Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
24 találat 0,0398 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Groupon részvény
Mint minden frissen induló nagyobb tőzsdei bevezetés a Groupon is érdekes lehet sokak számára.
Szép kis emelkedéssel kezdett, kérdés...
-
Erepublik
Egy játékot ajánlok a figyelmetekbe, méghozzá egy online gazdasági-politikai-katonai játékot, annak is különösen a pénzügyi részét....
-
harzol új témát indított: FXrace - Forex kereskedési versenyA következő helyen: Tőzsdejátékok, versenyekFXrace - Forex kereskedési verseny
Újabb tőzsdei játék indult, ezúttal kifejezetten a Forex piacokon. Neve FXrace.
Az Admiral Markets szervezésében zajló játék főnyereménye...
-
Google részvény
Legújabb Google-el kapcsolatos hír nyomán gondoltam nyitok ennek a részvénynek egy témát.
Vártnál jobb eredményekről számolt be ma a Google: ht...
-
Random Capital
A Random Capital brókercég elsősorban a BÉT papírjaival kereskedni kívánókat célozza, méghozzá kedvező tranzakciós díjakkal és ingyenes...
-
Fio Broker
Már többször előkerült itt a fórumon a Fio Broker, azaz Fio Pénzügyi Csoport.
A héten részt vettem egy ingyenes előadásukon, így gondoltam...
-
Moderálás
Sziasztok!
Mostantól itt tudtok témák vagy hozzászólások átnevezését kérni, illetve ha nagyon indokolt, akkor témák átnevezését...
-
harzol új témát indított: Tőzsde Fórum a Twitteren és a FacebookonA következő helyen: Fórum felépítése, működéseTőzsde Fórum a Twitteren és a Facebookon
Követve a trendeket a Tőzsde Fórum is megjelent a két közösségi oldalon.
Twitter oldalunk: http://twitter.com/tozsde_forum
Facebook...
-
Fórum help
Felmerülhetnek olyan kérdések a fórum működésével, használatával kapcsolatban, melyek nem mindegyikőnk számára egyértelműek.
...
-
Plus500 vélemények
Nagyon nyomul mostanában a Plus500 nevű cég.
Az interneten lépten-nyomon a hirdetésébe botlani, még itt a Tőzsde Fórumon is.
Már...
-
harzol új témát indított: Reklám jellegű hozzászólásokA következő helyen: Fórum felépítése, működéseReklám jellegű hozzászólások
A fórum kezd felnőttkorba lépni, így már ilyen témákkal is érdemes foglalkozni. Mit szabad és mit nem a Tőzsde Fórumon?
Nem kőbevésett...
-
Hol fog zárni holnap az OTP?
Indítok egy is játékot itt a Tőzsde Fórumon, aminek igen egyszerűek a szabályai.
Az adott napi tőzsdenyitás kezdete előtt (legyen 8:30)...
-
Legnagyobb nyereségeink a tőzsdén
A legnagyobb bukásaink téma párja, melyben azokat az eseteket gyűjtjük melyek nagyon jól sikerültek.
Ki és mivel kereste a legtöbb...
-
Legnagyobb bukásaink a tőzsdén
Arra gondoltam, hogy hasznos lenne egy ilyen téma ahol azokat a tőzsdei ügyleteket gyűjtenénk össze, amelyek kilógnak a sorból. Mondhatni, hogy...