Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Technical Analysis Exposed

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • Technical Analysis Exposed

  Ezzel most nem leszek népszerű, de megosztom. Remek trader akitől remélem még sokat fogok tanulni.
  Technical Analysis Exposed Why most technical analysis traders lose. The original Copyright © is owned by Gary Norden (2006). No part of this publication may be reproduced or distributed in any form or by any means without the prior written permission of the author Gary Norden Original version ...

 • #2
  durva. nagyon durva

  Hozzászólás


  • #3
   Nem műkodik a link nalam.

   Hozzászólás


   • #4
    Most már elvileg ok.

    Hozzászólás


    • A kockásfülű nyúl
     Editing a comment
     Nem mondom hogy minden úgy van ahogy ő mondja, de tény hogy logikusan érvel, illetve az sem utolsó szempont szerintem hogy ki is a szerző. Ez csak egy vélemény amit érdemes meghallgatni, és vagy megfogadni vagy rácáfolni.

    • kockas
     kockas kommentje
     Editing a comment
     shortosgyula
     a nyulambulamfülemüle az a kocka nem én vagyok.
     //a dáriadód viszont jó volt

    • shortosgyula
     shortosgyula kommentje
     Editing a comment
     oppardon, valóban - ettől függetlenül logikusan tudnak érvelni a konteosok is, mégse olvasom őket se, mert minek Pár szabályszerűséget, az ismétlődő mintákat kell kihasználnunk, összekapcsolni az optimális állapotban tartott pszicho segítségével a megfelelő kockázatkezeléssel és bezsebelni a lóvét.

   • #5
    Ez örökös vita, a technikai elemzést használók és a fundamentális elemzők között.
    De a kereskedők nagy tábora mégis használja a technikai elemzést.

    De a veszteséges kereskedéseket nem a technikai vagy a fundamentális kereskedés okozza, hanek 70-90%-ban a tözsdepszichológia és a rosz money management.
    HunTraders.co.uk/invite/coinhunter - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

    Hozzászólás


    • #6
     131 oldal. belelapoztam és vannak benne érdekes részek. de szerencsére van a csávónak youtube csatornája. valami skalpolós technikát tanít. mindenesetre a könyvéről is beszél... ez csak 14 perc.. lássuk.

     amugy tipikusan az a fajta aki a pitbe dolgozott ugyan.. de valszeg vele hozatták a kávét amikor az izgalom emelkedett..... kisfiam ne lábatlankodj itt hozz egy kávét ha már fogyasztod a zoxigént cukorfalat.

     Hozzászólás


     • kockas
      kockas kommentje
      Editing a comment
      a kitett live tréd mióta frontrunningolható?
      az inkább egy afterfollow szituációt eredményezhet ami ráadásul segít is rajta.
      amiről Te beszélsz az a függő megbízásoknál lehet csak probléma, amit természetesen nem kellene kitenni előre

     • A kockásfülű nyúl
      Editing a comment
      kockas Én pl egy olyan prop cégnél vagyok vagyok ahol sokan kénytelek elrejteni amit csinálnak mert másolható. Épp ezért direkt úgy fordítják az asztalt hogy más ne lásson rá, de szabály is egyébként az irodákban, hogy a másik képernyőjét csak engedéllyel nézheted. Ezt egyébként minden újonnan csatlakozónak világosan elmondják. Szóval van az a szituáció, amikor jobb ha nem mutogatod a tradjeidet. Akiket én személyesen ismerek hogy 100+ lottal tolják, azok mind ilyenek, kivéve egy srácot, de őt eddig még senki nem tudta másolni.

     • rpr
      rpr kommentje
      Editing a comment
      Coinhunter en barmely itthoni oktatótól nagyon szeretnék mar barmit látni élő trade is jo. Tisztelet a kivetelnek aki mutat ezt azt...

    • #7
     Jó cikk, de ezt miért tetted ki Laci? Aki ebből él, és a rendszerének része a technikai elemzés, annak ez úgyse mond többet egy reggeli rádiós misénél, aki meg nem tud tradelni, azoknak meg feleslegesen traktálod az agyát ilyenekkel, és csak még jobban lekorlátozod a gondolkodásukat.
     Nem tudhatjuk, miért írt ilyet, ehhez tudni kéne a személyes motivációt. És tartok tőle, az nem pozitív dolog.
     HunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is

     Hozzászólás


     • A kockásfülű nyúl
      Editing a comment
      Nem értek egyet. Tipikus buktatókat ír le, olyat amibe anno én magam is bele estem. Nekem személy szerint jól jött volna ha az elején elolvastam volna.

     • David Chateau
      David Chateau kommentje
      Editing a comment
      Ez okés, de erősen ki van sarkítva egy-két dolog, meg persze a tőzsde nem mechanikus. Ettől persze lehet jó trader, ezt nem is vonom akár kétségbe. Jó, végülis egy kezdőnek minden új lehet, ez igaz.
    Working...
    X