Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tőkefinanaszírozott rendszerek: FTMO

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #16
  kockas jo a kerdes. En anno kiszamoltam, hogy a strategiam minden koltsege 20k profitig 8,5ezer dollar lenne.Ami amugy nem baj feltetlen. Szerintem ha valakinek nincs penze sajat szamlan tradelni erdemben, annak jol lehet egy ilyen meg igy is, de egyszerubb ismerostol kerni egy nagyobb szamlat akkor mar, es ott meg annyi szabaly es egyeb dolog sincs. Adozasra meg lehet egy vagyonkezelesit irni idovel, par szazezerert, vagy 1-2 millióért az is felesleges. Vagy, aki ennyit se akar, az adja el a demo szignaljait, tredszamtol fuggoen abbol is jokat lehet kaszalni idovel.
  HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

  Hozzászólás


  • #17
   https://www.cftc.gov/PressRoom/PressReleases/8771-23

   Hozzászólás


   • moneymentor
    moneymentor kommentje
    Editing a comment
    Úgy tűnik, ezzel egy korszaknak vége.
    A hírek szerint a hatóság még kb. 60 prop cégnél indíthat hasonló eljárást, ha 60 napon belül nem változtatják meg a hasonló működési gyakorlatot.
    Megtisztul a prop iparág, változnak a szabályok. Bízzunk benne, hogy nekünk, ügyfeleknek is jobb lesz.
    Addig szerintem célszerű visszatérni a szabályozottabb brókerszámlákhoz. (Talán ez is volt az egyik cél.)

   • shortosgyula
    shortosgyula kommentje
    Editing a comment
    Myff az ügyfelek felé azt kommunikálta, live számlán kereskednek. A legtöbb hasonló prop cég nem. TFF-nél végig demon kereskedsz, a cég azt állítja, másolják a jobb traderek pozijait. Ebbe azért nehezebb belekötni.
  Working...
  X