Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresés eredménye
Collapse
11 találat 0,0451 másodperc alatt.
Kulcsszavak
Tagok
Címkék
-
A népszerű címkék közül is válogathatsz.
-
Kereskedési hibák - Kilépés
INGYENES webinárium a kilépés hibákról. Mik a helytelen kereskedési döntések okai és következményei. Korai kilépés, lebegő profit túlzott...Kezdődik%2019-%03-%22 %17:%MarVége%2019-%03-%22 %19:%Mar
- 1 like
-
Trader találkozó Budapesten
Helyszín: A Grund, 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30, https://agrund.hu
Időpont: 2019. március 30. 14:30-17:30 (Zártkörű beszélgetés...
- 1 like
-
Tréder találkozó
Augusztus 11.-én szombaton baráti összejövetel lesz a Két Rombusz kerthelyiségében (Budapest, Római Part 45.) 12-18 óra között.
Bográcsozás,...
-
fsdhbfjksdbflhsdgfj új témát indított: Legyen tiéd a hónap kereskedése!A következő helyen: Tőzsdejátékok, versenyekLegyen tiéd a hónap kereskedése!
A ***** játékot hirdet "A hónap kereskedése" címmel.
Bárki nevezhet, bármilyen brókernél vezetett, bármilyen számlával....
-
fsdhbfjksdbflhsdgfj szavazást kezdeményezett: Ki kicsoda a fórumon? A miheztartás végett...A következő helyen: BemutatkozásKi kicsoda a fórumon? A miheztartás végett...
34Van főálláson, nyugdíjam, egyéb rendszeres jövedelmem, vagy jelentős megtakarításom.58,82%20Pénzügyi cég ügynöke, alkalmazottja vagyok.5,88%2Pozitív a profitgörbém.29,41%10Van saját, önálló kereskedési módszerem, stratégiá(i)m.55,88%19Kizárólag a SAJÁT kereskedési tőkém nyereségéből tartom el magam, nincs más jövedelemforrásom.2,94%1Nem vagyok eredményes, de az szeretnék lenni.23,53%8Szoktam oktatni másokat.8,82%3Időnként veszek ki némi nyereséget.20,59%7Nincs semmilyen jövedelmem, de a tőzsdéből akarok élni.8,82%3Voltam már valamilyen fizetős tanfolyamon.32,35%11Indítok egy szavazást, ahol mindenki szépen pozicionálhatja magát magát a tőzsdei tevékenysége, és eredményessége alapján.
Több válasz...
-
ET Consultants
ET Consultants számlakezelés.
Fogunk még róluk hallani, ezért nyitottam nekik egy topikot elrettentésül.
Már van magyar nyelvű ügyfelesük,...
-
fsdhbfjksdbflhsdgfj új témát indított: DCFX bróker + számlakezelésA következő helyen: Kezelt számlákDCFX bróker + számlakezelés
Kezd érdekessé válni a DCFX Bróker története, ezért úgy gondolom, hogy megérdemel egy külön topikot.
Bennem annyi maradt...
-
Humor minden mennyiségben
Tőzsdével, forexel kapcsolatos vicces, humoros tartalmak gyűjtőhelye....
-
-
Filmajánló
Ide gyűjthenénk a tőzsde témába vágó filmeket.
Tegnap találtam a Million Dollar Traders sorozatot a Youtubeon.
1. rész
2....
-
fsdhbfjksdbflhsdgfj új témát indított: Trading Championship September 2011A következő helyen: Tőzsdejátékok, versenyekTrading Championship September 2011
A MyFxbook, és a GoMarket közös tőzsdeversenye. Regisztrálni itt lehet: http://www.myfxbook.com/contests/tra...r-2011/5/rules