Sziasztok!
Köszi a tanácsokat, és figyelmeztetést. Ahogy írtam, ezek mindenféle rálátás nélküli elvárások magammal szemben,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
73 találat 0,0112 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
-
Rövid idő, sok újdonság.
Programnak a Metatradert fogom használni, és sok könyvet begyűjtöttem az este folyamán. Már tudom mi...
Szólj hozzá::
-
Egy kezdő forexes viszontagságai
Sziasztok!
Közel másfél éve nem foglalkoztam egykori kedvenc barátommal, a tőzsdével, és hiányzik na... Nincsenek reggel 9 óra...
-
Forex könyv?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy deviza kereskedéssel kapcsolatban olvasott-e már valaki igazán jó könyvet?
Szeretném megtanulni...
-
Valószínűleg hozzá kell adnod a szűrődhöz, hogy lásd. Ezt az ALt+G megnyomásával teheted.
-
A stop loss-nál megadod azt az árat, amikor "élesíted" a megbízást. Így, ha eladást akarsz bebiztosítani, akkor a stop loss mondjuk...Utoljára szerkesztve a következő által: korompai.andras; 2009-03-25, 21:32.
-
seo.forum.hu
Komolyra fordítva a dolgot, ezekre optimalizálni így nem lehet, esetleg 2 havi szinten a sztárszavakra, bár az...
-
korompai.andras válaszolt itt: Aktuális árfolyam változások magyarázataA következő helyen: Tőzsde hírekAkár Trend, akár csak egy kisebb emelkedés, érdemes lehet kihasználni, ha az árfolyamok úgy indokolják, és itt szigorúan csak a technikai elemzésről...
-
Csak annyi, hogy az author nem szerepel a listán, tehát "megbízhatatlan" az oldal bizonyos böngészők szerint.
Nem vírus,...
-
Alapjában véve kicsit szkeptikusan kezelem az indikátorokat, és csak akkor nézem meg őket, ha megerősítésre van szükségem. Ilyenkor viszont...
-
Még annyit, hogy a bef. alapokat legjobb tudomásom szerint szintén védi valamilyen tőkegarancia, tehát az állambácsi 6 millió forintig kárpótol....
-
Egy másik topikban ígértem ezt az elemzést. Babics Egon írta, aki a Petiben is található elemzéseket írja.
OTP technikai elemzés...
-
15 percel késleltett adatok vannak ingyen. Töltsd le a Peti programot hozzá a www.kbcequitas.hu oldalról....
-
Hát ez tök jól esett, hogy néven neveztél, viszonzásul be is másolom neked Babics Egon mai OTP elemzését, amivel teljesen egyetértek.
...Utoljára szerkesztve a következő által: korompai.andras; 2009-03-09, 21:29.
-
korompai.andras válaszolt itt: Legjobb ingyenes tőzsdei anyagokA következő helyen: Tőzsdei képzésekAki angolul ért, és érdeklik a streamelt élő előadások a tőzsdéről, nézze meg az
http://individuals.interactivebrokers.com/en/main.php oldalt,...