Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MetaTrader 5

Collapse
X
 
  • Szűrés
  • Idő
  • Mutat
Clear All
new posts

  • #16
    William Gates eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hozz létre egy globális változót, ami az utolsó gyertya nyitási árát tartalmazza, ( Time[0] ).

    int RegiGyertya = 0;

    A Start() -ba pedig
    If (RegiGyertya != Time[0])
    {
    RegiGyertya = Time[0];
    // Ide írod a nyitást, meg ami még kell.
    }
    Szerintem, ha a RegiGyertya változóban nyitási árat tárolunk, akkor annak nem int tipusúnak kéne lenni, hanem double-nak. A legelső sor így helyesen:

    double RegiGyertya = 0;

    Hozzászólás


    • #17
      Thomatho eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Szerintem, ha a RegiGyertya változóban nyitási árat tárolunk, akkor annak nem int tipusúnak kéne lenni, hanem double-nak. A legelső sor így helyesen:

      double RegiGyertya = 0;
      A Time[] hogy lenne nyitási ár? Írj be egy ea-ba egy ilyen sort :
      Comment(Time[0]);
      Meglátod hogy int.

      Hozzászólás


      • #18
        William Gates eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Hozz létre egy globális változót, ami az utolsó gyertya nyitási árát tartalmazza, ( Time[0] ).

        }
        Bocs, igazad van! Figyelmetlenül olvastam végig a post-ot, csak az első mondatra reagáltam. A Time tömb természetesen int tipusú. Viszont nem is nyitási árat tartalmaz.
        Kösz a helyreigazgatást!

        Hozzászólás


        • #19
          Thomatho eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Bocs, igazad van! Figyelmetlenül olvastam végig a post-ot, csak az első mondatra reagáltam. A Time tömb természetesen int tipusú. Viszont nem is nyitási árat tartalmaz.
          Kösz a helyreigazgatást!
          Jaja, kösz a kiigazítást, valóban elqrtam.
          Az utolsó gyertya nyitásának idejét tárolja a Time[0].

          Elnézést a hibáért, nem azt írtam, amire gondoltam.

          Attól a programrészlet jó, csak a körítő szöveg volt félrevezető.

          Hozzászólás


          • #20
            Sziasztok!
            A MACD expert módosításában szeretnék segítséget kérni.Ha tud valaki segíteni csörgessen meg a 06204228448 számon.Visszahívom.Üdv.Laci

            Hozzászólás


            • #21
              Helló.!
              Szeretnék segítséget kérni egy olyanban hogy most elkezdett éredekelni a robotoknak a készítése. Láttam hogy van MQL4 meg MQL5. Melyiket lenne érdemesebb most elkezdeni? Vagy MQL4ben írt ugyan úgy használható mint MQL5? Esetleg miben különböznek? Más nyelvben megírt algoritmussal lehet használni? (ez utóbbi nem teljes mértékben az én kérdésem lenne hanem egy ismerősömé de akkor már felteszem neki) Itt Python vagy C#-ra gondolna. A segítséget megköszönöm és próbálok felzárkózni a témában.

              Hozzászólás


              • #22
                2014-2017

                Hozzászólás


                • #23
                  üdv! hogyan kell Mt5-ben az időt átállítani?

                  Hozzászólás


                  • #24
                    viskia eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    üdv! hogyan kell Mt5-ben az időt átállítani?
                    Milyen időre gondolsz?
                    óra, vagy a gyertya rajzoló idősík?
                    Azért inkább ne havazzon

                    Hozzászólás


                    • #25
                      Nekem egy olyan progi kell ami lehetővé teszi MT5 platformon a csártok áthúzását egy másik monitorra . MT4-re van ilyen progi de nekem MT5-re kellene . Tud valaki ajánlani egyet ?

                      Hozzászólás


                      • kockas
                        kockas kommentje
                        Editing a comment
                        az MT5 mintha tudna ilyesmit alapból nagy macerával......de létezik rá jópár program! tudom, mert mielőtt nekiálltam csinálni a sajátot, felmértem a konkurenciát
                        van bróker is amelyik ad ilyet bónuszba ha náluk nyitsz számlát, ne kérdezd melyik, mert évekkel ezelőtt botlottam bele.
                        //jelzem majd ha kész lesz, addig vedd meg nyugodtan amit találsz, de túl sokat ne adj érte, mert úgyis ki fogod dobni ha nem is ezért, de az egyéb plussz funkciót miatt

                      • shortosgyula
                        shortosgyula kommentje
                        Editing a comment
                        MT5 ezt alapból tudja, minden macera nélkül: https://cdn.discordapp.com/attachmen...7406/image.png

                      • kockas
                        kockas kommentje
                        Editing a comment
                        Jaja, igazad van nem jó szóösszetételt használtam.
                        A nagyon fapados lett volna a helyes.
                        A nagy macerát magamnak csináltam hozzá, mire sikerült elérni hogy kézreálljon úgy ahogy én szeretem.
                        Egyébként a legegyszerűbb 2 monitoros módszer:
                        Egy meta az egyik monitoron ahol csak köt az ember, egy másik meta/vagy bármilyen chartoló, de szigorúan másik brókertől pedig a másik monitoron, ahol analizál az ember és bónuszként máris van egy minimális stratégia védelem.

                    • #26
                      Köszönöm szépen Kockas és ShortosGyula . Nem tudtam hogy a MT5 alapból képes rá . Sikerült áthúznom a másik monitorra . Nagyon örülök . Nem kell használnom a MT4-et , és nem kell megvennem a programot ami lehetővé teszi az áthúzást MT4-en . Köszönöm .

                      Hozzászólás

                      Working...
                      X