. Bejött a kriptó és most mindenki azzal van elfoglalva. Most egy ideig abba látják a tutit. Aki tud csoportokat az írhat privbe.

              • David Chateau
               David Chateau kommentje
               Editing a comment
               De ez már évek óta így van Itt a fórumon legalábbis. Gyere TRaders' Nightra
             Working...
             X