Kedves Látogató! Böngéssz bátran a fórum témái között és szólj hozzá bármihez! Hozd létre fiókod és csatlakozz Te is az ország egyik legnagyobb tőzsdeszakmai közösségéhez!
Ezt megint megtaláltam, esküszöm Ákos, hatalmas vagy
Hát....Lehet,hogy tévedtem?Ez a csámpás kisgyerek nem is csinálja olyan rosszul?"Izzadtan számolta a pénzt,meg nagy táskákba tömködte"Meg nagy sorok álltak....Nahát
Én jártam a tanfolyamukra. Nem mondom hogy rossz lett volna, igaz nem tudatlanul mentem....Segítőkészek voltak, átadtak pár stratégiát, s utána priviben is kontakt volt...
Azonban ma már nem az ő stratégiájukat használom, hanem a sajátom, úgy vettem, hogy egy folyómeder vak ága voltak ők....nem baj, hogy ott voltam, de ha nem lettem volna, se lennék tudatlanabb...ennyi....
Egyetértek abban, hogy a tanfolyam árát nem éri meg, azt a pénzt inkább másba fektetném...
Alapvetően nem éreztem gáznak az egészet, viszont találkoztam több olyannal, kiket az robotjaik megszivattak....
Sőt sok olyannal talákoztam))) azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az így "megszívódott" embereknek halvány fingjuk sem volt a tőzsdéről, ahogy láttam, a lehető legeccerübben akartak pénzt keresni.....
A tozsdeiskola.hu tart még tanfolyamokat? Léteznek még egyáltalán? Mert próbáltam őket telefonon elérni, de a tárcsázott 3-4 számból egyik sem elérhető...
A tozsdeiskola.hu tart még tanfolyamokat? Léteznek még egyáltalán? Mert próbáltam őket telefonon elérni, de a tárcsázott 3-4 számból egyik sem elérhető...
Bár ki tudja, lehet, hogy mi ketten több pénzt kerestünk eddig együtt a trédből, mint ott az egész oktatógárda
Gondolom, ezek is olyan tanítók lesznek, mint 1986-ban mikor oklevelet szereztem számítástechnikából... a tanáraim a felét sem tudták, amit én már tudtam... de kellett a ''papír''
Nekem nincsenek idegeim a tanításhoz... ha valamit 3x el kell ismételnem, akkor az plafon... Kereskedni is egyedül szeretek, nem zavar a mínusz, nem verem az asztalt nem zárok azonnal. Mostanság, van amikor 2-3x ránézek egy számlára... megy amerre akar... már keveset ''gyorsakciózom'', persze figyelem az M1 - M15 chartokat, mert a lényeg a részletekben rejlik.
Pár héttel 40. születésnapja előtt Horváth Andris sajnos meghalt... Súlyos betegségben. Ő a második tőzsdés mentorom, aki már nem él... Sírva könyörgök mindenkinek, ez a tőzsdézés nem játék!!!
Andris vezetett be a tőzsde világába, és mai napig az ott dolgozó beosztottjai jó barátaim... Sokkolt a hír. Hibái ellenére sokat köszönhetek neki, Neked!
Legyen könnyű a föld!
R. I. P.
Mindenképpen... De nyilván nem akarom a tőzsdére fogni, csak arra akartam utalni, hogy biztosan az is közrejátszott, ennyire ismertem azért. Érzékeny srác volt.
Hozzászólás