Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Hozz létre egy globális változót, ami az utolsó gyertya nyitási árát tartalmazza, ( Time[0] ).
}
Bocs, igazad van! Figyelmetlenül olvastam végig a post-ot, csak az első mondatra reagáltam. A Time tömb természetesen int tipusú. Viszont nem is nyitási árat tartalmaz.
Kösz a helyreigazgatást!
Bocs, igazad van! Figyelmetlenül olvastam végig a post-ot, csak az első mondatra reagáltam. A Time tömb természetesen int tipusú. Viszont nem is nyitási árat tartalmaz.
Kösz a helyreigazgatást!
Jaja, kösz a kiigazítást, valóban elqrtam.
Az utolsó gyertya nyitásának idejét tárolja a Time[0].
Elnézést a hibáért, nem azt írtam, amire gondoltam.
Attól a programrészlet jó, csak a körítő szöveg volt félrevezető.
Helló.!
Szeretnék segítséget kérni egy olyanban hogy most elkezdett éredekelni a robotoknak a készítése. Láttam hogy van MQL4 meg MQL5. Melyiket lenne érdemesebb most elkezdeni? Vagy MQL4ben írt ugyan úgy használható mint MQL5? Esetleg miben különböznek? Más nyelvben megírt algoritmussal lehet használni? (ez utóbbi nem teljes mértékben az én kérdésem lenne hanem egy ismerősömé de akkor már felteszem neki) Itt Python vagy C#-ra gondolna. A segítséget megköszönöm és próbálok felzárkózni a témában.
Nekem egy olyan progi kell ami lehetővé teszi MT5 platformon a csártok áthúzását egy másik monitorra . MT4-re van ilyen progi de nekem MT5-re kellene . Tud valaki ajánlani egyet ?
az MT5 mintha tudna ilyesmit alapból nagy macerával......de létezik rá jópár program! tudom, mert mielőtt nekiálltam csinálni a sajátot, felmértem a konkurenciát
van bróker is amelyik ad ilyet bónuszba ha náluk nyitsz számlát, ne kérdezd melyik, mert évekkel ezelőtt botlottam bele.
//jelzem majd ha kész lesz, addig vedd meg nyugodtan amit találsz, de túl sokat ne adj érte, mert úgyis ki fogod dobni ha nem is ezért, de az egyéb plussz funkciót miatt
Jaja, igazad van nem jó szóösszetételt használtam.
A nagyon fapados lett volna a helyes.
A nagy macerát magamnak csináltam hozzá, mire sikerült elérni hogy kézreálljon úgy ahogy én szeretem.
Egyébként a legegyszerűbb 2 monitoros módszer:
Egy meta az egyik monitoron ahol csak köt az ember, egy másik meta/vagy bármilyen chartoló, de szigorúan másik brókertől pedig a másik monitoron, ahol analizál az ember és bónuszként máris van egy minimális stratégia védelem.
Köszönöm szépen Kockas és ShortosGyula . Nem tudtam hogy a MT5 alapból képes rá . Sikerült áthúznom a másik monitorra . Nagyon örülök . Nem kell használnom a MT4-et , és nem kell megvennem a programot ami lehetővé teszi az áthúzást MT4-en . Köszönöm .
egy kicsit felqrtam magam, mert letiltották az egyik expertemet.
A vigyorgó fej a jobb felső sarokban átalakult szomorúvá
Még működik, de így természetesen nem engedi kötni. //mondjuk kézzel kötöm, szóval bekaphatják
Cserébe osztok egy kis infót róluk:
Csináltam screenshootot a metáról, hogy milyen teljesen felesleges unwanted oldalakra akar felmászni minden egyes indításnál.
Meta4 és Meta5 detto!!
Ha valaki blokkolni szeretné ezen oldalak elérését, akkor nem kell ágyúval mennie verébre, mint nálam ez a linux Pi-Hole.
Ugyanezt lehet elérni ha valaki rendszergazdai jogokkal módosítja a
"C:\Windows\system32\drivers\etc" könyvtárban a "hosts" file tartalmát, beleírva a következő sorokat:
//az a lencr.org nem biztos, az máshonnan is bekúszhatott, (több képerenyőnyi link amit nyitogatna, mert nemadja fel
//az utolsó, a "download.metatrader.com" pedig természetesen igény szerint, mert ha szerepel a bejegyzés a hosts fileban,
akkor nem fog többet frissíteni az tutti
hát ez kezd hihetetlen lenni:
tréderisten felvillantott cserébe a szopatásokért egy kvázi arbitrázs jellegű lehetőséget.
Egy amolyan glitchet a mátrixban.
Arra tippelek, hogy rákapcsolták a mesterséges intelligenciát de az egyelőre inkább az embereket védi
Ha rájönnek mit csinál, a brokik fullidegek lesznek.
Sajnos ez nem a Misi féle ChatGPT! ez inkább maga a valódi, tudásmentes ajándékpénz
Kegyetlen nagy kihívás lesz nem durván visszaélni vele, hanem csak finoman adagolni.
Ne kérdezzétek mi ez, keressétek! //feltéve ha szükségetek van rá. Nekem úgy érzem már nincs, de szeretek velük szórakozni
//ui: ez a fórum tényleg hemzseg a hasznos félinformációktól! Ez viszont törölve lesz. Ez van, mert sajnos még így kódolva is rizikós.
Hozzászólás