Tőzsdei Oktatóközpont kezdőknek - Huntraders.com

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Korábbi értékes hozzászólások - gyöngyszemek a fórum nagyjaitól

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • #16
  Click image for larger version

Name:	Screenshot_20200117-105611.png
Views:	276
Size:	162,9 KB
ID:	188619

  Hozzászólás


  • moncsicsi78
   moncsicsi78 kommentje
   Editing a comment
   Kissé le vagyok maradva, lehet, hogy nem ide tartozik, de az LMAX-ról és a magyar függőügynökéről, az UltraFX-ről mi a véleményetek? Szabályozott piacot biztosít elvileg.

  • David Chateau
   David Chateau kommentje
   Editing a comment
   Jééé Moncsicsi, te még élsz? mi van veled? Nyomod még a gridjeidet?
   Lmax teljesen jó. Ha teheted, költségek miatt a saját platformjukat javaslom.

  • moncsicsi78
   moncsicsi78 kommentje
   Editing a comment
   Köszi, David! A költségeket nem néztem még, de kezdőtőke miatt gondoltam az UltraFx-re. Egyiket sem ismerem, ezért kérdezek. Esetleg más, konkrét javaslatotok van, szabályozott helyre, devizákhoz? (Tehát cégnév, stb.) Minél kisebb áron elérhetőekre gondolok, természetesen.

 • #17
  Nem egy túl bonyolult :-)

  Visszatérés egy potenciális oldalazó mozgásba, téglalap formába. Egyik jellemző, hogy szét lehet választani két különböző amplitúdojú mozgásra, fölső két kék vonallal jeleztem, de alul is kialakul egyszerre a fölsővel . Kitörés nem mindig megy végbe ilyen gyorsan, mint a képen, ekkor jó tudni és jelölni, amit mutattam. Fontos szintet úgy is tesztelhet az árfolyam, mint a képen, túl szúr rajta és utánna visszaereszkedik rá vagy épp pattan rólla valamekkorát, utánna visszaeseik a szint alá, de én úgylátom ez a legtöbb embernél homály!! A mozgóátlaghoz való visszatérés is egy opció, amit le lehet kereskedni.
  https://www.facebook.com/groups/248956055445286/Ki a forex latolja? AffiliateLatolgatusz

  Hozzászólás


  • #18
   Korábban én is számlaegyenleget akartam látni.. vagy inkább bizonyítékot arra, hogy létezik ember, aki sikeresen kereskedik.
   Aztán láttam kettőt.. persze mindkettő pluszos..
   Az egyik egy arabos nevű csóka, aki oktat.. most nem emlékszem, nem fáradok a megkeresésével. A brókert is ismertem, így nem feltételezem, hogy hamis. Viszont semmitmondó és helyenként arcoskodó volt az előadása, számomra. Egyszer, ha hallgattam..
   A másik Larry Williams volt, aki nagy ideálom. Őt is mindenki ezzel húzta. Hát úgy látszik, gondolta mutat valamit. Részben azért, mert akkoriban két hatis bróker is lelépett pénzekkel (PFG és MF Global), közte neki is 6 számjegyű számláival. Nos, a januári egyenleg 92k volt, a februári 200k felett. Ennyi. 50+ éve kereskedik. Viszont ő olyan swing és long term stratégiákkal, amiket én lehet, hogy sosem fogok, mert nem a stílusom.

   Tanulság? Láttam kettőt. Aztán, mire mentem vele?

   Hozzászólás


   • Chucky
    Chucky kommentje
    Editing a comment
    emlékszem régen néztem cs 1.6 frag moviekat, és valahogy utána úgy ment a játék, hogy én is bekerülhettem volna ezekbe a videókba, sajnos csak rövid ideig tartott ez a “shock”

   • Jano
    Jano kommentje
    Editing a comment
    Igen van egy decay time. Nem szabad lejönni a cuccról. A spiral mehet felfele is. Upward spiral, de ahhoz chain reaction kell... azaz ütni a vasat amig izzik. Ha egyszer megy a spárga de félévig nem terpesztesz.. fajni fog mert az agyad azt hiszi ami mar nincs.

   • rpr
    rpr kommentje
    Editing a comment
    @jano
    mondj mar olyanokat akiket erdemes hallgatni szerinted...kivancsi vagyok....

  • #19
   rpr eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
   teged ***** kuldott? az o szavajarasa (is) ez.
   de ertem mit akarsz momdani...es jogos is....de ha menni akarsz vkihez tanulni nem art tudni szelhamossal van e dolgod....
   Nem voltam *****os, bár nem gondolnám ezt szitokszónak sem..
   Jobbára külföldiektől tanultam. Fogalmam sincs, hogy mennyi van a számlájukon. Ott sem mutogatja senki. Lehet, csak szerencsém volt velük.
   Az biztos, hogy vagy tanultam valamit, vagy nem az illetőktől. De hogy ennek semmi köze sem volt ahhoz, hogy ők éppen hogyan keresnek a tőzsdén, az is biztos.
   Ezért írtam, amit írtam. Hogy senki sem fog tudni pontosan úgy és azt tradelni, mint valaki más. Más eredményei lehetnek biztatók a számodra, de ígéret sose lesz!

   Inkább arra kell törekedni, hogy milyen piac és milyen stílus a tiéd. Aztán olyan haladó tradert keresni. Összetenni még így is magadnak kell. Különben robot lenne és nem stratégia.
   Például hiába a hitelesség szobra számomra Larry Williams.. nem költöttem kisebb vagyonokat a tanfolyamaira. Amennyit tudok a stratégiáiról (és az is néhányszáz dollárba volt), az pont arra elég, hogy tudjam.. nekem az most nem pálya. Pedig lehet, hogy nyugdíjba megy, nem lesz aktív, mire beérek az ő lassabb cuccaira.

   Másik oldalról..
   Most akkor itt tényleg ingyen jelszolgáltatásra vadásztok? Csak kérdem..
   Szerintem ez a folyamatos megkérdőjelezése a posztoknak egyedül arra jó, hogy akinek értelmes tradejei vannak, az ne tegye ki..
   Mivel ha kiteszi, fikát kap.. Viszont az is biztos, hogy nem fog itt ülni és kötéstől zárásig minden tradet elmagyarázni, védeni az igazát... hanem megy élni az életét, amiért végül is mindenki sikeres trader akar lenni.

   Ne értsetek félre. Lehet beszélgetni tradekről értelmesen. De talán a kérdezőnek kéne vázolnia a koncepciót, ha bátorításra, útmutatásra vágyik.

   (szvsz)

   Hozzászólás


   • Jano
    Jano kommentje
    Editing a comment
    lol. Laz is no FK. laz egyedi eset. a very special one.

    szerintem minden chart jo. I ♥ charts. azokon tény van. midnen amit hozzáteszünk az már nem tény. a lényeg hogy a tényt tartalmazó chart és a kereskedési döntés között minél kevesebb torzító tényező legyen... bár néha sok sok áttétellel is el lehet jutni jó válaszhoz. szóval aminek hihetünk az a chart.

   • 7895521
    7895521 kommentje
    Editing a comment
    Laz nem *****os, de még lehet! Viszont szívesen látjuk legközelebb is a gumipapucsos pikniken!
    Egyébként én nem küldök senkit sehová, hogy kommenteljen az érdekemben!

    Amúgy mi akadályoz meg bárkit abban, hogy olyan helyre menjen tanulni, ahol mutatnak neki számlatörténetet?!
    Ha én dinnyét akarok venni a piacon, de csak úgy ha meglékelik, akkor addig keresek amíg nem találok olyan árust. Legfeljebb a végén dinnye nélkül megyek haza!

    A bizonyítékkeresők akkor sem mennek el sehová, ha látnak számlatörténetet! Akiknek meg ez nem fontos, azok megtöltik a szabad helyeket az oktatásokon.

   • equalizer
    equalizer kommentje
    Editing a comment
    Itt nem is arrol van szo, hogy azert kellene valamifele bizonyitek, hogy elhiggye valaki azt amit mondani akarsz... azert kernek bizonyitekokat toletek, hogy ellensulyozzak amennyire lehet az ellenetek szolo temerdek bizonyitekok/tenyek tomkeleget. es ahogy mondod, akinek ez nem kell, az majd megtolti az ures helyek egyiket a gumipapucsos Yota-szentelo plagium-kialto bogracsos ebedek egyiken. ...kerdes, hogy mennyivel lesz tobb tudas az egyen fejeben ettol? ...

  • #20
   rpr
   Nagyobb brókerek szoktak tartani maguk körül náluk tradelő és akár ilyen-olyan módon akkreditált oktatókat..
   https://ndcdyn.interactivebrokers.co...t=recorded&p=1 (bal oldalon állíts category szűrőket)

   Ha a nevek nem ismerősek, érdemes rákeresni. Némelyik csak a bróker alkalmazottja, de másoknak akár kiadott könyveik is vannak vagy alapot menedzselnek.
   Bár most, hogy keresem a korábbi archívumokat.. lehet, hogy valami változott az USA szabályozásában? Mert alig találom a videókat, listákat.
   Korábban az volt a divat, hogy a bróker csinált kis mini-versenyeket.. traderek.. azaz oktatók között.. aztán ki-ki érdeklődhetett egyik, másik kurzusai iránt.
   Ezt újabban nem látom, pedig jó volt egymás mellett látni különböző technikákat! Aztán -ha más nem- trial-ben megnézni az egyes trading room-okat.

   Olyannyira, hogy a CME Group oldalán fent voltak oktatók.. de most csak saját, designos, átlalánosítós videóikat látom
   Hmm.. Srácok, le vagyok döbbenve, mennyire megváltoztak a site-ok és hogy eltűntek a webinár archívumok!
   Utoljára szerkesztve a következő által: Laz; 2020-01-21, 09:24.

   Hozzászólás


   • #21
    Na, itt egy olyasmi esemény, mint írtam.. Itt lehet szemezgetni.

    https://summit.wealth365.com/schedule/

    Hozzászólás


    • #22
     És egy másik a TopStepTradertől..
     https://info.topsteptrader.com/topstep-expo-2020

     Hozzászólás


     • #23
      Itt is el lehet lesni néhány kereskedési ötletet.. bár ez a bróker cég bemutatója, nem egy konkrét oktató stratégiája.
      https://www.infinityfutures.com/february-webinars.aspx

      Hozzászólás


      • Jano
       Jano kommentje
       Editing a comment
       infinity-nél a Patrick Zielbauer aki sierra-ból igencsak jó webinarokat szokott tartani: bonyolult dolgokat is képes leegyszerűsíteni.

     • #24
      ha valaki még nem lenne elég függő.. itt nyereményért is játszhat
      https://tradeoff.com/

      Hozzászólás


      • Chucky
       Chucky kommentje
       Editing a comment
       Bernie a börtönből is üzletel?
     Working...
     X