A chart resze tenyleg az, hogy jo belepo es turelem, a tobbi macerasabb, de abban kockas igazad van, nagyobb penzzel a nagyobb bajok is jonnek. Es ugyanez igaz a stratira is sajna. Millio dollaros szamlak szerintem forexen nem relevansak, bar mar lattam olyanokat, akik megcsinaltak, igaz, ok is egyedileg allapodtak meg a brokerekkel, vagyis inkabb a likviditasadokkal, es meg van hatarozva, mennyin mehet maximalisan a cuccuk.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Fáradt gőz
Collapse
X
-
HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
-
Könyörgöm nulla pont nulla egyért miért kell ilyen sok zsetont letenni?
Ide a rozsdás bökőt, hogy ha bekötöm egyszerre mint AUDUSD sell és NZDUSD buy,
akkor sokkal kevesebből kijön egy kétszerakkora...
//lehet azért drágább mint a többi, mert ebbe túl könnyű beletrafálni??
Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
valaki elhiszi hogy ez nem csúszik?
https://www.facebook.com/GTCnewsHU/v...1138160400929/
nekem valahogy sosem sikerült kilövéskor beszállnom az NFP-be.
Vagy benne voltam előtte, vagy kimaradtam belőle.Egyefenelegyenarégilemez: Fogd a pénzt és kuss
Hozzászólás
-
nem hiszitek el, de amikor megláttam ezt a chartot, 1 tized másodperc alatt vizionáltam rá egy buy limitet és a supportra tépét
és nem kellett hozzá stoploss
Angol bukiknál hol lehet tenni tétet a következőre ?
Hozzászólás
-
Hozzászólás
-
Gondolom arrol a face csoportrol van szo, amelyben Misivel egyutt osszesen 2 tag van jelen (valszeg Misi + valamelyik rokona amelyet ra tudott venni, hogy nyomjon egy like-ot es irjon egy bejegyzest...) es ugy duborgetik ott a piacot, hogy meg porzik bele... ujfent mondom: Misi, ezt nem igy kell csinalni na... ez a sajat magad lejaratasanak non-plusz-ultraja... de komolyan na... ChatGPT szeru platform, mi?megall az eszem...
-
Ualizer, jól mentek mostanában a USDCAD longok hatalmas pozicióval?
Gondoltam, hogy előkerül ez a figura, ha szart kell dobálni… Megnyugtatlak, nem rokon. Egy korábban számomra ismeretlen, de a fórumot is követő traderről van szó.
Na én megint eltűnök egy időre, mert ez az intelligencia(hiány) nálam kiveri a biztosítékot.
-
nem mas, de a "turelmes, udvarias mentor, aki figyelembe veszi a masikat, megoszt kereskedesi otleteket es sajat trade-eket, figyelmesseg, torodes" jelzok rolad kicsit megmozgattak bennem a komedia hurt...nagyobb ido utan bekukkantani ide es ez fogadjon, az mar tenyleg a csodaval hataros...
ezekszerint erre a titokzatos idegenre, aki igy ismert meg teged, ratalalt a trader szerencse...
majd meselj hogyan es mennyi $$$-t kalapaltatok ossze a piac duborogtetesevel...
-
Hozzászólás