rpr eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Van egy kérdésem...!!
Collapse
X
-
Szerintem azért van olyan tandíj, amikor már jogos elvárás, az oktató egyenleg chartja. Hiszen ez a "referencia munkája". Olyan alapba sem tesz senki, ahol ez nem nézhető vissza.
Birger 2012 után már 2x hagyja abba ennek közlését.
Most nem találom, de 2012-ben a magyar oldalán, amikor el kezdett esni, egyszerűen lehagyták a képről.
Hozzászólás
-
David Chateau eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMegrebesgették, hogy leveszik 30-asra jövőre. még nincs konkrétum. Flegma esma.
Azt hittem a bejegyzése alapján, hogy van még valami más is.
Hozzászólás
-
independence eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚj számláknál pedig 1:20, hétvégére/egyes termékeknél akár 1:5 is lehet. Kis tőkéseknek nem kell 0,01 lotra lemenni ezért. Vagy akkor nem ugyanazt értjük a „pár ezer” dolláros tőke alatt.
Hozzászólás
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor élj ebbe a hitbe. http://www.forexnewsnow.com/top-stor...cfds-binaries/
Ez csak gondolom jo esetben europaa lesz igaz.
Nem vagom hogy mukodik esma, de meg maskor ha kol emlekszem azt olvastam a brokereknek nem kotelezo ez ala bemozogni, de javitsatok ha nem igy van.
Melyik resze utal arra hogy fx toke attet 5-30 lesz? Cfd nel van egy irany ami ez....
Hozzászólás
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom, hogy nálad mit jelent a kis tőke. Az értelmes lot mennyiség az 1-nél kezdődik(ahol eur/usd-n 1 pip=10usd). 0.01-eket majd nyitogathatsz a 1:5-as tőkeáttételű pár ezer dolláros számládon, de 0.1-et már neccesen. Az 1-et meg el kell felejteni. Kiírja majd a bróker, hogy nincs elég fedezeted. De ha tudsz annyi pipet csinálni, hogy a 0.01-es pozikkal is értelmes összegeket tudsz kivenni vagy megélni belőle, akkor valószínűleg te leszel a világ legjobb kereskedője. 1:30-as tőkeáttétnél legalább egy 5 ezer dolláros számlának kell lenni és így is eléggé meg leszel fogva a nyitott kereskedések számát tekintve.
Ha az 1 lotból indulsz ki, akkor igaz. De azért, aki a forexre jön, azok többsége a kisebb mérte miatt jön, ami sorban nem feltétlenül a 0,01. Van átmenet.
pl.:eurusd, 0,1 lot 1:20-val kb. 600 USD-t igényel és 1 pip csak 1 USD. Kicsit nagyobb méret, több pozíció és 3000-5000 USD-nél vagyunk. Ez szerintem „kis tőkébe” belefér. Az 1:5- már valóban erős. De ez csak magas volatilitás mellet áll, így gondolom, nem ez lesz a mindennapos.
Az is igaz, hogy így lényegesen nehezebb nagyobbat kivenni a piacról.
Hozzászólás
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom, hogy nálad mit jelent a kis tőke. Az értelmes lot mennyiség az 1-nél kezdődik(ahol eur/usd-n 1 pip=10usd). 0.01-eket majd nyitogathatsz a 1:5-as tőkeáttételű pár ezer dolláros számládon, de 0.1-et már neccesen. Az 1-et meg el kell felejteni. Kiírja majd a bróker, hogy nincs elég fedezeted. De ha tudsz annyi pipet csinálni, hogy a 0.01-es pozikkal is értelmes összegeket tudsz kivenni vagy megélni belőle, akkor valószínűleg te leszel a világ legjobb kereskedője. 1:30-as tőkeáttétnél legalább egy 5 ezer dolláros számlának kell lenni és így is eléggé meg leszel fogva a nyitott kereskedések számát tekintve.
Hozzászólás
-
rpr eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede azt hol olvastad, hogy FX-re is ez lesz ? Mert amit te linkeltél ott én csak CFD-re látom.
Hozzászólás
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLátom már senkinek nincs energiája válaszolni rpr-nek.... arra, amit még a brókerek sem tudnak megmondani!
Amúgy, nem tudom mi a gond a 1:5, 1:10 tökömtéttél, jófelé kell lépni
Hozzászólás
-
C@maro eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTe vagy itt a tiszteletbeli ''FŐOKOS'', tessék válaszolni... arra, amit még a brókerek sem tudnak megmondani!
Hozzászólás
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMajd én eldöntöm, hogy kinek és mikor válaszolok. Neked, mint a fórum főtrollja biztos nem fogok. Meg azoknak sem, akik nem tudnak olvasni,nem tudják elolvasni a híreket az ESMA weboldalán vagy nem tudják mi az a google. Ezekkel a képességekkel illik rendelkezni már kb. 8 évesen. Ne reagálj a hozzászólásaimra, mert rád nem vagyok kíváncsi, ha nem tűnt volna fel idáig.
Osztod itt az észt esztelenül, aztán meg másra akarod hárítani a kérdés megválaszolását... röhög tőled a vakbelem, de azért neked is BUÉK!
Hozzászólás
-
Megalith eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMajd én eldöntöm, hogy kinek és mikor válaszolok. Neked, mint a fórum főtrollja biztos nem fogok. Meg azoknak sem, akik nem tudnak olvasni,nem tudják elolvasni a híreket az ESMA weboldalán vagy nem tudják mi az a google. Ezekkel a képességekkel illik rendelkezni már kb. 8 évesen. Ne reagálj a hozzászólásaimra, mert rád nem vagyok kíváncsi, ha nem tűnt volna fel idáig.
Belinkeltel egy cikket azr mondtad ebben van az info...nem volt benne emlitve hogy fx 30 x tokeattet lesz.
Erre jossz kioktato szoveggel, hogy 8 eves stb. Aahoz nem tudom hany eves kepessegek kellenek hogy azt a cikket linkeld be amire hivatkozol. Tenyleg nem sok ertelme van ennek a furomnak igy...
Es bocs hogy kerdezgetni merek barmit is...en vagyok a bunko...
Hozzászólás
-
Egyelőre MiFid2 lesz januártól, Esma meg még maga sem tudja, mit patkánykodjon. Variálni fogják úgyis. egyelőre toljuk a trédet 1:100-zal, vagy 1:888-cal, ahogy a csövön kiférHunTraders.co.uk/invite/tradersnight - Magyar Tréderek Közössége - Események, Oktatás, Élő Chat - Csatlakozz hozzánk Te is
Hozzászólás
Hozzászólás