Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Tip-top tippem mára. Csak neked.

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Legyen egy tipp is:

  Eur-usd most 1,1230 , hamarosan (pár óra vagy nap) meg kell(ene) érinteni az 1.1190 értéket.

  Mivel ez egy tipp, ez nem minősül befektetési tanácsadásnak sem! Kizárólag teszt jelleggel van publikálva!

  Hozzászólás


  • Eszter, mióta vagy profitos ezzel a technikával? Nem fogod elhinni, de tudtam, mikor fogsz zárni... 6-800 dollár már fáj, ha visszaesik, mindannyian így kezdtük. Mégis, miből gondoltad, hogy nem fogja betölteni a rést?

   Hozzászólás


   • Eszter amit írogat ön és közveszélyes, ez a technika az egyik legbiztosabb ha valaki relatíve gyorsan csődbe kíván jutni.

    Egy dolog ha valaki ezt privátban teszi és megint más ha kezdőket próbál félrevezetni. Az már kifejezetten csúnya dolog.
    Egy tipp: próbáld legközelebb betenni egy nagyobb bukó után nullába a tp-t hogy esélyed se legyen nyerni.

    Eszter mi a célod ezzel a ****sággal?

    Hozzászólás


    • Ez nem egy tipp ,csak egy mai eredmény . Én akkor lépek be , ha már az irány látszik és valószínű a folytatás .Ez most jól alakult.
     Csatolt fájlok

     Hozzászólás


     • coyote eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Ez nem egy tipp ,csak egy mai eredmény . Én akkor lépek be , ha már az irány látszik és valószínű a folytatás .Ez most jól alakult.
      Kedves Coyote nem szeretnélek piszkálni hiszen alapvetően egy nyereséges trédet láthatunk, viszont daxon ha ilyen belépőket rendszeresen használsz nem szokott kissé erodálódni a számlád?

      Hozzászólás


      • Eszter tipikusan demo betegségben szenved, és tiszta jóindulatból írom. 60-as bicepsszel üli ki a brutál bukókat(mivel nincs tétje demo-n), de nyerőben (amit be is jelölt tp) már zsebre vágja a morzsalékot. Eszter kapcsold ki a profit mutató mezőt, mert téged megrészegít a $$$, elvakít, nem látod, hogy 10-100-szor annyit kockáztatsz, mint amit zsebre teszel. Ezzel csak magadat csapod be jobb esetbe, és évekre vakvágányra teszed magad. Kereskedj normálisan, mint a többiek, sl-el, fogadd el ha buksz, ne akarj ingyen ebédet, mert azért a piac meg fog torolni. A Kofákkal ne cicázz, mert a Kofák kemények, mint a háromnapos keddi kenyér.

       Hozzászólás


       • Veszélyes játék, mert ha most visszarallyzik a mindenkori maximumra, egy ilyen játékosnál át fogja lőni a plafont az andakszinos kupak.

        Hozzászólás


        • shortosgyula eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
         Eszter amit írogat ön és közveszélyes, ez a technika az egyik legbiztosabb ha valaki relatíve gyorsan csődbe kíván jutni.

         Egy dolog ha valaki ezt privátban teszi és megint más ha kezdőket próbál félrevezetni. Az már kifejezetten csúnya dolog.
         Egy tipp: próbáld legközelebb betenni egy nagyobb bukó után nullába a tp-t hogy esélyed se legyen nyerni.

         Eszter mi a célod ezzel a ****sággal?
         Az Xtb-topikban marketingezni próbált de a cég elhatárolódott tőle.

         Hozzászólás


         • Ha máshogy nem megy, meg kell fordítani a monitort, akkor a bukókat zárja le kicsibe, a nyerőt meg kiüli. Akár napokig, hetekig.

          Hozzászólás


          • Válaszom Shortosgyulának :
           Csatolt fájlok

           Hozzászólás


           • Etna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nem fogod elhinni, de tudtam, mikor fogsz zárni... 6-800 dollár már fáj, ha visszaesik, mindannyian így kezdtük.
            De jó!
            Etna, én azért nem becsülnék le 800 dollárt egy nap alatt, mert ez nekem szép pénz, főleg, hogyha figyelembe veszem azt is, hogy sokan örülnének ha egy hónap alatt kereshetnének ennyit.
            idézet egy versből :
            "Ki gépen száll fölébe annak térkép e táj...."            Etna eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Kereskedj normálisan, mint a többiek, sl-el, fogadd el ha buksz, ne akarj ingyen ebédet, mert azért a piac meg fog torolni. A Kofákkal ne cicázz, mert a Kofák kemények, mint a háromnapos keddi kenyér.
            Mutasd meg, hogy csinálja Etna - kíváncsian várom !

            Kofákkal - nem is lehet ! - köszönöm

            Hozzászólás


            • Eszter meg van győződve, hogy jó amit csinál. Kár tanácsot adni neki. A legjobb tanítómestere a piac lesz... Neki majd hinni fog

             Hozzászólás


             • "A GAP mindig betöltődik" - mondogatta egy ismerősöm, nevezzük őt mondjuk Viktornak*. Ezt a kijelentését arra alapozta, hogy 2 hétig minden nap nézte a GAP betöltődését s valóban be is töltötte a piac a rést, ha nem aznap, másnap, vagy harmadnap. Viktor ki is választotta az ITA nevű olasz indexet a sok lehetőség közül, mivel az szép nagyokat tudott mozogni és GAP is volt rajta majdnem minden nap, s elkezdődött a kereskedés. 1-2-3-4-5-6-7...mondom hét...MONDOM HÉT!! Nah, nem baj, majd betölti a j.héten. Ahh..fene bele, veszek még, majd betölti, van még a számlámon 200.000eur. Aztán egyik délelőtt pittyegett az fxcm, margin call, oda lett 200.000eur, mert az ITA nem ment felfelé, sőt esett. Ez persze nem volt elég, még 200.000eur hadd longolja meg az ITA-t, úgysem fog ez esni még 700 pontot. 2 nap múlva a 2-ik 200-as is odalett, de volt még ahonnan ez jött. Még depo, az ITA meg hullott, mint ha sosem akarna megállni, aztán párezer ponttal lentebb megfordult de akkor már mindegy volt.

              *
              A fenti személyek és események, kizárólag a képzelet szülöttei, bármilyen a valósággal való megegyezés csak a véletlen műve lehet.

              Kibebaszottnagy bajban vagy Eszter!

              Hozzászólás


              • A gap tényleg mindig betöltődik egy-két napon belül az esetek mondjuk 90 százalékában. A további 10 százalék is betöltődik. Csak idő kérdése.

               Hozzászólás


               • olav eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Eszter meg van győződve, hogy jó amit csinál. Kár tanácsot adni neki. A legjobb tanítómestere a piac lesz... Neki majd hinni fog
                Ez OK, ha nem egy nyilvános fórumon teszi, hülyítve azokat,akik most ismerkednek a kereskedéssel.
                Mindenki úgy veri el a pénzét ahogy akarja, ha szép csendben elüldögél a gép előtt, és kötöget.
                Amíg nem teszi közkinccsé, addig semmi gond.

                Ez meg a legvisszataszítóbb:"Mivel ez egy tipp, ez nem minősül befektetési tanácsadásnak sem! Kizárólag teszt jelleggel van publikálva!"
                Ember, ne publikálj teszt jelleggel faxságokat!(nyilván nem Te, olav )
                Miért jó neked átverni másokat, aztán persze felteszed a kezed, hogy bocs, csak teszt volt!

                Jó pár éve itt vagyok már a fórumon, láttam sok mágust, aki pár hónapig osztatta az észt, majd szép csendesen elhalálozott.
                Pl. lucemferre (vagy ki) hedgelős stratiján besírtam, mikor kitette..aztán centes! számlán bele is bukott szép csendben...habibubu a másik kedvenc. indított már kismillió szlát, amik 99%-a elvérzett, mikor rákérdezek, akkor benyögi, hogy bocs teszt meg versenyszámla volt.háát pesze
                Most ha minden igaz anonomuszefiksz néven oltogatja a népet legeslegesleglegújabb épp nyereséges? számlájával.(nyilván ezeket az online oldalakat lehetetlen manipulálni )
                Eszter meg a legújabb mágusjelölt, fx-en sl nélkül..ja aki szeret veszélyesen élni.Bár demón nem akkora gáz 100e $ bukó.

                Aki most ismerkedik a tőzsde, fx világával: ne foglalkozzatok ezekkel a noname fórumhuszárokkal, 99%-uk semmit nem ért hozzá, az 1%-ot tapasztalat nélkül meg nem tudjátok kiszűrni!
                Aki nem mutat évekre visszamenő nyereséges éles számlát (nem myfxbúúkosat!) azt nyugodtan lehet kukázni!
                A lucemek, sindlerek, bubukák, buburékzolik, eszterek meg úgyis jönnek, mennek...

                Ezt meg melegen ajánlom mindenki figyelmébe: http://vakmajom.hu/?doc=stoploss
                Mindenki döntse el maga, hogy kinek hisz SL-lel kapcsolatban.

                Hozzászólás

                Working...
                X