Magyar Tréderek Közössége

Közlemény

Collapse
No announcement yet.

ForexEgyetem

Collapse
X
 
 • Szűrés
 • Idő
 • Mutat
Clear All
new posts

 • szerintetek itt van az eur usd alja mára?

  Hozzászólás


  • A keddi OTK-n volt arról szó, hogy "splittelték" a City részvényeit. A Tadawull nem küldött ilyen tájékozatót?

   Please note that Citygroup Inc. (NYSE: C) will have a reverse stock split * which will be effective after the close of trading on May 6, 2011, and that Citigroup Inc. common stock will begin trading on a split adjusted basis on the New York Stock Exchange (NYSE) at the opening of trading on May 9, 2011. When the reverse stock split becomes effective, every (10) ten shares of issued and outstanding Citigroup common stock will be automatically combined into (1) one issued and outstanding share of common stock without any change in the par value per share. *Note: A “reverse stock split reduces the number of shares in the market and increases the share price proportionately. For example in a 1:10 reverse stock split the number of shares in the market is reduced by 10 times and stock price increases by 10 times (although the opening price after a reverse split may have a deviation from this price)”.
   FxPro Financial Services Ltd. will therefore close all open positions of Citygroup Inc. ( C ) CFD after the closing of the market on Friday the 6th . It is up to the client to reopen his/her positions at the opening on Monday the 9th. Additionally all pending orders placed at and before the 06/05/2011 will be deleted.
   FxPro Terms and Conditions (CORPORATE ACTIONS 8.1)
   If a corporate action materializes, the client accepts that FxPro reserves the right to make appropriate adjustments to the value and/ or the size of a transaction and/ or number of any related transactions; any such adjustment aims in preserving the economic equivalent of the rights and obligations of both the client and the Firm immediately prior to a corporate action. It should be noted that these adjustments are conclusive and binding upon the client; the client will be informed accordingly by the Firm as soon as reasonably practicable.
   Thank you for your collaboration.
   Sincerely yours,
   Dealing Desk
   FxPro Financial Services Ltd.
   http://www.FxPro.com
   FXPRO Financial Services Ltd
   Info@FxPro.com

   Csak azért kérdem, mert úgy emlékszem, valaki azt mondta, hogy beesett 20k €, de aki shortolta az valószínüleg nem örült annyira.

   Hozzászólás


   • Hátomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szerintetek itt van az eur usd alja mára?
    Háta az alja valaminek akkor van "értem ez alatt a short trend végét" amikor a befektetők úgy gondolják hogy elkezdik venni az adott instrumentumot. Az az több lesz a vevő mint az eladó és ez felhajtja az árat.
    www.mikxfx.blogspot.com

    Hozzászólás


    • Helyes válasz

     Üdv!

     Hozzászólás


     • fxgo.hu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Helyes válasz

      Üdv!
      Heló.

      Valahogy így néz ki a dolog azért nem ennyire egyszerű.

      Üdv
      www.mikxfx.blogspot.com

      Hozzászólás


      • Sziasztok, kíváncsi lennék a véleményetekre hogy jól gondolkoztam e.
       EurUsd. Hosszú távon long most volt az utóbbi 2 hétbe egy CT ami betudható egy korrekciónak, szép csökkenő aljak amire egy CT vonalat lehet húzni ami mostanába megtörni látszik azaz talán long lesz belőle Igy ha egy újabb csúcsra menne 1.4355 nél (zöld vonal) akkor longra lépnék. Célár a korábbi csúcs amiről lefordúlt stop meg 1.4017 körül. Most csak elméleti síkon érdekelne hogy jól gondolkozok e igazából az értékek most jelenleg nem is fontosak mert egy ugyan ilyen szitu 15percesen is lehetne és akkor kissebb stopom lenne. Válaszotokat előre is köszönöm minden vélemény érdekel pozítív negatív.

       Hozzászólás


       • Szia! en szemely szerint közel 1.4400-nal nem nyitnek longot, mert ez erös ellenallasnak tünik a multra visszatekintve. szemely szerint esetleg egy skalpot megkockaztatnek

        Hozzászólás


        • http://kepfeltoltes.hu/thumb/110518/...toltes.hu_.jpg


         ezt remélem sikerült másnak is elkapnia persze a trade kimenetele még kétséges..

         Üdv!

         Hozzászólás


         • Uram ! Sajnos a kép nagyon kicsi nem tudunk belőle tanulni.

          Hozzászólás


          • nagyd eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
           Uram ! Sajnos a kép nagyon kicsi nem tudunk belőle tanulni.
           légy kreatív

           http://kepfeltoltes.hu/110518/ep1_ww...toltes.hu_.jpg

           Hozzászólás


           • köszi. (Én csak 1 kispapa vagyok )

            Hozzászólás


            • EUR JPY P1 H1-en. Előző órában. Igaz hogy a szignálja eléggé oldalazva mászott ki de van aki még megjátsza vagy megjátszotta volna? R/R tetszetős.

             Hozzászólás


             • Sziasztok!

              Két héttel ezelőtt kezdtem el ismerkedni a tőzsdével és először a kezdő szekcióban találtam rá HWTrader topicjára, amit az elejétől végig olvastam és el is kezdtem gyakorolni a technikai elemzést. Aztán 5.21-én Enko írt Pintér Péter videóiról, ami felkeltette az érdeklődésemet és gyorsan rá is kerestem. Ezután olyan mértékű döbbenet lett rajtam úrrá, hogy alig bírtam magam felvakarni a padlóról. Nem hittem a szememnek, hogy ilyen "egyszerűen" lehet ezt a dolgot művelni. Persze nem tudom kinek mennyire tűnt elsőre ilyen egyértelműnek, de engem teljesen magával ragadott.
              Azért írom ezt a postot, mert ennek kapcsán kezdtem el olvasni ezt a topicot is és még csak a második oldalon tartok, ahol Péter említést tesz a mentális naplóról, amit meg is néztem és letöltöttem. A "furcsa" a dologban az, hogy én már a HWTradertől tanult technika alkalmazásakor is elkezdtem a napló írást (holott akkor még azt sem tudtam, hogy létezik ilyen), mert az MT4 szimulátorral gyakoroltam és a megbízásokat úgy "adtam ki", hogy manuálisan behúztam a vonalakat a grafikonra és mindent azonnal dokumentáltam. Viszont minden sor mellé azt is beírtam, hogy mikor milyen hibát vétettem, milyen gyertyára nyitottam stb. Furcsa volt olvasni, hogy vannak profik, akiknek ez teljesen természetes és alkalmazzák.
              Miután megnéztem Péter összes elérhető videóját, a hétvégén nagyon sokat gyakoroltam a szimulátorral és azt kell mondjam nagyon élvezem. Alig vártam, hogy nyissanak a tőzsdék és végre elkezdhessem a demo számlával is és még mindig úgy tűnik, hogy olyan, mint az 1x1
              Már régen lelkesített valami ilyen mértékben és ugyan folyamatosan tanulok, mert a mindennapi tevékenységemhez elengedhetetlen, most mégis olyan mennyiségű információt zúdítottam magamra, amit már nagyon régen, és be kell vallanom, hogy nagyon élvezem.

              Hozzászólás


              • ez mind szép és jó amit írsz de ne hidd hogy te vagy a kiválasztott. Mindneki azt hiszi mikor elkezdi és már gondolatban elutazik mindenhova aztán mindenki bukik eleinte és nem a stratégia miatt hanem a saját pszichó problémái miatt. Csak óvatosan.

               Hozzászólás


               • Nem hiszem, hogy én vagyok a kiválasztott, elhiheted
                3 éve pókerezek és 1 éve ez a fő bevételi forrásunk. Ha valami, hát ez próbára teszi az embert pszichésen, ezt is elhiheted

                Hozzászólás

                Working...
                X